Mysza2 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='Neelith']Kryminały powiadacie? :cool3: Historia Lakusia mnie trapi, przecież tyle szczeniaków jest adoptowanych/przygarnianych/rozdawanych bez żadnego sprawdzania czy monitorowania, a tu okazuje się, że może 1 na 10 domów jest normalny :( Te domy które dzwonią niestety dostaną wreszcie jakiegoś nieszczęsnego psiaka :angryy: Nie dzieje się dobrze, niewiele się zmienia w świadomości ludzi, masakra jakaś :placz:[/QUOTE] Oj dokładnie tak jak piszesz, my Lakusia nie damy ale jakiegoś szczeniaczka wezmą. A potem pełne schroniska tych byłych szczeniaczków:( Dla nich pies to przedmiot:( i maskotka dla dziecka:( Quote
Doda_ Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='Mysza2']Oj dokładnie tak jak piszesz, my Lakusia nie damy ale jakiegoś szczeniaczka wezmą. A potem pełne schroniska tych byłych szczeniaczków:( Dla nich pies to przedmiot:( i maskotka dla dziecka:([/QUOTE] Niestety, jak nie Lakus to inny szczeniak trafi :-( wiekszosc szczeniaczkow sa wydawane w pierwsze rece..... zaraz zajrze na bazarek z kryminalami :) Quote
kolejna kobietka Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='Mysza2']Aisza pięknie zaprasza na bazarek:):) Kryminały, wysyłka gratis. Wszystkie fanty podarowała Panna Marple i zasponsorowała koszt wysyłki :multi::multi: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu: [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251875-Kryminały-wysyłka-gratis!!!!!!-dla-Aiszy-do-30-03-2014-godz-22-00[/URL][/B][/QUOTE] Jak dla Aiszuni to lece :lol: Quote
AgusiaP Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='madziakato']Kochane, zapomniałam napisać- 10,00 ode mnie stałej:-)[/QUOTE] Madziu pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='Crys']Dziewczyny podajcie nr konta :)[/QUOTE] :buzi::buzi::buzi: Gabrysia Ci wyśle wieczorkiem, bo ja skasowałam .... Quote
AgusiaP Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Melduję, że paczuszka z fantami od danka4u1 dotarła ;) Pięknie dziękujemy kochana :buzi::buzi::buzi: Quote
halszka Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 zaglądam po przerwie i pędzę nadrobić zaległości :) Quote
Radek Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='Mysza2'] Dla nich pies to przedmiot:( i maskotka dla dziecka:([/QUOTE] Tacy, to powinni sobie kupić pluszowego psa:mad: Quote
Gabi79 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='caha']zapraszam na morski bitewny bazarek :smile: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251934-Zagraj-morska-bitwa-czyli-gra-w-statki-Do-dnia-06-04-godz-21-00-Zapraszam"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...1-00-Zapraszam[/URL][/QUOTE] [quote name='Mysza2']Aisza pięknie zaprasza na bazarek:):) Kryminały, wysyłka gratis. Wszystkie fanty podarowała Panna Marple i zasponsorowała koszt wysyłki :multi::multi: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu: [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251875-Kryminały-wysyłka-gratis!!!!!!-dla-Aiszy-do-30-03-2014-godz-22-00[/URL][/B][/QUOTE] Super, dziękujemy za bazarki:Rose::Rose::Rose: [quote name='madziakato']Kochane, zapomniałam napisać- 10,00 ode mnie stałej:-)[/QUOTE] Madziu, dziękujemy serdecznie!!!! Quote
Mysza2 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 U Aiszuni wszystko ok, jest bardzo grzeczna i przytulaśna, śpi już w nocy i daje innym pospać. Kasia pewnie sama nam coś napisze:) Quote
Awit Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Odwiedzam i pozdrawiam wszystkich i ślę całuski dla Aiszy. A jak ona się czuje? Quote
Mysza2 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='Awit']Odwiedzam i pozdrawiam wszystkich i ślę całuski dla Aiszy. A jak ona się czuje?[/QUOTE] Kasia mówi, że coraz lepiej:) Quote
AgusiaP Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Rany się ładnie goją, w tym tygodniu ściągnięcie szwów ;) Quote
Gabi79 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='Crys']Dzięki,jutro prześlę pieniążki :D[/QUOTE] To my serdecznie dziękujemy w imieniu Aiszuni:loveu: Quote
kasiainat Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='AgusiaP']Rany się ładnie goją, w tym tygodniu ściągnięcie szwów ;)[/QUOTE] U Aiszy wszystko ok :-) Jest bardzo grzeczna i usłuchliwa. Ranki pogojone więc ściągniemy szwy. szkoda generować koszty i płacić komuś za ściąganie szwów - ja mogę zrobić to sama ( w sumie zawsze u wszystkich psiaków ściągam sama) a w przyszłym tygodniu zabiorę Aiszę na szczepienie i ściągnięcie tych szwów z szyjki bo tam już musi zajrzeć fachowiec.(oczywiście jeśli nikt nie ma nic przeciw ). Szyja wygląda zdecydowanie lepiej - przemywamy ją codziennie rivanolem i naprawdę jest nieźle. Na pewno ją swędzi i niestety musi cały czas chodzić w kołnierzu bo inaczej drapie się tam. Bez klosza chodzi za to na długie spacery ;-) Napiszę Wam, że mój tata, który generalnie lubi psy ale "na swoim miejscu" stwierdził że to najfajniejszy pies jakiego miałam :-) Quote
Mysza2 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 No i takie wieści chcemy czytać:) Pozdrowienia dla taty:loveu::loveu: Aisha to taki modelowy pies, jakiego wielu ludzi chciałoby mieć zaraz po adopcji, wpatrzony w człowieka i szczęśliwy że tak zmieniło się jego życie:) Kasiu, skoro wielokrotnie to robiłaś to pewnie że możesz sama zdjąć szwy z tych powierzchownych cięć. I tak jak piszesz to na gardle zostawić dla weta. Quote
paula_t Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Wspaniałe wieści!:multi: Aisza błyskawicznie się zaaklimatyzowała w nowym miejscu i to jest największy dowód na to dziewczyny, że podjęłyście dobrą decyzję :) Quote
Yoana Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Fajnie czyta się takie wiadomości. Prosimy o więcej :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='paula_t']Wspaniałe wieści!:multi: Aisza błyskawicznie się zaaklimatyzowała w nowym miejscu i to jest największy dowód na to dziewczyny, że podjęłyście dobrą decyzję :)[/QUOTE] Tak to była bardzo dobra decyzja :):):) Takie wiadomości mogę czytać i czytać Kasiu :):):) Quote
Recommended Posts