marta1624 Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 (edited) Mam hiciora na dziś- szlam z psami po tatę do pracy, taki dłuższy spacerek. Patrzę, a z bramy wylatuje malutki szczeniaczek, taki z kilo może miał (przecisnął się w szczebelkach furtki). No to zamiast po tatę próbowałam go włożyć na plac, ale uciekał znowu. Lucek go obwąchiwał i chciał gwałcić, Kaja lizała i strofowała, jak przesadzał. No sytuacja do opanowania. Więc poszłam, dzwoniłam, ale nikt nie otwierał. No to myślę- pochodze po ulicy, bo co z tym małym zrobię. I nagle wychodzi pan z żoną, tacy starsi, z sąsiedniego domu. Mijają mnie, pani zajęta rozmową na telefonie, nawet nie patrzy na mnoie. Pan z lekka wypity, i śmieje się że on też ma szczeniaka, 4 tygodniowego, i że brakuje mi smyczy. Na to ja że to nie mój pies, tylko państwa z tamtej bramy. Na to on- aha :D I patrzę, pani skończyła rozmawiać, otwiera bramkę i wchodzi stamtąd co ten szczylek wyleciał. Potem patrzy na plac, na mnie, i krzyczy- ty, stary! To nasz pies! :D A mnie szczena opadła :evil_lol: Edited July 30, 2014 by marta1624 Quote
marta1624 Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='Yuki_']Zamiast gazet chętnie przygarnę fajne kryminały :D[/QUOTE] Ja tez lubię kryminały i horrory :D Quote
łamAga Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='marta1624']Mam hiciora na dziś- szlam z psami po tetę do pracy, taki dłuższy spacerek. Patrzę, a z bramy wylatuje malutki szczeniaczek, taki z kilo może miał (przecisnął się w szczebelkach furtki). No to zamiast po tatę próbowałam go włożyć na plac, ale uciekał znowu. Lucek go obwąchiwał i chciał gwałcić, Kaja lizała i strofowała, jak przesadzał. No sytuacja do opanowania. Więc poszłam, dzwoniłam, ale nikt nie otwierał. No to myślę- pochodzenia po ulicy, bo co z tym małym zrobię. I nagle wychodzi pan z żoną, tacy starsi, z sąsiedniego domu. Mijają mnie, pani zajęta rozmową na telefonie, nawet nie patrzy na mnoie. Pan z lekka wypity, i śmieje się że on też ma szczeniaka, 4 tygodniowego, i że brakuje mi smyczy. Na to ja że to nie mój pies, tylko państwa z tamtej bramy. Na to on- aha :D I patrzę, pani skończyła rozmawiać, otwiera bramkę i wchodzi stamtąd co ten szczylek wyleciał. Potem patrzy na plac, na mnie, i krzyczy- ty, stary! To nasz pies! :D A mnie szczena opadła :evil_lol:[/QUOTE] buahahahahahhahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt:jebłam :evil_lol: Quote
maxishine. Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='dOgLoV']buahahahahahhahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt:jebłam :evil_lol:[/QUOTE] Podpisuję się obiema stopami :roflt: Quote
marta1624 Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Ale pan niezły- dosyć że psa nie poznał,to jeszcze się nie kapnął jak mówiłam z czy jego domu jest :D A piesek to Czesio :D Quote
kalyna Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='dOgLoV']ja też ich nie czytałam , ale na strychu leży cały karton harlekinów :evil_lol:[/QUOTE] to tak jak u mnie :evil_lol: a oddać na makulaturę szkoda :lol: a DS robi dobre i trwałe smycze? bo chcąc, nie chcąc to oba Owczary muszą mieć smycze, ale żeby też majątku nie kosztowały... :roll: Za to Ciap ma 4 swoje smycze plus czasem pożyczamy do Owczarów, jak mi się szukać nie chce :siara: Quote
maxishine. Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ja u DS zamawiam norwegi i obrożę, bo ponoć mają fantastyczne ;) Quote
łamAga Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='marta1624']Ale pan niezły- dosyć że psa nie poznał,to jeszcze się nie kapnął jak mówiłam z czy jego domu jest :D A piesek to Czesio :D[/QUOTE] Musiał być nieźle wcięty :evil_lol: [quote name='kalyna']to tak jak u mnie :evil_lol: a oddać na makulaturę szkoda :lol: [/QUOTE] Mi tam by szkoda nie było bo one tutaj już były jak dom kupiliśmy , ale komu by sie chciało to znosić ze strychu :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Buhahahahahaahhaha... miszcz spacerowy :lol: Kamizelka fajna rzecz, zamawiałaś z prodoga? Quote
marta1624 Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 To po kolei- Alina, nie są twarde. Może są różne taśmy, a w razie czego możesz poprosić o podwójną taśmę. Ja mam pojedynczą, jest miękka, ale ja i tak wolę takie plecione "w kółko". Aga no wcięty był, ale w rozmowie jakoś kontaktował więc się nie spodziewałam że aż tak :D Ty$- tak z prodoga. Ponoć nieraz są z nimi problemy, ale za 180zł z przesyłka rozmiaru 70 nie znalazłam, a tam w promocji (brałam tą na cały grzbiet, nie tą krótką). Ostatnio posiłkowałyśmy się ręcznikiem, ale co chwilę spadał. A moja niedotykalska myślałam że sama będzie zrzucać, bo nie lubi być zabudowana- o dziwo ręcznik przyjęła, widać było ulgę. Mam nadzieję że kamizelka też się sprawdzi ;) Quote
Ty$ka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 No właśnie ozzikowcy żalą się, że ostatnio sa straszne problemy z prodogiem. Trzymam kciuki, byś ich nie miała. Ja chyba za rok się na kamizelkę skuszę. Quote
marta1624 Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Widzę że nie tylko ja na forum ozikowym czytam :D No właśnie nie polecali prodoga ostatnio. Ja pisałam tam o kaganiec, to odpowiedzi były szybko. Ale zobaczymy jak będzie z zamówieniem. Te kamizelki są tam najtańsze, a część ludzi ich poleca, to zaryzykowałam ;) Najwyżej będę pisać na fb :D Quote
Ty$ka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Hehehhe... no czyta się, jakieś forum trzeba. Wyrzekłam się haszczych, więc ozzikowe mi zostało :D W sumie też się zastanawiałam czy nie zaryzykować. NO, ale mnie teraz nie stać :p Quote
marta1624 Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 No ja już miałam uciekające jajo w koszyku, ale zobaczyłam w promocji kamizelkę. I przemyslałam co bardziej przyda się psu- wyszło że kamizelka ;) Tylko trzeba było zaskórniaki ruszyć :D No i jak rodzice się dowiedzą że znowu zamówione, to będzie.... :siara: Quote
Ty$ka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Hahhahaha, no tak, kamizelka praktyczniejsza :p Tak btw - jaki masz nick na forum? Quote
marta1624 Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Nie jestem zalogowana- tylko podczytuję ciekawe tematy ;) Quote
kalyna Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ale miałaś ciężki wybór :evil_lol: Sobie też zamów, bo Kaja będzie mieć energię, a Ty nie :lol: Quote
Ty$ka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='marta1624']Nie jestem zalogowana- tylko podczytuję ciekawe tematy ;)[/QUOTE] Rozumiem. Wspomniałaś coś wcześniej o temacie kagańca no i sama sobie wysunęłam wnioski, że pewnie masz konto ;D Quote
rashelek Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 A do mnie jakoś te kamizelki nie przemawiają... Jak psu może być chłodniej, kiedy ma na sobie dodatkowy płaszcz? :P Pewnie jakbym pomacała na żywo to bym zrozumiała ich przekaz :lol: Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 Alina strasznie ciężki :D Pomijając że kamizelka 3x droższa :D Ty$ o kagańcu chodziło mi o to, że jak kupowałam w prodogu to szybko mi odpisywali. Ale i tak kupiłam gdzie indziej :D Marta ja się zachęciłam opiniami ludzi (w tym np Marty od DS). Ona ma dla Bolsa, teraz ma kupić Aresowi. I na Labkowym/ozikowym polecają ;) Jak dojdzie to zdam relację ;) Ogólnie to mało na necie można poczytać, no ale próbujemy ;) Quote
Talia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 A jakiej firmy tą kamizelkę chcesz? Chyba przeoczyłam. Quote
rashelek Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 To czekam na relację, może by się Poczwarowi taka przydała? Chociaż dla niego najlepsza forma ruchu to bulgot :lol: Quote
*Magda* Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='marta1624']Nie fochaj się :loveu: Kto ci tak dobrze łóżko nagrzeje?:D[/QUOTE] Ostatnio coś zimne jest jak idę spać o 0:30 :mad: [quote name='Ty$ka']Alez się podlizujesz Magdzie :p [/QUOTE] No :evil_lol: [quote name='marta1624']No a jak, muszę się podlizywać bo Magda bardzo mi pomogła ;) [/QUOTE] Już nie przesadzaj ;) [quote name='dOgLoV']ja też ich nie czytałam , ale na strychu leży cały karton harlekinów :evil_lol:[/QUOTE] Harlekiny to badziewie, tego się nie da czytać :shake: [quote name='kalyna'] a DS robi dobre i trwałe smycze? bo chcąc, nie chcąc to oba Owczary muszą mieć smycze, ale żeby też majątku nie kosztowały... :roll: Za to Ciap ma 4 swoje smycze plus czasem pożyczamy do Owczarów, jak mi się szukać nie chce :siara:[/QUOTE] Alina, napisz do Marty to może Ci zrobi jakąś super mocną smycz, taką jakąś mocniej plecioną itp. ;) Bo jakbyś zobaczyła na jakim "sznureczku" od DS prowadzę Torę, to podejrzewam, że Ciapek byłby na takim prowadzany, a nie owczary :D Quote
Ty$ka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Talia']A jakiej firmy tą kamizelkę chcesz? Chyba przeoczyłam.[/QUOTE] Hurtta :D Aaaa chyba, że mówiłaś o prodogu, nie zrozumiałam Cię :lol: Marta, mnie też kiedyś nie przekonywały, ale ludzie mówią, że faktycznie psom jest lżej;) Quote
Talia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ja na fejsie widziałam że Marta Ares udostępniła post o zamawianiu tych kamizelek z czech. Napisz do niej może :) Quote
Recommended Posts