*Magda* Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='marta1624']Dzień doberek Madziu :loveu: Jak pogoda?[/QUOTE] Pogoda całkiem fajna ;) 27'C i słoneczko :) Quote
marta1624 Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 Aga to masz ciężki przypadek :D Magda u mnie też na razie nieźle, tylko szkoda że w dzień skwar :/ Właśnie wróciłam ze spacerku, pies ledwo się człapał :D Quote
łamAga Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='marta1624']Aga to masz ciężki przypadek :D [/QUOTE] Ojjjj nawet nie wiesz jak bardzo :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 [quote name='dOgLoV']Ojjjj nawet nie wiesz jak bardzo :eviltong:[/QUOTE] To zostaje ci tylko zamówić części, i udawać że sama to zrobisz (jakieś 2 minuty przed jego przyjściem potrzymać cokolwiek przy planowanym miejscu na kojec, przy tych wszystkich częściach. Kobiecie w ciąży nie pozwoli składać, to może wyrwie ci wszystko i sam zacznie robić :D) Quote
marta1624 Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 [quote name='dOgLoV']Quwa chciała bym to widzieć :evil_lol:[/QUOTE] U mnie dziłało do taty :D Zaczynałam robić jak on przechodził, i było tylko: "czekaj, bo sobie ręce pokaleczysz. Ja to zrobię!". I ostatecznie całość robił :D Quote
łamAga Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='marta1624']U mnie dziłało do taty :D Zaczynałam robić jak on przechodził, i było tylko: "czekaj, bo sobie ręce pokaleczysz. Ja to zrobię!". I ostatecznie całość robił :D[/QUOTE] u moich rodziców tez tak jest , mama mówi i mówi i jak widzi ze nie działa to sama sie za coś zabiera wtedy tata od razu leci i to robi :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 No widzisz, to może w genach od mamy dostałaś taką umiejętność :D Quote
łamAga Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='marta1624']No widzisz, to może w genach od mamy dostałaś taką umiejętność :D[/QUOTE] ja na pewno tak ale Sebastian ma inne geny , zdecydowanie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='marta1624']Dla Fabiana zrobi :D[/QUOTE] Pytanie tylko czy Sebek wie, że jego syn ma już imię wybrane :diabloti: Quote
łamAga Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='marta1624']Dla Fabiana zrobi :D[/QUOTE] Dla Fabiana mam łóżeczko , nie potrzebny kojec :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 [quote name='magdabroy']Pytanie tylko czy Sebek wie, że jego syn ma już imię wybrane :diabloti:[/QUOTE] W końcu się dowie :D Chyba :diabloti: Aga kojec się przyda, jak już nerwy stracisz to zamkniesz Fabiana, nianię Nerona i niszczyciela Qwendi :D Oni sobie dadzą radę :D Quote
łamAga Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='magdabroy']Pytanie tylko czy Sebek wie, że jego syn ma już imię wybrane :diabloti:[/QUOTE] Wie , wie , nie protestował i już nawet wiem dlaczego ! ostatnio jak ogladał siatkówkę to słyszałam jak komentator mówił , piłke wybija " Fabian jakiś tam " :evil_lol: [quote name='marta1624']W końcu się dowie :D Chyba :diabloti: Aga kojec się przyda, jak już nerwy stracisz to zamkniesz Fabiana, nianię Nerona i niszczyciela Qwendi :D Oni sobie dadzą radę :D[/QUOTE] Ojjjjjjjjjj to by się działo :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 No to Sebek zadowolony z imienia, przynajmniej póki tamten Fabian będzie dobrze grał :D No co, Neron idealna niania, na kotach przetestowany :D Quote
łamAga Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='marta1624']No to Sebek zadowolony z imienia, przynajmniej póki tamten Fabian będzie dobrze grał :D No co, Neron idealna niania, na kotach przetestowany :D[/QUOTE] Później nie będzie miał już odwrotu :evil_lol: Taaaa , Pepsi wiecznie sie o niego ociera , ostatnio spał a ta mu sie na pysku kładła i się ocierała :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Przez chwile się zastanawiałam do czyjej galerii weszłam bo docelowo miała być u mędziar... ale tak czytam i sobie myśle.. chyba rozmowa tak szybko poszła do przodu i dalej jestem u doglov :P Quote
marta1624 Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Baski można się zgubić, to fakt :D Chyba muszę jakieś zdjęcia dodać :D Baski na fb ci napisałam wiadomość ;) Jak chcesz to dzisiaj podejdę i zobaczę ;) Quote
*Magda* Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='dOgLoV']Wie , wie , nie protestował i już nawet wiem dlaczego ! ostatnio jak ogladał siatkówkę to słyszałam jak komentator mówił , piłke wybija " Fabian jakiś tam " :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Tylko pamiętaj, że to ja zaproponowałam to imię :loveu::mad: Quote
łamAga Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='magdabroy']:evil_lol: Tylko pamiętaj, że to ja zaproponowałam to imię :loveu::mad:[/QUOTE] No ba ! pamiętam :loveu: Quote
marta1624 Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Hejka dziewczyny ;) Spalam się, mam dość upału :( A jutro nad wodę mamy jechać to pewnie będzie padać :( Quote
Małgonia Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Jaki tam upał, fjnie u nas juz sie zrobiło, zapraszam :D Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Panna Cotta']Jaki tam upał, fjnie u nas juz sie zrobiło, zapraszam :D[/QUOTE] i zaraz na chacie będziesz mieć całe dogo :lol: Cześć mędziaro :p Quote
Recommended Posts