Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na allegro jest do sprzedania za 250zł 3,5 miesięczny 'labrador' :

[URL="http://img166.imageshack.us/my.php?image=3885355101yg3.jpg"][IMG]http://img166.imageshack.us/img166/5249/3885355101yg3.th.jpg[/IMG][/URL]

Nie wiem jak Wam, ale mi w ogóle nie przypomina laba...

Inna aukcja:

"Mam do odstąpienia młodą labradorkę maści biszkoptowej w wieku ośmiu miesięcy. Labrador został zakupiony do dogoterapii dla naszego synka w podpoznańskiej hodowli. Nie ma rodowodu, ponieważ takowy kosztuje dodatkowe kilkaset złotych, [B]ażeby rodowodu nie stracić, pies musi odbywać obowiązkowe wystawy[/B], na które z racji ciągłej rehabilitacji nie mamy czasu."

:roll: :roll: :roll:

Mam coś jeszcze... :roll:

"sprzedam ratlerki bardzo [B]ż[/B]adkiej maści"

A maść rzeczywiście bardzo, bardzo rzadka, bo... ruda! :crazyeye:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cekinka13*'][B]ażeby rodowodu nie stracić, pies musi odbywać obowiązkowe wystawy[/B]
:roll: :roll: :roll:[/quote]

Dobrze, że moja nie ma rodowodu, bo musiałabym chodzić z nią na wystawy... :evil_lol:

[quote name='Cekinka13*']A maść rzeczywiście bardzo, bardzo rzadka, bo... ruda[/quote]
Faktycznie, może spawię sobie ratlerka bardzo [B]ż[/B]adkiej maści, a niech ludzi podziwiają :evil_lol:
Ktoś na pewno chętnie kupi takie ratlerki "oryginalnej maści" :roll::roll:

[quote]Sprzedam sunię sznaucer miniaturowy [B]pieprz z solą[/B].
Sunia ma szczepienia, odrobaczenie i posiada książeczkę zdrowia.
Wszystko je, jest wychowana przy dzieciach, w dobrych warunkach.
[IMG]http://photos03.allegro.pl/photos/400x300/387/67/40/387674090_1[/IMG][/quote]:roll::roll:

cekinka13*- powysyłaj mi na PW linki do tych aukcji, pozgałaszam naruszenie ;)
Wszyscy mogą mi od razu wysyłać na PW linki ;)

Posted

przeglądając internet znalazłam forum...
"Forum hodowców psów rasowych (bez rodowodu)":evil_lol::angryy::mad:

regulamin jest krótki i treściwy:evil_lol:
[QUOTE]
Korzystając z forum zgadzasz się z ponizszymi warunkami:

1.[B]Zakaz wyrażania się niepochlebnie o hodowlach psów rasowych bez rodowodu.[/B]
2.Zakaz urzywania słów wulgarnych,obraźliwych oraz upokażających.
3.Zakaz podawania cudzych danych (ochrona danych osobowych)

Nie stosowanie powyższego regulaminu skonczy się wydaleniem urzytkownika z forum.
Administrator
[/QUOTE]

kurcze nawet mają swoje regulaminy;) (jedyne regulaminy do których się stosują:shake:) krótkie chyba dlatego żeby wszyscy byli w stanie ogarnąc:evil_lol:

....ręce opadają jak się czyta

Posted

A ja jestem na nim zarejestrowana, bo jak to mówią: Przyjaciół trzeba mieć blisko, ale wrogów jeszcze bliżej hihihihi.
Cekinka13 daj mi ten plan na priva, chętnie pomogę ;)

Posted

[B][COLOR="SeaGreen"]nie wstawiamy linków do akcji ze sprzedażą psów[/COLOR][/B]- pseudohodowla pozbywająca się psów...

Posted

[quote name='Cekinka13*']Też znam to forum :lol:
Mam bardzo, bardzo fajny plan wobedz niego :loveu::loveu::loveu: szczegóły na priva :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Wyślij mi też ten plan :evil_lol:

Posted

Co się czepiacie tego forum ;) przeciez to portal "prawdziwych milosnikow psow" :evil_lol: ...... chociaż może powinnam napisać "pflafdziwyh miloźnikuf psuf" :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='joanika']ć "pflafdziwyh miloźnikuf psuf" :evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B]Joanika[/B]... zrobiłaś błąd - pisze się plafdzifyh, a nie pflafdziwyh :evil_lol: