Marycha35 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Belu z suniaczkiem lepiej, bawi się, merda, jest już ok:) I wyniki ma dobre!!! Quote
Nette Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 I ja przyszłam z zaproszenia, Brena śliczna jest :) Quote
Malgoska Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 bela51 napisał(a):Zapisuje dziewczynke. Biedny ogonek:-( Marycha35 napisał(a):Belu z suniaczkiem lepiej, bawi się, merda, jest już ok:) I wyniki ma dobre!!! HELENA5 napisał(a):jestem ........... Nette napisał(a):I ja przyszłam z zaproszenia, Brena śliczna jest :) Myngey napisał(a):Jestem na zaproszenie u dziewczynki. _Aga_ napisał(a):Podrzucę wątek.. bardzo Wam dziękuję za przybycie zostańcie z nami............... Quote
Isabel Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 I ja jestem z zaproszenia, będę zaglądać do sunieczki :) Quote
ania68 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Jestem na zaproszenie Małgośki. Zapisuję sobie :) Quote
beka Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Witam wszystkich serdecznie u Breny. Brena już czuje sie dobrze, za dobrze :). Wczoraj jak jej wsywywałam karmę do miski z radościa podskoczyła i machneła swoim wielkim łbiskiem i ..dostałąm prosto w twarz. Sczesliwie oko nie podbite, tylko peknięta warga. Dziękuję p. Sylwii za ubranko dla Breny, jest idealne. Quote
Marycha35 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 beka napisał(a):Witam wszystkich serdecznie u Breny. Brena już czuje sie dobrze, za dobrze :). Wczoraj jak jej wsywywałam karmę do miski z radościa podskoczyła i machneła swoim wielkim łbiskiem i ..dostałąm prosto w twarz. Sczesliwie oko nie podbite, tylko peknięta warga. Dziękuję p. Sylwii za ubranko dla Breny, jest idealne. O cholerka, miłość o bólu!!!;) ZDROWIEJ DZIARSKO:) Quote
Malgoska Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 zaglądam do sunieczki, bazarek w przygotowaniu Quote
beka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Mam wrażenia że Brena ma inne zdanie na temat jak powinnam ja karmic. Ja wiem że jest zachudzona i muuusi jeść. Wiec dostaje 3 razy dziennie karmę wysokoenergetyczną. Niestety Brena uznała że 3 miarki karmy dziennie nie są wystarczające i otworzyła pudło z karmą i sie najaaaadła. Nie wiem ile zjadła ale chyba ze 2 kilo... Bałąm sie żeby skrętu nie dostałą, ale nie wszystko w porządku (poza ilościę tego co z niej teraz wychodzi...) Quote
Marycha35 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Jasna cholera, to gałganica jest!!! Dobrze, że nic się nie stało, ufffffff. Quote
Recommended Posts