Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, małe, ale nie wchodzi mi coś tinypic (wejde z komputera ;)).

Talia to hurtty :)

Po przymiarce widzę że przód luźny. Wymiary prawie jak te nasze zmniejszane, tylko pasek dolny ok. 2 cm krótszy. Miałam teraz przymierzać ale Kajka coś kuleje na tylną łapę, nie chcę jej już dzisiaj męczyć. Jutro porobię lepsze fotki ;)

Posted

Te Y w sumie blisko mają do step-inów, trzeba przyznać :D Dlatego bałam się ich brać, czy by się w pachy nie wrzynały ;)

Marta, ja wrzucam fotki na Picasę, dużo osób korzysta z Potobucket :) Czekamy na lepsze fotki w szelach :P

Posted

Hejka :)

Marta, Angina, walczę z picassą właśnie :D A z wrzynaniem... Moja raczej nie znosi zakładania szelek jakichkolwiek, a z nieprzyjemnych rzeczy to tylko uwierał ją zatrzask w jednych, tak to nic :)

Chyba mnie zabiją za rozmiar, ale jeszcze nie opanowałam :)

DSC_0357.jpg

DSC_0358.jpgDSC_0359.jpg

Posted

skądś to znam , jak Qwendi śpi u nas w pokoju co jej się rzadko zdarza ale jednak czasami ma to miejsce to rano w pokoju mamy piaskownice do tego kłaki Nerona i pokój wygląda jak pobojowisko :P

Posted

Jak mieszkałam na blokach to też tak robiłam , najpierw wycieranie Neronowi łap w progu a pozniej dopiero mógł wejśc do pokoju a tutaj mam zlewke bo i tak Qwendi nawnosi i tak ;)

Posted

U mnie masakra... Nawet nie tyle kłaki (są, ale do opanowania), co ten brud po spacerze... Ale spacer był z kol z goldenką, to nie pytajcie jak ona wyglądała :D

W sumie to przez to że my terenowe spacery lubimy :) Na centrum wróciłaby czysta, ale co to za frajda...

Posted

To nie wiem jak Ty panujesz nad kłakami bo ja zapanować nie umiem , co pozamiatam to za chwile mam to samo :/

goldenka pewnie z biszkoptowej była brazowa :D

ja nie lubie spacerów "ulicznych " ale ostatnio tylko takie miewamy bo wszedzie błoto i wózkiem sie nie wjedzie :/