Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy niecierpliwie na wieści.
W niedzielę mam do wyboru w trasę 3 auta więc tyma razem wpadki nie będzie ;).
Jeśli tylko pojawi sie info, że pies juz poza schronem zaczniemy dogrywanie transportu.

Posted

Pewnie nam by go wydali, ale nic się nei zgrało. Do boksu, w którym jest Adagir dorzucili jeszcze jednego staruszka, o podobnej maści do jego i nie wiadomo o którego psa mi chodzi. To tak w skrócie....
Czuję, że nawaliłam...

Posted

Ola, czyli jeszcze nie wszystko stracone.
I na pewno nie ty nawaliłaś. Gdyby nie jeden człek:angryy:, nie byłyby porzrebne takie podchody. Usiądźcie, przemyślcie jeszcze raz jak podejść do sprawy. Nie możemy się teraz poddać.

Posted

Kurczę no... A czy można próbować znowu jutro? CHolera jasna, czy ten durny kierownik to mafiozo jakiś że trzeba aż podchody robić pod niego żeby psa wyciągnąć??
A nie może po prostu pójść ktoś z jego zdjęciem ,powiedzieć, że zobaczył go na necie, spodobał mu się, chce tylko jego i tyle?
Proszę, napiszcie o co chodzi z tym wyciągnięciem dokładnie, przecież to nie pan bóg ten kierowniś od siedmiu boleści.

Posted

A może można by pójść do niego wcześniej i zawiązać mu jakąś np. czerwoną tasiemkę (cokolwiek, żeby było wiadomo, że to on), a potem dopiero z tym panem, co ma go wyciągnąć - tak żeby była pewność, że to on...
Dziewczyny, on tylko Was tam ma i od Was wszystko zależy...
Spróbujcie jeszcze jutro!

Posted

Bonsai napisał(a):
Mam plan B. Oby dobry...

Napad z bronią w ręku... :diabloti: ... i odbicie zakładnika siłą :diabloti:
A tak poważnie, może go rzeczywiście jakoś zaznaczyć wstążką, czy czymś tam...

Posted

Ja niedługo wyjeżdżam do Warszawy, mam nadzieję że do tego czasu będzie wiadomo.
Ale jeśli się go nie udałoby wyrwać to prosiłabym o informację dlaczego właściwie. Czy to tak mozna po prostu sobie własne prawo stwarzać jak ten pożal się kierownik? Przecież mozna pójść, powiedzieć że to mój pies, nawet z policją. Policja zawsze jest gotowa ścigać porządnych ludzi, więc choć raz może by coś dobrego zrobiła.
Nie wierzę że nie ma na to siły. Ostatecznie jeśłi zebrała by się kasa na transport to kto wie, może osobiście bym pojechała go odebrać :diabloti: i dostarczyć do rodziców zamojskich. Gdzie to właściwie jest, w Kaliszu czy w Łodzi?