Agucha Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [CENTER][I][SIZE=5]Z dedykacją dla wszystkich cudnych Kwiatów, które są z nami! [/SIZE][/I]:Rose: [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1509289_494425634007405_656361809_n.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
sonia71 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 ja bez zaproszenia ,zupelnie przypadkiem bo sporadycznie jestem na dogo...Agucha -pamiętam że pomoglaś kiedyś "mojej" Patce więc mam okazję się skromniutko odwdzięczyć-poprosze konto-TRZYMAJCIE SIĘ! Quote
b-b Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Docha a może napisz jeszcze do innego moda. Wiem, ze Viris jest od bazarków ale skro jej nie ma to może ktoś inny nam odpowie:) Quote
Anula Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Cudna dedykacja i podbudowująca. Za 5 dni Zuzik będzie miała operację oby przebiegła szczęśliwie.Musimy trzymać kciuki za malutką,czym więcej kciuków i pozytywnych fluidów tym lepiej. Quote
Marycha35 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 (edited) To wściekle kciukam i za konto dziękówka, namiary już mam:) Aguś ściskam, buziaki dla Zuzi:):):) Edited March 14, 2014 by Marycha35 Quote
Maruda666 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Z zaproszenia Anuli:) Widzę, że na sam zabieg już się nazbierało, ale dalsze leczenie też pewnie bedzie kosztowne :( - proszę o nr kont, coś podeślę dla ślicznej :) Mocne kciuki za środę. Quote
Anula Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ciocia WARANSKA też wspomoże,właśnie dostałam wiadomość.Przyśle pieniążki przez WESTER UNION a ja wszystko załatwię tj.pobiorę z pierwszego napotkanego Banku:lol:,następnie wymienię w Kantorze i przeleję na konto Agniesi i będzie git. Quote
Agucha Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='sonia71']ja bez zaproszenia ,zupelnie przypadkiem bo sporadycznie jestem na dogo...Agucha -pamiętam że pomoglaś kiedyś "mojej" Patce więc mam okazję się skromniutko odwdzięczyć-poprosze konto-TRZYMAJCIE SIĘ![/QUOTE] Witaj Soniu :) :) :) Mam nadzieję, że sarenka Patka ma się dobrze? ;) Dziękuję za pomoc! :Rose: [quote name='b-b']Docha a może napisz jeszcze do innego moda. Wiem, ze Viris jest od bazarków ale skro jej nie ma to może ktoś inny nam odpowie:)[/QUOTE] Napisałam do Viris poza dogo. Zobaczymy co i jak... [quote name='Anula']Cudna dedykacja i podbudowująca. Za 5 dni Zuzik będzie miała operację oby przebiegła szczęśliwie.Musimy trzymać kciuki za malutką,czym więcej kciuków i pozytywnych fluidów tym lepiej.[/QUOTE] Czujemy te fluidy, oj czujemy! :loveu: [quote name='Marycha35']To wściekle kciukam i za konto dziękówka, namiary już mam:) Aguś ściskam, buziaki dla Zuzi:):):)[/QUOTE] Dziękuję! :) :Rose: [quote name='Maruda666']Z zaproszenia Anuli:) Widzę, że na sam zabieg już się nazbierało, ale dalsze leczenie też pewnie bedzie kosztowne :( - proszę o nr kont, coś podeślę dla ślicznej :) Mocne kciuki za środę.[/QUOTE] Dziękuję ślicznie! :Rose: :) [quote name='Anula']Ciocia WARANSKA też wspomoże,właśnie dostałam wiadomość.Przyśle pieniążki przez WESTER UNION a ja wszystko załatwię tj.pobiorę z pierwszego napotkanego Banku[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG],następnie wymienię w Kantorze i przeleję na konto Agniesi i będzie git.[/QUOTE] O materdejo...! Kolejny Anioł... DZIĘKUJĘ! :loveu: Quote
Agucha Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Viris pisze: [QUOTE]Pies jest w DS? Jeśli tak to nie można zrobić bazarku. To jest zasada nie do przebicia na dogo. Możesz zrobić bazarek na miau i wstawić na wątku suni na dogo linka, zachęcać do licytacji, zrobić bazarek na fb. Ale na dogo nie możesz. [/QUOTE] ----------------------- [B] Aktualizacja rozliczenia w 2 poście.[/B] Quote
Bgra Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Agnieszko ja dopiero jutro rano wpłacę parę złociaków,przepraszam,ślepa jestem i konto prowadzi mi moja córcia;)wpadnie jutro z rana Głaski dla Zuzki:) szkoda bazarków...ale jakby jednak coś...to przypominam się z fantami. Quote
b-b Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 No to będziemy prosić i męczyć cioteczkę Cancer43 o zrobienie bazarku na FB. W niedzielę postaram się zrobić zdjęcia. Quote
docha Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Viris mi nie odpowiedziała. Bazarki na miau, tylko trzeba być tam zarejestrowanym, poza tym z tego co się orientuję to bazarki idą tam kiepsko. dziewczyny z miau wystawiają na dogo. Zostaje fb. czy aby zrobić tam bazarek musi być zdarzenie? Myślę, że trzeba pomyśleć o skarpetkach psich, a bazarki robić na tę skarpetę która za sponsoruje leczenie. Quote
Mela Jakimiuk Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Widzę, że wpłata dotarła. Trzymam kciuki za psinkę. Quote
Agucha Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='Bgra']Agnieszko ja dopiero jutro rano wpłacę parę złociaków,przepraszam,ślepa jestem i konto prowadzi mi moja córcia;)wpadnie jutro z rana Głaski dla Zuzki:) szkoda bazarków...ale jakby jednak coś...to przypominam się z fantami.[/QUOTE] Dobrze Bożenko, nie ma aż takiego pośpiechu. Operacja dopiero w środę :) [quote name='b-b']No to będziemy prosić i męczyć cioteczkę Cancer43 o zrobienie bazarku na FB. W niedzielę postaram się zrobić zdjęcia.[/QUOTE] Jakbym miała w tym doświadczenie - sama bym zrobiła... chociaż z drugiej strony - samemu to jakoś głupio... [quote name='docha']Viris mi nie odpowiedziała. Bazarki na miau, tylko trzeba być tam zarejestrowanym, poza tym z tego co się orientuję to bazarki idą tam kiepsko. dziewczyny z miau wystawiają na dogo. Zostaje fb. czy aby zrobić tam bazarek musi być zdarzenie? Myślę, że trzeba pomyśleć o skarpetkach psich, a bazarki robić na tę skarpetę która za sponsoruje leczenie.[/QUOTE] Tak jak już mówiłam - jeżeli jakakolwiek zajdzie potrzeba szukania pomocy u Skarpet - przyjmę ją TYLKO na zasadzie kredytu. Oni mi "pożyczają" a ja spłacam bazarkami. [quote name='Mela Jakimiuk']Widzę, że wpłata dotarła. Trzymam kciuki za psinkę.[/QUOTE] Bardzo dziękuję za pomoc! :Rose: Quote
b-b Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='Agucha'] [COLOR=#d3d3d3]Jakbym miała w tym doświadczenie - sama bym zrobiła... chociaż z drugiej strony[/COLOR] - samemu to jakoś głupio... [/QUOTE] Ale dlaczego głupio?:) Dostajesz fanty od ludzi, który chcą pomóc Zuzi a Ty je spieniężasz nie dla siebie tylko dla tej kruszyny:) Quote
paula_t Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ostatnio moje kieszonkowe prawie w całości poszło na wpłaty dla psiaków i aktualnie bida z nędzą, ale postaram się wpłacić ile dam radę. Dużo tego nie będzie, przepraszam, ale grosik do grosika:oops: Agucha, trzymaj się kochana! W środę będę przy Was myślami i serduchem:loveu: Quote
Agucha Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='b-b']Ale dlaczego głupio?:) Dostajesz fanty od ludzi, który chcą pomóc Zuzi a Ty je spieniężasz nie dla siebie tylko dla tej kruszyny:)[/QUOTE] Spróbuję się rozeznać co i jak, ale dopiero w weekend bo dziś już ledwo łażę... [quote name='paula_t']Ostatnio moje kieszonkowe prawie w całości poszło na wpłaty dla psiaków i aktualnie bida z nędzą, ale postaram się wpłacić ile dam radę. Dużo tego nie będzie, przepraszam, ale grosik do grosika:oops: Agucha, trzymaj się kochana! W środę będę przy Was myślami i serduchem:loveu:[/QUOTE] Witaj Paula :) Przestań przepraszać! Każda pomoc - nie tylko finansowa - na wagę złota! :loveu: --------------------------------- Dziękuję niezmiennie za pozytywne fluidy - działają! Dziś jak Matka Wariatka cieszyłam się z Zuzinej kupy... :lol: Biegunki opanowane... znaczy się, że zapalenie jelit ustępuje pomaleńku :multi: Quote
MikAga Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Anula, dziękujemy za zaproszenie, grosik wpłacimy-nr konta w naszym posiadaniu. Pozdrawiam z Mikuśką i trzymamy kciuki. Quote
dysia-u Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Anula odebrałam nr konta, dzięki. Przelewik w pon ruszy :) Quote
Bogusik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 --------------------------------- Dziękuję niezmiennie za pozytywne fluidy - działają! Dziś jak Matka Wariatka cieszyłam się z Zuzinej kupy... :lol: Biegunki opanowane... znaczy się, że zapalenie jelit ustępuje pomaleńku :multi:[/QUOTE] --------------------------------- Nic tak nie cieszy,jak widok zdrowego koopala,u psiaka z problemami żołądkowo-jelitowymi...:multi: Zdrowiej nam Zuziu!:smile::kciuki: Quote
b-b Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Wspaniale, że Zuzia lepiej się czuje i oby tak dalej maleńka!:) Quote
Jadrann Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 przelew poszedł dotrze pewnie w poniedziałek Quote
Nette Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Trzymam kciuki za dojście małej do zdrowia :lol: Quote
Recommended Posts