ariss Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 troche chyba za szybko byłyby objawy:shake:nie sądze żeby to była ciąża:shake:może poprostu ostro się zmęczyła,albo sprawdz czy nie ma kleszcza jakiegoś,jeszcze ich napewno nie wymroziło:roll: Quote
Justa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Galeństwo zawsze dzień po działce śpi i lewo się rusza :diabloti: Pewnie jutro będzie już wszystko ok. Ola, zamówiłaś w końcu coś z petstages?:cool3: Quote
Olusia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Cześć :cool3: Dziś już jest wszystko ok :multi::loveu: Przywitała się ze mną jak wróciłam ze szkoły, poprzeciągałyśmy się sznurem i teraz sobie odpoczywa na kanapie ;) Mam przeczucie, że wszystko jest już w porządku :loveu: Nie, jeszcze nie zamawiałam, ale na weekendzie na pewno zamówię- albo tą piłkę co Twoja Gala ma albo którąś zabawkę z tą niebieską gumą ;) Quote
Olusia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Patrzcie, jaki sobie fajny plan lekcji zrobiłam ;) Od razu mi humor poprawia :loveu: Quote
JIM Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 O mAsz jeszcze plastyke ;d Najlepszy przedmiot! Quote
Olusia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Cześć ;) Dzięki :cool3: A plastykę mam jeszcze, bo ja dopiero 1 gim :p Quote
Karolina_Nett Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja nie mam osobno plastyki i muzyki - mam po prostu sztukę i w jeden pon. mam muzykę w drugi plastykę itp ;) Techniki też nie mam ;) Poza tym ja poszłąm teraz na wiodący angielski, więc mam mniej niemieckiego, ty widzę na odwrót :eviltong: Ja kiedyś sobie zrobiłam taki fajny plan, ale jak go wydrukowałam to masakra ;p Quote
Olusia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Cześć ;) W szkole mam tylko niemiecki, jedynie dodatkowo chodzę na angielski prywatnie. Mój plan wydrukowany, wisi sobie na tablicy i bardzo fajnie to wygląda ;) Quote
Karolina_Nett Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja mówię o jakości ;) Mam po prostu kiepską drukarkę ;) Quote
ariss Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 bardzo fajnie Ci ten plan wyszedł:loveu::loveu::loveu: Quote
Olusia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Dziękuję ;) Moje dzisiejsze zamówienie (prezenty dla sucz na mikołaja i gwiazdkę): Quote
Bzikowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Fajny plan ;) i godziny zajęć też fajne - ja w gim miałam najczęściej od 8 do 16... ale ja zawsze do dziwnych szkół chodziłam ;) Teraz mam luzik, same maturalne przedmioty :evil_lol: Quote
eria Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nooo lista prezentów dla psa imponująca :evil_lol: plan z Dianką bardzo ładny :loveu: Quote
ewka i haker Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 jaki piekny plan:loveu: ola mogla bym sie usmiechnac o taki??:loveu: Quote
Olusia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Z racji tego, że nie mam nic nowego, wstawiam wspominki wakacyjne :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/P1060179.jpgjaka uśiechnięta pannica:loveu::multi: Quote
Bzikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 o... wakacje :loveu::loveu::loveu: to było jak jeszcze pies wracał w miarę czysty ze spaceru :diabloti: Quote
Olusia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Cześć ;) Może dam coś bardziej aktualnego, czyli dzisiejszy popołudniowy spacer :cool3: Pańcia, idziemy? :wink: Niuchamy... i szalejemy z ukochaną piłką :multi: Krótki odpoczynek :razz: Quote
Olusia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 I znowu szalejemy, bo ile można odpoczywać :p Pozujemy :shiny: i znowu biegamy :wink: Pańcia, rzucisz? :bluepaw: Quote
Olusia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 I wracamy powolutku do domku... :x-mas: Quote
Olusia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Mięciutka i fajowsko się odbija :cool3: U nas też mokro i dużo błota i kałuż ale było naprawdę śliczne zachodzące za chmurki słonko :loveu: Dziękuję ;) A kiedy są te zawody, na wiosnę? :loveu: Jeśli tak, to no problem :p Z chęcią wymiziam i obfocę Pana Białego :multi: Quote
Bzikowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Jaka fajowa piłka! Jest miękka? :cool3: I w ogóle skąd wytrzasnęłyście taką pogodę? :roll: Sucho, słonecznie, pięknie:loveu: A u nas szaro, zimno, mokro! , ciągle pada (cały trening w deszczu i pośród bagien był... :roll:) i w ogóle brrrr. http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_1690.jpg piękne terierowe spojrzenie :lol::loveu: robisz coraz lepsze fotki tym swoim nikonkiem! :loveu: obfocisz Bzika (tym razem na pewno!) na IABC, który w tym roku będzie w Polsce, w Kozienicach? :evil_lol: Quote
Recommended Posts