Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Relacja Ewy:

Oto Miś Zdziś na którego kilka tygodni temu włocławski TOZ wydał wyrok twierdząc, że zdycha (swoją drogą u mnie, zwierzęta umierają). Dzięki "naprawczym" działaniom dr Julity Kopeć-Nowakowskiej diagnoza okazała się błędna i przedwczesna. Jak widać na załączonym poniżej filmiku, Miś Zdziś całkiem nieźle się czuje mimo poważnie chorego serca i sędziwego wieku.

https://www.facebook.com/photo.php?v=425777034233887

Posted

Bilismy u Misia Zdzisia z wizytą. Misio jest cudny. Połączenie baseta, owczarka i nie wiem jeszcze czego... trochę na nas powarkiwał, bo włączył mu się stróż, ale tez machal ogonkiem. W czwartek misio dostanie nowy domek.

Posted

tak jak ewu mówi, czasem psy tak reagują... ja wiozę psy no i niektóre z nich jak tylko wyjęłam aparat to robiły minę dokładnie jak Misio :evil_lol:
a smutny napewno też jest . . . przecież ludzie go zawiedli . . .skrzywdzili . . . .

Posted

Jolantina, to jest takze twój watek.
Budy jeszcze nie ma, poniewaz pan nie zrobił na czas, a teraz odwleka termin wykonania na 2-3 tygodnie. W związku z tym dziewczyny zrezygnowały i zamówiły gdzie indziej. Problemem jest ocieplenie budy, bo chcemy zeby styropian miał 4 a nie 2 centymetry. To jest stary chory pies, jesli przyjdzie mu spędzić w tej budzie zimę, to musimy miec pewnosc ze nie zmarznie.
Ewa przeprasza wszstkich, ze to tak długo trwa, ale chcemy jak najlepiej dla Misia.

• 2 weeks later...
Posted

Napisała opiekunka Zdzisia:
"Moi drodzy. Nareszcie dotarła buda dla Misia Zdzisia. Jak widzicie jest w paczkach i będziecie musieli poczekać aby ja obejrzeć całej okazalosci. Miś Zdzis dziekuje wszystkim darczyncom oraz Zycie która dodatkowo pilotowala zakup i dostawę."

Misio załamał krzywe łapki, bo nie umie poradzic sobie ze złozeniem budy, więc....

.... zebrało się konsylium.

Tak oto w asyście wielu zainteresowanych powstaje M1 dla Misia Zdzisia

Posted

Rozmawiałam z Ewa: Misio jest nadal na lekach, ale jego stan zdrowia poprawił się. ładnie chodzi, nózki chyba juz tak nie bolą. Okazał się wspaniałym, pełnym miłości i wdzięczności psem. Zakochany w pani po uszy. Duzo przebywa z ewa w domu, jednak gdy Ewa jest w pracy (czasami po 12 godzin) Misio mieszka w budzie, poniewaz zazywa leki moczopędne i bardzo często musi sikać. Ewa oiecała nowe fotki.

• 2 weeks later...