Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia jaki kolor? :)

Chcę wrócić do blondu ;)

Koleżanka mnie farbnie w sobotę :P

Teraz mam karmelowy brąz i boję się, że źle rozprowadzę farbę :/

Więc, żebym nie miała gdzieś plamy w starym kolorze, to koleżanka mnie wspomoże :)

Posted

Ano popracowałam :) A jutro chyba się pójdę zapisać do dermatologa bo mi wyskoczyło uczulenie na ręce, między kostkami, skóra strasznie sucha i cała popękana, a swędzenie na tyle straszne że nie mogę się powstrzymać przed drapaniem i przez to pęknięcia krwawe :/

Posted

A moja nie wiem... Ostatnio płytki robimy, to z kleju? Ale kładliśmy już płytki w przedpokoju, łazience na dole, i nigdy nic nie było. Może coś kwitnie teraz, co mnie uczula "z odległości"- nie mam pojęcia. Wiem że jak kremem smaruje to gorzej bordowe i bardziej swędzi :(

Posted

Hejka :)

No to mnie wyżarło :/ Teraz to mi pewnie nie zejdzie bo codziennie w kleju robimy, dopiero jak skończymy. Dobrze że już bliżej końca :)

A dzisiaj zamiast do dermatologa to poszłam na spacer z koleżanką co ma małą Kornelkę, ale bez młodej ;) Za to dzięki niej wróciłam cała brudna, tak się starała psy wyczyścić że przyszlyśmy wszystkie całe uwalone :p

Posted

Hejka dziewczyny :)

Madzia nie smutaj, weekend :)

Aga no taka szczęśliwa to ja nie byłam :p

Za to dzisiaj psi spacerek, 6 osób, 6 psów- golden, labek, bos i 3 onki :) Wszyscy żyją :D

Posted

A Kornela super, silna mała, juz by najchętniej chodzić zaczęła :p Mimo że nie powinna to sama stara się podciągnąć żeby usiąść, sama się odkrywa i przykrywa kocem, gawędzi, lobuziara taka :)

Posted

Najważniejsze że nikt nie poległ ;)

O tak, chociaż goldenka była wystraszona, a moja z onkiem Garanatem na wstępie dali sobie po pysku :p Ale po tej wymianie poglądów razem szli, dawali buziaki... :)