Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']A tam stres, powiesz im, że jadą i od razu sie humory zmienią![/QUOTE]

niestety, nie będę w schronisku:( same muszą się domyślić po co to wszystko:):) nawet nie dojechałabym do schroniska - 50 km, a akurat jutro w Lublinie mam wizytę u lekarza!!! chyba, że ja pierwsza zejdę, bo już nerwy mnie zżerają.... jak one sobie poradzą:(:(

Posted

a tam, danusia, nie martw się :) poradzą sobie, mają siebie a to najważniejsze :)
u Bambino będą już wiedziały po co to wszystko było :)
trzymam kciuki za jutrzejszą podróż!

Posted

[quote name='Doda_']a tam, danusia, nie martw się :) poradzą sobie, mają siebie a to najważniejsze :)
u Bambino będą już wiedziały po co to wszystko było :)
trzymam kciuki za jutrzejszą podróż![/QUOTE]
dziękuję!:), ale ja bardzo przeżywam te wszystkie zabiegi związane z Nimi, wiecie tyle lat nikt się nimi nie interesował a tu nagle tyle tego!!! dobrze, że mają siebie... jak ja się boję o nie:(:(:(

Posted

Ciotki będzie dobrze, moja sunia też tyle kilometrów jechała a była w depresji i takie to na niej wrażenie ta podróż zrobiła... że aż 3 pierwsze dni przespała u mnie - tak jej wyjście ze schroniska dobrze zrobiło.

Posted

jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):)

Posted

[quote name='danusiadanusia']jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):)[/QUOTE]

Ale super! Czekamy! :)