Illusion Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 To cierpliwie zaczekam do jutra :eviltong:. Quote
Olusia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Dobra, zrobiłam jej przed chwilką kilka zdjęć, starałam się nie świecić za bardzo po oczach. Wstawię tu, tylko trochę to potrwa, bo muszę je jeszcze obrobić :eviltong: Quote
Olusia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Proszę... [IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_1361.jpg[/IMG] [IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_1362.jpg[/IMG] Quote
Anusia&Saba Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Szelki są super :thumbs: Odblaskowe? Quote
Czarna_Owieczka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A nie mówiłam że będzie genialnie w nich wyglądać :loveu: Quote
Olusia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Miałaś rację, zakupy udane :cool3: Reszta zakupów, brakuje tylko kiełbasy na sznurku, bo nie obfociłam ;) [IMG]http://i33.tinypic.com/2j460et.jpg[/IMG] Dziękujemy serdecznie telezoo za gratisy [bucik i 2 kostki] :p Quote
Mudik Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Śliczneee:loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_1282.jpg[/url] Super ta piłka jakiej to firmy?(mam na mysli piłkę z ostatniego zakupu w telezoo) Quote
Justa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ola wyreguluj jej szelki tak, żeby nie naciskały tym kółkiem z przodu na tchawicę.. (poluzuj ta obręcz wokół szyji) ;) - bo tak to trochę na zdjęciu wygląda. Quote
Bartiśkowa_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 szelki bardzo ładne :loveu: czekamy na jakieśfotki zespacerku w nowym wdzianku :multi: Quote
Olusia Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Cześć :cool3: [quote name='Justa']Ola wyreguluj jej szelki tak, żeby nie naciskały tym kółkiem z przodu na tchawicę.. (poluzuj ta obręcz wokół szyji) ;) - bo tak to trochę na zdjęciu wygląda.[/quote] Już poprawione ;) [quote name='Mudik']Śliczneee:loveu::loveu::loveu::loveu: [URL]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_1282.jpg[/URL] Super ta piłka jakiej to firmy?(mam na mysli piłkę z ostatniego zakupu w telezoo)[/quote] Piłeczka jest z Rogza :cool3: [quote name='anitaaa i bartis']szelki bardzo ładne :loveu: czekamy na jakieśfotki zespacerku w nowym wdzianku :multi:[/quote] Aktualnie takich fot nie mam, może na tygodniu coś będzie, ale nie obiecuję :razz: [quote name='magda_drakkar']Ładnie jej w tym różu:cool3:[/quote] Dzięki ;) Quote
Viz Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Szelki rewelacyjne no i ... różowe, uwielbiam na psach róż! :lol: :evil_lol: Quote
Olusia Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Viz']Szelki rewelacyjne no i ... różowe, uwielbiam na psach róż! :lol: :evil_lol:[/quote] Kolejna, która mnie popiera :cool3::loveu::evil_lol: Cześć Viz! :p Quote
Viz Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 W tej kwestii będę stała za Tobą murem, nie ma innej opcji! :evil_lol: Quote
Olusia Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Hah, Wy to nawet frisbee macie różowe :evil_lol::loveu: Quote
Bzikowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nareszcie przybyłam :loveu: szelki :biggrina::mdleje: my mamy takie fioletowy komplecik smycz + obróżka , o różu też myślałam... :evil_lol: A frisbee też chciałam zamówić różowe... ale nie mieli na stanie, mamy same żółte i białe (a i tak korzystam tylko z dwóch starych prawie już zjedzonych dysków bo dopóki się nie nauczę rzucać to tamte będą i tak w szafie czekały aż ich czas nadejdzie :evil_lol:) pzdr :loveu: Quote
Olusia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Cześć ;) Też chciałam różowe frisbee, ale nie było niestety :shake: Mamy jedno białe, jedno żółte i jedno pomarańczowe :cool3: I w niedługim czasie wypadałoby kupić kolejne, bo te są już nieźle podziurkowane :evil_lol::eviltong: Quote
Olusia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Jeśli będą w sklepie, to najprawdopodobniej tak :evil_lol: Quote
Inkaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Różowe szelki? Podobają mi się, bo mamy podobne (rogzette) :diabloti: Quote
ewka i haker Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Bzikowa']nareszcie przybyłam :loveu: a i tak korzystam tylko z dwóch starych prawie już zjedzonych dysków bo dopóki się nie nauczę rzucać to tamte będą i tak w szafie czekały aż ich czas nadejdzie :evil_lol:) [/quote] Bziokowa nigdy nie nauczysz sie rzucac prawie zjedzonymi dyskami;) predzej szalu dostaniesz:evil_lol: te nowe uzywaj tylko dla siebie do rzucania a zjedzone do zabawy z psem Quote
Rinuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [B][I]No nie powiem, szele fajne :loveu: chociaż nie lubię różu :evil_lol:[/I][/B] Quote
Pimpek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Także nie lubię różu, ale Diance we wszystkim do twarzy :evil_lol: Quote
Recommended Posts