Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam taką nadzieję, bo już tyle razy przed nim uciekałam żeby nie leciał na miasto że mam serdecznie dość... Mam nadzieję że nic mu nie będzie :/ I że zaczną zamykać bramę!

Posted

Hejka :)

Dzisiaj niestety nic się nie dowiem, bo jestem w szkole :/

Dziewczyny mam pytanie- wystawiłam ogłoszenia o sprzedaży auta i mam 3 chętnych (z czego jeden wcisnął kup teraz na allegro)- jestem zobowiązana tym, że muszę jemu sprzedać czy to nie jest zobowiązujące? Na dole napisałam że kontakt tel, ale nie dopisałam że nie obowiązuje kup teraz (kompletnie wyleciało mi to z głowy...)

Posted

Musiałabyś doczytać w regulaminie, ale chyba tak.

Chyba że koleś obejrzy i nie będzie chciał, to wtedy zgłaszasz do allegro, że rozwiązujecie umowę za obopólną zgodą ;)

Posted

Człowiek jeden dzień w szkole i już porobione... Czarnemu labkowi nic nie jest,znowu lata poza bramą (!). Auto sprzedane, mój złomek wyjechał, pod bramą 2 gości się kłóciło o niego, jeden drugiego przekupił. Gość z allegro bez odezwu, tata się wkurzył jak nie odbierał telefonu 10 raz i ostatecznie sprzedał innemu, teraz gość się ocknął i wydzwania wkurzony... A ja na zajęciach nudy...

Posted

Madzia niejako zdecydowano za mnie ;) Dwie sprawy były brane pod uwagę które przeciążyły- finanse i to, że miałam możliwość przewiezienia psów w bagażniku i nie do końca wyszło ;) Pewnie by się przyzwyczaiły, ale jednak nie czuły się zbyt komfortowo. Więc już nie patrzyłam na jakiś super bagażnik, tylko na małe autko typowo. A cena korzystna :) Jedyny minus to liczba drzwi, ale nie można mieć wszystkiego :)

Posted

Kaczką :p

No niebieski boski, ale w mojej małej mieścinie taki niebieski byłby tylko jeden :) To taki specyficzny kolor, na necie tego tak nie widać :) Błękit też ładny, ale linea jest podobna to już nie chciałam :) A srebrny to typowy standard, nic ciekawego :p Fajny jest też grafit...