Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skaczemy w górę moje psie słońce, Bonsai, trzymam kciuki w temacie gazety, czytałam, że ludzie często nie zdają sobie sprawy, że tuż obok jest schronisko, w którym na domki czekają z utęsknieniem kochane psiaki, z drugiej strony zawsze wiedzą, gdzie takiego psiaka się pozbyć, ale to zawsze lepsze, niż porzucenie w lesie, hm, whiskasik? ciekawe dlaczego psiaki tak wariują za koteczkowym papu;)?

Posted

o boziu, zobaczyłam filmik, pomyśleć jak mógłby wyglądać Adagir,gdyby znalazł się domek, uszka stojące (mojemu po dwóch tygodniach stanęły na baczność), sierść błyszcząca, a przede wszystkim radość w spojrzeniu, o rany, dlaczego tak mało ludzi kocha zwierzęta?

Posted

wkleję fotki mojego ostatniego potwora, szkielet na szczudłach, a teraz żeberka gdzieś znikają (a minęły tylko dwa miesiące), reszta niestety nie ma fotek "przed", jeszcze nie byłam szczęśliwym właścicielem odpowiedniego aparatu, ale jak chcecie zobaczyć jak szybko stają psu uszyska przy odpowiedniej diecie miłości to przy wolnej chwili zerknijcie
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60286&highlight=zalosia
(fotki na str1 i 4 )
Przy okazji podnoszę mojego wirtualnego przyjaciela

Posted

Kontaktowałam się z Robertem1234 o budzie. Napisałam tak jak jest -że psiak jednak ma teraz własną budę, co nie znaczy, że możliwe jest, że kiedyś znów będzie musiał wrócić do boksu. Gdyby tak się miało stać, załatwiłby dla niego budę. Pan jest z Ostrowa Wielkopolskiego.

Posted

ale dlaczego Adagir jeszcze nie ma domu:placz:? Nikt z allegro nie zgłasza się? miałam tyle nadziei, przecież nie można pozwolić żadnemu psu spędzić całego życia w schronisku...Bonsai, psiulek wygląda jakby lepiej, ale to pysio siwiutkie już, powinien grzać pupcie w domciu:-(