jotpeg Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 coś się spitoliło, wczoraj jeszcze widziałam (otwierałam) linki, Pandzia radosna bardzo!! Quote
danusiadanusia Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='Gusiaczek']Witaj niedzielnie Pandorko :)[/QUOTE] witam się z Wami:):) Quote
paula_t Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 A ja nie mogę zobaczyć kluseczki, bo mi się zdjęcia nie otwierają:placz: Quote
danusiadanusia Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 dziewczyny !bardzo przepraszam, ale teraz nie mam czasu, jutro wyjeżdżam i będę odcięta od internetu:( będę w następnym tygodniu Quote
Gusiaczek Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='danusiadanusia']dziewczyny !bardzo przepraszam, ale teraz nie mam czasu, jutro wyjeżdżam i będę odcięta od internetu:( będę w następnym tygodniu[/QUOTE] do poczytania, Danusiu:) Quote
kinga_kinga7 Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='john_rambo_tymek']zapisuję sobie psinkę[/QUOTE] Witaj u Pandorki :multi: Quote
danusiadanusia Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 a ja melduję, że zapłaciłąm czynsz za m-c VI, nowych wpłat nie ma, a na koncie Pandi zostało 193,- zł. Quote
paula_t Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Ja przed sekundką przelałam swoją deklarację czerwcową :) Dziewczyny, co z ogłoszeniami? Quote
danusiadanusia Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='paula_t']Ja przed sekundką przelałam swoją deklarację czerwcową :) Dziewczyny, co z ogłoszeniami?[/QUOTE] czekamy na tekst od Kasi!!! Kasiu! bardzo Cię proszę napisz kilka słów o naszej dziewczynie i kontakt też chyba będzie do Ciebie:):), bo kto jak nie Ty może znać lepiej dziewczynę:):) czekamy na Kasię!!!!!! Quote
danusiadanusia Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='złośnica93']Odwiedzam. Będziemy ogłaszać Pandorkę ;)[/QUOTE] jasne, że tak!!!! Quote
gluchypies Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Jak tam tekst dla Pandzi? Macie już coś? Mogłabym jej zrobić ogłoszenia. Quote
paula_t Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='gluchypies']Jak tam tekst dla Pandzi? Macie już coś? Mogłabym jej zrobić ogłoszenia.[/QUOTE] Gluchypies, już na niejednym wątku widziałam, że talent do pisania ogłoszeń to Ty masz, więc bylibyśmy bardzo wdzięczni, gdybyś napisała jakiś tekścik:roll: Quote
gluchypies Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ja mogę napisać, tylko potrzebuję info, jak się sprawuje Pandorka w stosunku do innych psiaków, do kotów, dzieci etc. Quote
danusiadanusia Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='gluchypies']Ja mogę napisać, tylko potrzebuję info, jak się sprawuje Pandorka w stosunku do innych psiaków, do kotów, dzieci etc.[/QUOTE] takie informacje ma Kasia, jeśli do jutra nie odezwie się to zadzwonię do niej:):) Quote
danusiadanusia Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 rozmawiałam z Kasią:) wejdzie na wątek i napisze o naszych dziewczynach i ruszamy z ogłoszeniami:):) Quote
Recommended Posts