złośnica93 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 danka4u1 napisał(a):Misiu-Zdzisiu, co u Ciebie? Właśnie, właśnie ;) Quote
Agata69 Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Misio ma sie całkieem dobrze. Jest bardzo zakochany w Ewie. Jest nadal na lekach, i będzie do końca życia, ale czuje się dobrze, mozn apowiedzieć, że całkiem żwawy z niego starusezk. Właściwie mieszka w domu, buda słuzy mu tylko w te noce, gdy Ewa jest w pracy (12 h). I oto Miś Zdzis, który jak widać nie lubi kiedy robi mu się zdjęcia Quote
danka4u1 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 No, widać,że nie lubi występować publicznie;) Pan na swoich włosciach:multi:ale budą nie gardzi w nocy? Quote
złośnica93 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Jak cudnie, że Zdzisio ma swoją bezpieczną przystań i wygrzewa swoje kosteczki w ciepełku domowym :) Quote
danka4u1 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='złośnica93']Jak cudnie, że Zdzisio ma swoją bezpieczną przystań i wygrzewa swoje kosteczki w ciepełku domowym :) A nawet ma swój prywatny, nocny apartament.Może odważy się na zdjęcie w budzie? Quote
złośnica93 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='danka4u1']A nawet ma swój prywatny, nocny apartament.Może odważy się na zdjęcie w budzie? Nocna rezydencja :) Quote
Agata69 Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Miś Zdziś pozdrawia z domu tymczasowego, który chyba juz stał się domem na zawsze. Dziękujemy Ewie za okazane serce dla starego, chorego psa, który umierał na ulicy. Quote
danka4u1 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Miło Cię widzieć Misiu-Zdzisiu w swoim domu. Miałeś szczęście, psie, a Ewa- wielkie serce:loveu:. Dziękujemy za dom i opiekę, serce okazane staremu, bezdomnemu psu. Quote
jola&tina Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Zdzisiu nie miał lekkiego życia ale za to ma dobrą starość. Miło popatrzeć na takie zdjęcie. Dla p. Ewy serdeczne pozdrowienia i podziękowania. Quote
Agata69 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Jestem staruszkiem, jestem schorowany, jestem...... SZCZĘŚLIWY Miś Zdziś Quote
jola&tina Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 A oto nasz Zdzisiu- Misiu Nie mogę znaleźć wątku Misia Zdzisia na tym wspaniałym nowym Dogo. A Miś z rana pozdrawia dosypiając po porannym spacerze. Quote
Recommended Posts