paula_t Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Pandorka to się będzie prezentować, jak już trafi do hoteliku i będzie można niuńce zrobić nowe, domowe zdjęcia ;) Quote
Besia11 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Proszę przesłać na PW nr konta, prześlę obiecane pieniążki ;) Quote
kinga_kinga7 Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='Besia11']Proszę przesłać na PW nr konta, prześlę obiecane pieniążki ;)[/QUOTE] już Basiu wysyłam,dzięki :loveu: Quote
Besia11 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Mój nick Besia11,już druga osoba przerabia na Basia :lol: przelew zrobiony, powodzenia psinko. Quote
danusiadanusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Besia11']Mój nick Besia11,już druga osoba przerabia na Basia :lol: przelew zrobiony, powodzenia psinko.[/QUOTE] dziękujemy:):) Quote
danusiadanusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Gusiaczek']Witaneczko :)[/QUOT Quote
danusiadanusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Pandorka [B]otrzymała dzisiaj 15,- zł. od BESI1[/B]1:):) SERDECZNIE DZIĘKUJEMY:) [B]w poście 27 naniosłam do rozliczenia[/B] Quote
Gabi79 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Czy dobrze pamiętam, że sunieczki opuszczają schronisko pojutrze?! Quote
danusiadanusia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='Gabi79']Czy dobrze pamiętam, że sunieczki opuszczają schronisko pojutrze?![/QUOTE] tak!!! jutro kąpiel i wszystkie niezbędne zabiegi a w sobotę już zmieniają adres zamieszkania:):) Quote
danusiadanusia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 dziewczyny!, a wiecie jaki to będzie stres dla nich:( dzisiaj kąpiel:), spanie w izolatce:) a już jutro w drogę:):) Quote
Olena84 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 A tam stres, powiesz im, że jadą i od razu sie humory zmienią! Quote
danusiadanusia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='Olena84']A tam stres, powiesz im, że jadą i od razu sie humory zmienią![/QUOTE] niestety, nie będę w schronisku:( same muszą się domyślić po co to wszystko:):) nawet nie dojechałabym do schroniska - 50 km, a akurat jutro w Lublinie mam wizytę u lekarza!!! chyba, że ja pierwsza zejdę, bo już nerwy mnie zżerają.... jak one sobie poradzą:(:( Quote
Doda_ Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 a tam, danusia, nie martw się :) poradzą sobie, mają siebie a to najważniejsze :) u Bambino będą już wiedziały po co to wszystko było :) trzymam kciuki za jutrzejszą podróż! Quote
danusiadanusia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='Doda_']a tam, danusia, nie martw się :) poradzą sobie, mają siebie a to najważniejsze :) u Bambino będą już wiedziały po co to wszystko było :) trzymam kciuki za jutrzejszą podróż![/QUOTE] dziękuję!:), ale ja bardzo przeżywam te wszystkie zabiegi związane z Nimi, wiecie tyle lat nikt się nimi nie interesował a tu nagle tyle tego!!! dobrze, że mają siebie... jak ja się boję o nie:(:(:( Quote
Olena84 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Ciotki będzie dobrze, moja sunia też tyle kilometrów jechała a była w depresji i takie to na niej wrażenie ta podróż zrobiła... że aż 3 pierwsze dni przespała u mnie - tak jej wyjście ze schroniska dobrze zrobiło. Quote
danusiadanusia Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):) Quote
złośnica93 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='danusiadanusia']jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):)[/QUOTE] Ale super! Czekamy! :) Quote
Recommended Posts