Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia na teraz odpuściłam ;) Było zbyt gorąco na zwiększony ruch, dopiero dzisiaj pogoda do życia... Porcje ma mniejsze to fakt, ale jako tako nic poza tym obecnie :)

Za to zauważyłam że ona bardziej puchata i nie widać jej szerokości, dopiero jak mokra to jako tako widać :) Więc chyba bardzo źle z jej tuszą nie jest (ważona ostatnio w domu miała 32kg :))

Dzięki Aguś :)

Mam fotki samych rzeczy:

:)

Posted

Ja się nie mogę doczekać kanara , jest krótkowłosy wiec pieknie sie beda na nim obróżki prezentować bo na tych moich kłaczolach to mało co widac ;)

o matko, teraz masz parcie na kanara?

szalona jesteś z tymi szelkami :lol:

Posted

o matko, teraz masz parcie na kanara?

szalona jesteś z tymi szelkami :lol:

Cii :lol: Jedne z promocji z okazji dnia dziecka domówiłam :p Ale w sumie teraz mam te, pomarańczowe z DS, julki i 2 pary hurtty. Wystarczy :D

I to jeszcze szele na moją odpowiedzialność :lol: Wszyscy się dziwili że takiej długości pasek z przodu :D
Posted

No tylko :p Porównując do niej :D

Jakieś szelki z kudłatego mu wezmę na pewno, a co :lol:

Ale fakt że faworyzuję Kajkę, z nią wybywam na jakieś 3h dziennie, z nią najwięcej piłeczkuję, jej kupuję, z nią jeżdżę na spotkania. Pewnie przez to że jest typowo moja a młody wspólny, no i przez to że młody jest konfliktowy bardzo :)