Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][I][SIZE=5]Z dedykacją dla wszystkich cudnych Kwiatów, które są z nami! [/SIZE][/I]:Rose:

[IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1509289_494425634007405_656361809_n.jpg[/IMG]
[/CENTER]

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bez zaproszenia ,zupelnie przypadkiem bo sporadycznie jestem na dogo...Agucha -pamiętam że pomoglaś kiedyś "mojej" Patce więc mam okazję się skromniutko odwdzięczyć-poprosze konto-TRZYMAJCIE SIĘ!

Posted

Docha a może napisz jeszcze do innego moda. Wiem, ze Viris jest od bazarków ale skro jej nie ma to może ktoś inny nam odpowie:)

Posted

Cudna dedykacja i podbudowująca.
Za 5 dni Zuzik będzie miała operację oby przebiegła szczęśliwie.Musimy trzymać kciuki za malutką,czym więcej kciuków i pozytywnych fluidów tym lepiej.

Posted

Z zaproszenia Anuli:)

Widzę, że na sam zabieg już się nazbierało, ale dalsze leczenie też pewnie bedzie kosztowne :( - proszę o nr kont, coś podeślę dla ślicznej :) Mocne kciuki za środę.

Posted

Ciocia WARANSKA też wspomoże,właśnie dostałam wiadomość.Przyśle pieniążki przez WESTER UNION a ja wszystko załatwię tj.pobiorę z pierwszego napotkanego Banku:lol:,następnie wymienię w Kantorze i przeleję na konto Agniesi i będzie git.

Posted

[quote name='sonia71']ja bez zaproszenia ,zupelnie przypadkiem bo sporadycznie jestem na dogo...Agucha -pamiętam że pomoglaś kiedyś "mojej" Patce więc mam okazję się skromniutko odwdzięczyć-poprosze konto-TRZYMAJCIE SIĘ![/QUOTE]
Witaj Soniu :) :) :)
Mam nadzieję, że sarenka Patka ma się dobrze? ;)

Dziękuję za pomoc! :Rose:

[quote name='b-b']Docha a może napisz jeszcze do innego moda. Wiem, ze Viris jest od bazarków ale skro jej nie ma to może ktoś inny nam odpowie:)[/QUOTE]
Napisałam do Viris poza dogo. Zobaczymy co i jak...

[quote name='Anula']Cudna dedykacja i podbudowująca.
Za 5 dni Zuzik będzie miała operację oby przebiegła szczęśliwie.Musimy trzymać kciuki za malutką,czym więcej kciuków i pozytywnych fluidów tym lepiej.[/QUOTE]
Czujemy te fluidy, oj czujemy! :loveu:

[quote name='Marycha35']To wściekle kciukam i za konto dziękówka, namiary już mam:) Aguś ściskam, buziaki dla Zuzi:):):)[/QUOTE]
Dziękuję! :) :Rose:

[quote name='Maruda666']Z zaproszenia Anuli:)

Widzę, że na sam zabieg już się nazbierało, ale dalsze leczenie też pewnie bedzie kosztowne :( - proszę o nr kont, coś podeślę dla ślicznej :) Mocne kciuki za środę.[/QUOTE]
Dziękuję ślicznie! :Rose: :)

[quote name='Anula']Ciocia WARANSKA też wspomoże,właśnie dostałam wiadomość.Przyśle pieniążki przez WESTER UNION a ja wszystko załatwię tj.pobiorę z pierwszego napotkanego Banku[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG],następnie wymienię w Kantorze i przeleję na konto Agniesi i będzie git.[/QUOTE]
O materdejo...!
Kolejny Anioł... DZIĘKUJĘ! :loveu:

Posted

Viris pisze:

[QUOTE]Pies jest w DS?

Jeśli tak to nie można zrobić bazarku.

To jest zasada nie do przebicia na dogo. Możesz zrobić bazarek na miau i wstawić na wątku suni na dogo linka, zachęcać do licytacji, zrobić bazarek na fb.

Ale na dogo nie możesz.

[/QUOTE]

-----------------------
[B]
Aktualizacja rozliczenia w 2 poście.[/B]

Posted

Agnieszko ja dopiero jutro rano wpłacę parę złociaków,przepraszam,ślepa jestem i konto prowadzi mi moja córcia;)wpadnie jutro z rana Głaski dla Zuzki:)
szkoda bazarków...ale jakby jednak coś...to przypominam się z fantami.

Posted

No to będziemy prosić i męczyć cioteczkę Cancer43 o zrobienie bazarku na FB.
W niedzielę postaram się zrobić zdjęcia.

Posted

Viris mi nie odpowiedziała.

Bazarki na miau, tylko trzeba być tam zarejestrowanym, poza tym z tego co się orientuję to bazarki idą tam kiepsko. dziewczyny z miau wystawiają na dogo.
Zostaje fb. czy aby zrobić tam bazarek musi być zdarzenie?

Myślę, że trzeba pomyśleć o skarpetkach psich, a bazarki robić na tę skarpetę która za sponsoruje leczenie.

Posted

[quote name='Bgra']Agnieszko ja dopiero jutro rano wpłacę parę złociaków,przepraszam,ślepa jestem i konto prowadzi mi moja córcia;)wpadnie jutro z rana Głaski dla Zuzki:)
szkoda bazarków...ale jakby jednak coś...to przypominam się z fantami.[/QUOTE]
Dobrze Bożenko, nie ma aż takiego pośpiechu. Operacja dopiero w środę :)

[quote name='b-b']No to będziemy prosić i męczyć cioteczkę Cancer43 o zrobienie bazarku na FB.
W niedzielę postaram się zrobić zdjęcia.[/QUOTE]
Jakbym miała w tym doświadczenie - sama bym zrobiła... chociaż z drugiej strony - samemu to jakoś głupio...

[quote name='docha']Viris mi nie odpowiedziała.

Bazarki na miau, tylko trzeba być tam zarejestrowanym, poza tym z tego co się orientuję to bazarki idą tam kiepsko. dziewczyny z miau wystawiają na dogo.
Zostaje fb. czy aby zrobić tam bazarek musi być zdarzenie?

Myślę, że trzeba pomyśleć o skarpetkach psich, a bazarki robić na tę skarpetę która za sponsoruje leczenie.[/QUOTE]
Tak jak już mówiłam - jeżeli jakakolwiek zajdzie potrzeba szukania pomocy u Skarpet - przyjmę ją TYLKO na zasadzie kredytu.
Oni mi "pożyczają" a ja spłacam bazarkami.

[quote name='Mela Jakimiuk']Widzę, że wpłata dotarła. Trzymam kciuki za psinkę.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję za pomoc! :Rose:

Posted

[quote name='Agucha']

[COLOR=#d3d3d3]Jakbym miała w tym doświadczenie - sama bym zrobiła... chociaż z drugiej strony[/COLOR] - samemu to jakoś głupio...

[/QUOTE]
Ale dlaczego głupio?:)
Dostajesz fanty od ludzi, który chcą pomóc Zuzi a Ty je spieniężasz nie dla siebie tylko dla tej kruszyny:)

Posted

Ostatnio moje kieszonkowe prawie w całości poszło na wpłaty dla psiaków i aktualnie bida z nędzą, ale postaram się wpłacić ile dam radę. Dużo tego nie będzie, przepraszam, ale grosik do grosika:oops:
Agucha, trzymaj się kochana! W środę będę przy Was myślami i serduchem:loveu:

Posted

[quote name='b-b']Ale dlaczego głupio?:)
Dostajesz fanty od ludzi, który chcą pomóc Zuzi a Ty je spieniężasz nie dla siebie tylko dla tej kruszyny:)[/QUOTE]
Spróbuję się rozeznać co i jak, ale dopiero w weekend bo dziś już ledwo łażę...

[quote name='paula_t']Ostatnio moje kieszonkowe prawie w całości poszło na wpłaty dla psiaków i aktualnie bida z nędzą, ale postaram się wpłacić ile dam radę. Dużo tego nie będzie, przepraszam, ale grosik do grosika:oops:
Agucha, trzymaj się kochana! W środę będę przy Was myślami i serduchem:loveu:[/QUOTE]

Witaj Paula :)
Przestań przepraszać! Każda pomoc - nie tylko finansowa - na wagę złota! :loveu:

---------------------------------

Dziękuję niezmiennie za pozytywne fluidy - działają!
Dziś jak Matka Wariatka cieszyłam się z Zuzinej kupy... :lol:
Biegunki opanowane... znaczy się, że zapalenie jelit ustępuje pomaleńku :multi:

Posted

Dziękuję niezmiennie za pozytywne fluidy - działają!
Dziś jak Matka Wariatka cieszyłam się z Zuzinej kupy... :lol:
Biegunki opanowane... znaczy się, że zapalenie jelit ustępuje pomaleńku :multi:[/QUOTE]
Nic tak nie cieszy,jak widok zdrowego koopala,u psiaka z problemami żołądkowo-jelitowymi...:multi:
Zdrowiej nam Zuziu!:smile::kciuki: