Jump to content
Dogomania

Simson- terier o bursztynowych oczach gryziony przez psy.MA WSPANIALY DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabrałam dzisiaj Simsonka z boroków. Tak lało dzisiaj, a on na mnie czekał. Kręciłam się troszke koło borokowni- sprzatałam. Jak tylko podeszłam bliżej to zauważyłam, że on na tym deszczu cały czas siedzi i mnie obserwuje. Czekał na spacer:-( Żal mi go sie zrobiło i zabrałam go do biura. I przez wiekszość czasu tam siedział. Był grzeczny. Nie skałał po meblach czy krzesłach, tylko sobie chodził i węszył. Zjadł całą miske suchej karmy. Borok był głodny, pewnie psy go nie dopuszczały do miski:-(
Ale ogólnie w biurze zachowywał się super, był bardziej wyluzowany mimo, ze jeden pies co chwile na niego warczał.

Zaniosłam go potem na boks. Tam ma spokojniej, żaden pies z boksu się na niego nie rzucił jak go tam dałam, wiec jest ok;)

Posted

[quote name='wiata']Dobrze, że choć w taki sposób może skorzystać z ciepła człowieczego serca...
A gdzie ten ludź na stałe??

Ludziu gdzie jestes:roll:nie daj mu tak długo czekac na siebie:-(

Posted

Piękny jest. Ludzie chyba nie lubią szorstkich psów. Mój tata do dziś jak pogłaszcze innego, gladkiego psa to się zachwyca jaki miękki, a nasz Karmel taki 'niemiły w dotyku'. Ja tam szorstkie kocham ponad wszystko:)

Posted

Po raz pierwszy dzisiaj spuściłam Simsonka ze smyczy. To był strzał w dziesiątke.
Gdybyście widzieli jego reakcje, jak skakał, jak biegał:multi:
Po raz pierwszy widziałam go naprawde szczęśliwego:loveu:
Simson ładnie przychodzi na zawołanie, nawet sam do mnie co jakiś czas wracał. I nawet ładnie sie załatwia.
A jak zacznie coś tam upracie wachać wystarczy zacząć mu uciekać;)

No i co jeszcze?
Aha Simsonek przytył troche, widać boks mu służy, zresztą jak szliśmy z powrotem to ładnie tam sam z siebie wszedł i przywitał się ze swoimi koleżankami:p

Beda zaraz foteczki.