seledynek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Chciałam powiedzieć, że forum jest mniej formalne niż nasza główna strona, więc trzeba moje 'artykuły' na stronie głównej-reprezentacyjnej przeredagować. Niestety po powrocie z Anglii, jako mała dziewczynka, przywiozłam ze sobą problemy składniowe w języku polskim :roll: Dlatego jeżeli ktoś poprawiłby moje teksty to byłabym wdzięczna. Profesjonalniej by to wyglądało. Moją prośbę głównie kieruję do kimery. Według mnie świetnie pisze poprawną polszczyzną i schludnie ^^ Quote
Elurin Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 A z kiedy masz ostatnie informacje? Hanan pisała mi, że chłopaki zaczęli się kłócić o jedzenie, Zbysio też zaczął sam maszerować... Quote
invictus hilaritas Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 trolka, Elurin dzieki za informacje ;) komputera nie mam od wczoraj , walka z wirusami trwa.. Quote
invictus hilaritas Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 jutro wieczorem postaram sie wejsc na dogomanie, no chyba ze caviarnia bedzie mi dzialac :) dobranoc :) Quote
Karena Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pucka, próbowałaś z innymi przeglądarkami zalogować się na Caviarnię? Quote
pucka69 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 z operą i mozillą. To samo. W pracy z explorerem - cały dzień działało. A w domu - raz na jakiś czas zadziała. Nie wiem o co chodzi :( Quote
Korenia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 U mnie raz na jakiś czas działa - tzn. jak np. włącze komputer i wejdę, przeglądne kilka tematów i nagle robi się "Nie można znaleźć serwera"... Quote
zasadzkas Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Elurin, czy w labo, z którego ratujecie prosiaki nie ma czasem szczurków, albinosków? Szukam jednego dla siebie, kilka mogę też przetrzymać, gdyby co. Wybadaj, jeśli to możliwe ;) Quote
Evelin Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 i chyba ma jednego białego..tak mi się zdaje,że mówiła... Quote
Neigh Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='pucka69']ulv ma ciurki znalezione na działkach ...[/quote] Jak to znalezione na działkach???? Szczurzydła ktoś wywalił?????????? A ja mam dobry domek dla fretki - tylko jeden warunek nieagresywnej......bo tam są jakieś koty, które ponoć mogą być lane....... Quote
Elurin Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Zasadzkas - nie, tylko myszki... Ale na wszelki wypadek postaram się dowiedzieć, może coś się zmieniło. Quote
Karena Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jedna ze swinek wystawianych na allegro kupił terrorysta :shake: Zajrzyjcie do czerwonego alarmu na caviarni. Quote
Karena Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [B]Tu jest ta aukcja, czy może spróbować podbić cenę, dogadać się poza allegro? Tylko kto by ewentualnie odebrał jeżeli sprzedająca by się zgodziła. Liczy się czas, bo kupujący jest też z Wrocławia!!![/B] [url]http://allegro.pl/item347829072_swinka_morska_mloda_rozetka.html[/url] Quote
trolka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 no ja pisałam, że mogę odebrać i ewentualnie przechować, ale nie kupię bo bez pieniędzy zostałam i lecę na pożyczkach Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='trolka']no ja pisałam, że mogę odebrać i ewentualnie przechować, ale nie kupię bo bez pieniędzy zostałam i lecę na pożyczkach[/quote] To ja Ci jutro dam dychę za niego czy ile tam trzeba :roll:. Tylko klatki juz nie mam Quote
trolka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 o nie Bianko, ty masz na co wydać tą kasę... Świnka jest już kupiona, kwestia tego, czy ta kobieta już ją wydała, czy nie i czy zgodzi się ją odsprzedać nam. W razie czego mogę ją przechować u siebie na DT. To podobno samczyk, więc nie będzie większego problemu. Aha, jutro wieczorem będziesz miała dodatkową klatkę, przywiozę ją razem ze świnkami dla Florida_blue. 2 świnki się tam zmieszczą ;) Quote
Karena Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 trolko, jakby co to dorzycę na tę świnkę 10-15 zł. Możesz powiedzieć, że dasz trochę więcej zas nią, może to przekona sprzedającą... Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='trolka']o nie Bianko, ty masz na co wydać tą kasę... Świnka jest już kupiona, kwestia tego, czy ta kobieta już ją wydała, czy nie i czy zgodzi się ją odsprzedać nam. W razie czego mogę ją przechować u siebie na DT. To podobno samczyk, więc nie będzie większego problemu. Aha, jutro wieczorem będziesz miała dodatkową klatkę, przywiozę ją razem ze świnkami dla Florida_blue. 2 świnki się tam zmieszczą ;)[/quote] Dzisiaj Pan mi przywiózł 2 świnki z ALLEGRO z przed chyba 3 miesięcy . Wtedy go ostrzegłam o gadziarzach i choć je ktos kupił , to on sie wycofał . Trolka , spróbuj :roll: Quote
trolka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 tak, już napisałam do kobiety Zobaczymy teraz co odpowie ;) Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='trolka']tak, już napisałam do kobiety Zobaczymy teraz co odpowie ;)[/quote] No to czekamy . Ja Panu nie szczędziłam opowiadań , co gadziarze robia ze świnkami :roll: Quote
invictus hilaritas Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ale sie dzialo znowu pod moja nieobecnosc... trolka trzymam mocno kciuki zeby sie udalo.. bianka jakie ty masz swinki z allegro? edit: bylo pieknie ...i znowu przestalo mi dzialac forum.. strona internetowa, kontakt: mozna dac gwiazdke przy kazdym polu czyli: imie, mail oraz temat i na dole strony napisac: * wymagane pola Quote
Korenia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Bianka ma te co miały do Ciebie jechać - ale Bianka ma od razu DS :) Bianko zrób proszę zdjęcia świnek :) Co do szczurków - Ulv ma jednego białasa - chłopaka i jest jeden biały w tych nieodłowionych jeszcze, dzisiaj Magda jedzie je łapać - oby się udało. Quote
invictus hilaritas Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hehe czy ja tak odstraszam swinki ze zadne do mnie nie dojezdzaja?? ;) Quote
Korenia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Chyba zaczniemy wszystkie do Ciebie wysyłać ;) Quote
Recommended Posts