Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

troche chyba za szybko byłyby objawy:shake:nie sądze żeby to była ciąża:shake:może poprostu ostro się zmęczyła,albo sprawdz czy nie ma kleszcza jakiegoś,jeszcze ich napewno nie wymroziło:roll:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Galeństwo zawsze dzień po działce śpi i lewo się rusza :diabloti:
Pewnie jutro będzie już wszystko ok.

Ola, zamówiłaś w końcu coś z petstages?:cool3:

Posted

Cześć :cool3:

Dziś już jest wszystko ok :multi::loveu: Przywitała się ze mną jak wróciłam ze szkoły, poprzeciągałyśmy się sznurem i teraz sobie odpoczywa na kanapie ;) Mam przeczucie, że wszystko jest już w porządku :loveu:

Nie, jeszcze nie zamawiałam, ale na weekendzie na pewno zamówię- albo tą piłkę co Twoja Gala ma albo którąś zabawkę z tą niebieską gumą ;)

Posted

Ja nie mam osobno plastyki i muzyki - mam po prostu sztukę i w jeden pon. mam muzykę w drugi plastykę itp ;)
Techniki też nie mam ;)
Poza tym ja poszłąm teraz na wiodący angielski, więc mam mniej niemieckiego, ty widzę na odwrót :eviltong:

Ja kiedyś sobie zrobiłam taki fajny plan, ale jak go wydrukowałam to masakra ;p

Posted

Cześć ;)

W szkole mam tylko niemiecki, jedynie dodatkowo chodzę na angielski prywatnie.
Mój plan wydrukowany, wisi sobie na tablicy i bardzo fajnie to wygląda ;)

Posted

Fajny plan ;) i godziny zajęć też fajne - ja w gim miałam najczęściej od 8 do 16... ale ja zawsze do dziwnych szkół chodziłam ;)

Teraz mam luzik, same maturalne przedmioty :evil_lol:

Posted

Cześć ;)

Może dam coś bardziej aktualnego, czyli dzisiejszy popołudniowy spacer :cool3:

Pańcia, idziemy? :wink:

Niuchamy...

i szalejemy z ukochaną piłką :multi:

Krótki odpoczynek :razz:

Posted

Mięciutka i fajowsko się odbija :cool3:

U nas też mokro i dużo błota i kałuż ale było naprawdę śliczne zachodzące za chmurki słonko :loveu:

Dziękuję ;) A kiedy są te zawody, na wiosnę? :loveu: Jeśli tak, to no problem :p Z chęcią wymiziam i obfocę Pana Białego :multi:

Posted

Jaka fajowa piłka! Jest miękka? :cool3:

I w ogóle skąd wytrzasnęłyście taką pogodę? :roll: Sucho, słonecznie, pięknie:loveu:
A u nas szaro, zimno, mokro! , ciągle pada (cały trening w deszczu i pośród bagien był... :roll:) i w ogóle brrrr.

http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_1690.jpg piękne terierowe spojrzenie :lol::loveu: robisz coraz lepsze fotki tym swoim nikonkiem! :loveu:
obfocisz Bzika (tym razem na pewno!) na IABC, który w tym roku będzie w Polsce, w Kozienicach? :evil_lol: