Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie :D Dokładnego adresu tu nie zna nikt, póki co :D Ew licytuje jedną bluzeczke na bazarku. I jedna osoba, ale to nie zaglada tutaj- zamówiłam torebkę z Kudłate Torebki :loveu:

Posted

Jak gadałaś z ludźmi z DS to długo czekasz na odpowiedź? Ja gadam z nimi na fb i na odpowiedź czekam od dwóch dni do 5 dni :mdleje: a muszę wiedzieć ile zapłacę za obroże+norwegi, bo nie wiem ile kasy odstawić i o ile prosić drugą babcię :roll:

Posted

[quote name='Yuki_']Jak gadałaś z ludźmi z DS to długo czekasz na odpowiedź? Ja gadam z nimi na fb i na odpowiedź czekam od dwóch dni do 5 dni :mdleje: a muszę wiedzieć ile zapłacę za obroże+norwegi, bo nie wiem ile kasy odstawić i o ile prosić drugą babcię :roll:[/QUOTE]

Yuki, zadzwoń ;) Będzie szybciej :)

Posted

[quote name='Yuki_']Jak gadałaś z ludźmi z DS to długo czekasz na odpowiedź? Ja gadam z nimi na fb i na odpowiedź czekam od dwóch dni do 5 dni :mdleje: a muszę wiedzieć ile zapłacę za obroże+norwegi, bo nie wiem ile kasy odstawić i o ile prosić drugą babcię :roll:[/QUOTE]
Ja odpowiedzi dostaje z reguły na drugi dzień z fb ;)

Posted

Aleś się poświęciła :D A ty moje- wstałam o 7 :D

Juuuuuuchuuuu jest upał, to pojadę nad wodę :multi: A na razie szykuje jeść dla psiaków ;)

No i szykuje nam się kolejna wizyta u weta z małym- ostatnio był z mamą na testach alergicznych, jego skóra jest w fatalnym stanie, co chwilę się drapie :( Ciekawe co mu wyszło....

Posted

Zdecydowanie jakieś zdjęcia by się tu przydały, a nie tylko pogaduchy!

Mam takie pytanko do Ciebie, ile idą paczki z Zooplusa? Jak już jest wysłana, to ci kuriery z GLS w miarę szybko są? Bo nigdy nic przez tą firmę nie brałam :)

Posted

Zdjęcia mam, z wypadu na skałki, tylko nigdy chęci nie ma :D

A kurierzy... Najdłużej czekam na zaksięgowanie wpłaty, jak dostaje wiadomość że paczka wysłana (i podany numer paczki), to kurier zawsze jest na drugi dzień ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Sie pocieszcie bo ja w ogóle musze w domu siedzieć , jeszcze tesciowa wróciła i jest znowu nie fajnie heh[/QUOTE]
Powinnaś się cieszyć z wizyty mamusi :D

Posted

Właśnie o dziwo szybko zaksięgowali, w piątek robiłam przelew a dzisiaj już paczka wysłana. Tylko ten kurier mnie ciekawi, ale skoro mówisz, że jutro powinien być to super. Dzięki za pocieszenie :grins:
To zbieraj się w sobie i dawaj fotki!!!

Posted

Marta to najpewniej jutro dojdzie ;) Na pewno wysłali ci linka, i koło 8 będzie pisać że paczka wydana kurierów i do doręczenia ;) Do mnie zawsze przychodzi na drugi dzień koło 12 ;)

No zbieram się, zbieram. Tylko jakoś do kompa dojść nie mogę :D

Aga to współczuję :/