b-b Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 A ja dopytuję się co z ogłoszeniami, czy już potrzebne informacje zostały podesłane do Ziutki?:cool3: Quote
szyszunia557 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='b-b']A ja dopytuję się co z ogłoszeniami, czy już potrzebne informacje zostały podesłane do Ziutki?:cool3: b-b wybacz proszę ! dzisiaj wyślę wszystko do Ziuty. Zdjęcia są, krótki opis się zrobi i już. Musiałam tylko wątku Ziuty się doszukać i już wszystko wiem ! Dziękuję i przepraszam za zwłokę :oops: Quote
szyszunia557 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='b-b']Poszukam czy jeszcze bazarkowy wątek Ziutki jest i wykupię 3 pakieciki na Ciebie :) b-b wyjaśnij proszę, co oznacza, że 3 pakieciki mamy ? :oops: Bo wstyd, jak byk, nie rozumiem... że dla 3 psiaków komplet ogłoszeń ? Quote
szyszunia557 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='szyszunia557'] A może ktoś by taki banerek chciał ? Taki walentynkowy trochę wyszedł :cool3: Bardzo poprosimy jakąś sprytną osobę, niekoniecznie z miasta :eviltong: która nauczy nas, jak fachowo wstawić banerek do sygnatury, a nie tak jak ja sierota - kopiuj, wklej :eviltong: Quote
Hope2 Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='szyszunia557']Bardzo poprosimy jakąś sprytną osobę, niekoniecznie z miasta :eviltong: która nauczy nas, jak fachowo wstawić banerek do sygnatury, a nie tak jak ja sierota - kopiuj, wklej :eviltong:[/QUOTE] się ciesz,że Ci kopiuj-wklej działa-ja tak robie i albo nie mam wcale, albo nie podlinkowany-w ekstremalnych przypadkach mam-ale nikt poza mną nie widzi :( Quote
b-b Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='szyszunia557']b-b wyjaśnij proszę, co oznacza, że 3 pakieciki mamy ? :oops: Bo wstyd, jak byk, nie rozumiem... że dla 3 psiaków komplet ogłoszeń ? Wykupione są 3 pakieciki czyli 3 x ogłoszenia na tych portalach: tablica.pl gumtree.pl morusek.pl doadopcji.pl adopcjapsa.pl alegratka.pl ogloszenia.wp.pl cafeanimal.pl cwirek.pl kokosy.pl www.adin.pl olx.pl owi.pl sloniu.pl przygarnijzwierzaka.pl szarik.pl psy.pl oddam-psa.pl www.hodowcy.com.pl offer.pl Albo każda maluda będzie miała osobne ogłoszenia albo zrobicie na 3 różne miasta/województwa. To już zależy od Was :) Quote
szyszunia557 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Dzięki b-b za wyjaśnienie ;) Dla sunieczek poszło wczoraj. Zrobimy chyba 3 dla różnych psiaków ? Quote
szyszunia557 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Ziutka już zrobiła ogłoszenia dla Maluszków :multi: Teraz prosimy hotel_lilki o aktywację wszystkich, które przyszły na e-mail. Trochę tego będzie ;) Quote
szyszunia557 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Hope2']się ciesz,że Ci kopiuj-wklej działa-ja tak robie i albo nie mam wcale, albo nie podlinkowany-w ekstremalnych przypadkach mam-ale nikt poza mną nie widzi :( Już wszystko wiem ! Robimy "kopiuj-wklej" i działa, ale tylko na przeglądarce Explorer ! Quote
szyszunia557 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Mam fajne zdjęcie Maluchów, ale jak nikogo nie ma, to nie pokażę :diabloti: Quote
Nutusia Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Ja jestem! I sądzę, że jeszcze ktoś się znajdzie ;) Quote
Hope2 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 hmmm...jaki ładny mam banerek:loveu: Quote
szyszunia557 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Hope2']hmmm...jaki ładny mam banerek:loveu:[/QUOTE] I oba podlinkowane ;) Quote
Hope2 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='szyszunia557']I oba podlinkowane ;)[/QUOTE] nooo....chyba jednak trzeba chodzic wcześnie spać-przez sen można tyyyle rzeczy zrobić:evil_lol: Quote
Hope2 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Musze uciekać-TZ już stoi nade mna "a nie chciałaś na zakupy jechać???" ;) Quote
szyszunia557 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 No dobra, jak już tak bardzo chcecie, to pokażę Wam sunieczki :cool3: Quote
szyszunia557 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='szyszunia557']No dobra, jak już tak bardzo chcecie, to pokażę Wam sunieczki :cool3: Nikt się nie zachwycił :placz: Quote
Hope2 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Nutusia']Nie uciekaj, Zochę z nim wyślij ;)[/QUOTE] jasssne-ciekawe co by kupili??? Diablica mała jest wszystkożerna...ale chyba najbardziej lubi (a nie może) słodycze...i pomyśleć,że jak biedactwo przyjechałao-to słodycze były beee, warzywa/owoce-beee, karma z wielkim bólem była jedzona...a chyba najbardziej lubiła suchy chlebek:roll: Quote
Hope2 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='szyszunia557']No dobra, jak już tak bardzo chcecie, to pokażę Wam sunieczki :cool3: [quote name='szyszunia557']Nikt się nie zachwycił :placz: no jak nikt??? one sa przesłodziuchne-pewnie Ciociom mowe odjęło na ich widok ;) Quote
b-b Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='szyszunia557']Dzięki b-b za wyjaśnienie ;) Dla sunieczek poszło wczoraj. Zrobimy chyba 3 dla różnych psiaków ? To już zależy od Was :) Śliczne kluseczki. Mam nadzieję, że szybko się nimi ktoś zachwyci :) Quote
b-b Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='hotel_lilki']cisza....:cool3:[/QUOTE] Powoli, powoli :D Jak mają być głupie telefony to lepiej wcale ;) Quote
Nutusia Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Im bardziej niecierpliwie będziemy czekać, tym później się doczekamy ;) Choć nie powiem - u mnie też cierpliwość nie jest najmocniejszą ze stron :) A przy okazji, zachęcam do zajrzenia na nasz regał z książkami ;) (wejście przez banerek w podpisie) Quote
Recommended Posts