Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='b-b']A ja dopytuję się co z ogłoszeniami, czy już potrzebne informacje zostały podesłane do Ziutki?:cool3:
b-b wybacz proszę ! dzisiaj wyślę wszystko do Ziuty. Zdjęcia są, krótki opis się zrobi i już. Musiałam tylko wątku Ziuty się doszukać i już wszystko wiem ! Dziękuję i przepraszam za zwłokę :oops:

Posted

[quote name='b-b']Poszukam czy jeszcze bazarkowy wątek Ziutki jest i wykupię 3 pakieciki na Ciebie :)
b-b wyjaśnij proszę, co oznacza, że 3 pakieciki mamy ? :oops: Bo wstyd, jak byk, nie rozumiem... że dla 3 psiaków komplet ogłoszeń ?

Posted

[quote name='szyszunia557']

A może ktoś by taki banerek chciał ?
Taki walentynkowy trochę wyszedł :cool3:
Bardzo poprosimy jakąś sprytną osobę, niekoniecznie z miasta :eviltong: która nauczy nas, jak fachowo wstawić banerek do sygnatury, a nie tak jak ja sierota - kopiuj, wklej :eviltong:

Posted

[quote name='szyszunia557']Bardzo poprosimy jakąś sprytną osobę, niekoniecznie z miasta :eviltong: która nauczy nas, jak fachowo wstawić banerek do sygnatury, a nie tak jak ja sierota - kopiuj, wklej :eviltong:[/QUOTE]

się ciesz,że Ci kopiuj-wklej działa-ja tak robie i albo nie mam wcale, albo nie podlinkowany-w ekstremalnych przypadkach mam-ale nikt poza mną nie widzi :(

Posted

[quote name='szyszunia557']b-b wyjaśnij proszę, co oznacza, że 3 pakieciki mamy ? :oops: Bo wstyd, jak byk, nie rozumiem... że dla 3 psiaków komplet ogłoszeń ?
Wykupione są 3 pakieciki
czyli 3 x ogłoszenia na tych portalach:
tablica.pl
gumtree.pl
morusek.pl
doadopcji.pl
adopcjapsa.pl
alegratka.pl
ogloszenia.wp.pl
cafeanimal.pl
cwirek.pl
kokosy.pl
www.adin.pl
olx.pl
owi.pl
sloniu.pl
przygarnijzwierzaka.pl
szarik.pl
psy.pl
oddam-psa.pl
www.hodowcy.com.pl
offer.pl
Albo każda maluda będzie miała osobne ogłoszenia albo zrobicie na 3 różne miasta/województwa. To już zależy od Was :)

Posted

[quote name='Hope2']się ciesz,że Ci kopiuj-wklej działa-ja tak robie i albo nie mam wcale, albo nie podlinkowany-w ekstremalnych przypadkach mam-ale nikt poza mną nie widzi :(
Już wszystko wiem ! Robimy "kopiuj-wklej" i działa, ale tylko na przeglądarce Explorer !

Posted

[quote name='szyszunia557']I oba podlinkowane ;)[/QUOTE]
nooo....chyba jednak trzeba chodzic wcześnie spać-przez sen można tyyyle rzeczy zrobić:evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Nie uciekaj, Zochę z nim wyślij ;)[/QUOTE]
jasssne-ciekawe co by kupili??? Diablica mała jest wszystkożerna...ale chyba najbardziej lubi (a nie może) słodycze...i pomyśleć,że jak biedactwo przyjechałao-to słodycze były beee, warzywa/owoce-beee, karma z wielkim bólem była jedzona...a chyba najbardziej lubiła suchy chlebek:roll:

Posted

[quote name='szyszunia557']No dobra, jak już tak bardzo chcecie, to pokażę Wam sunieczki :cool3:

[quote name='szyszunia557']Nikt się nie zachwycił :placz:

no jak nikt??? one sa przesłodziuchne-pewnie Ciociom mowe odjęło na ich widok ;)

Posted

[quote name='szyszunia557']Dzięki b-b za wyjaśnienie ;)
Dla sunieczek poszło wczoraj. Zrobimy chyba 3 dla różnych psiaków ?
To już zależy od Was :)

Śliczne kluseczki.
Mam nadzieję, że szybko się nimi ktoś zachwyci :)

Posted

Im bardziej niecierpliwie będziemy czekać, tym później się doczekamy ;) Choć nie powiem - u mnie też cierpliwość nie jest najmocniejszą ze stron :)

A przy okazji, zachęcam do zajrzenia na nasz regał z książkami ;) (wejście przez banerek w podpisie)