Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam powiedzieć, że forum jest mniej formalne niż nasza główna strona, więc trzeba moje 'artykuły' na stronie głównej-reprezentacyjnej przeredagować. Niestety po powrocie z Anglii, jako mała dziewczynka, przywiozłam ze sobą problemy składniowe w języku polskim :roll: Dlatego jeżeli ktoś poprawiłby moje teksty to byłabym wdzięczna. Profesjonalniej by to wyglądało. Moją prośbę głównie kieruję do kimery. Według mnie świetnie pisze poprawną polszczyzną i schludnie ^^

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elurin, czy w labo, z którego ratujecie prosiaki nie ma czasem szczurków, albinosków? Szukam jednego dla siebie, kilka mogę też przetrzymać, gdyby co. Wybadaj, jeśli to możliwe ;)

Posted

[quote name='pucka69']ulv ma ciurki znalezione na działkach ...[/quote]

Jak to znalezione na działkach???? Szczurzydła ktoś wywalił??????????
A ja mam dobry domek dla fretki - tylko jeden warunek nieagresywnej......bo tam są jakieś koty, które ponoć mogą być lane.......

Posted

[B]Tu jest ta aukcja, czy może spróbować podbić cenę, dogadać się poza allegro? Tylko kto by ewentualnie odebrał jeżeli sprzedająca by się zgodziła. Liczy się czas, bo kupujący jest też z Wrocławia!!![/B]

[url]http://allegro.pl/item347829072_swinka_morska_mloda_rozetka.html[/url]

Posted

[quote name='trolka']no ja pisałam, że mogę odebrać i ewentualnie przechować, ale nie kupię bo bez pieniędzy zostałam i lecę na pożyczkach[/quote]
To ja Ci jutro dam dychę za niego czy ile tam trzeba :roll:. Tylko klatki juz nie mam

Posted

o nie Bianko, ty masz na co wydać tą kasę...

Świnka jest już kupiona, kwestia tego, czy ta kobieta już ją wydała, czy nie i czy zgodzi się ją odsprzedać nam. W razie czego mogę ją przechować u siebie na DT. To podobno samczyk, więc nie będzie większego problemu.

Aha, jutro wieczorem będziesz miała dodatkową klatkę, przywiozę ją razem ze świnkami dla Florida_blue. 2 świnki się tam zmieszczą ;)

Posted

[quote name='trolka']o nie Bianko, ty masz na co wydać tą kasę...

Świnka jest już kupiona, kwestia tego, czy ta kobieta już ją wydała, czy nie i czy zgodzi się ją odsprzedać nam. W razie czego mogę ją przechować u siebie na DT. To podobno samczyk, więc nie będzie większego problemu.

Aha, jutro wieczorem będziesz miała dodatkową klatkę, przywiozę ją razem ze świnkami dla Florida_blue. 2 świnki się tam zmieszczą ;)[/quote]
Dzisiaj Pan mi przywiózł 2 świnki z ALLEGRO z przed chyba 3 miesięcy . Wtedy go ostrzegłam o gadziarzach i choć je ktos kupił , to on sie wycofał .
Trolka , spróbuj :roll:

Posted

[quote name='trolka']tak, już napisałam do kobiety

Zobaczymy teraz co odpowie ;)[/quote]
No to czekamy . Ja Panu nie szczędziłam opowiadań , co gadziarze robia ze świnkami :roll:

Posted

ale sie dzialo znowu pod moja nieobecnosc... trolka trzymam mocno kciuki zeby sie udalo.. bianka jakie ty masz swinki z allegro?

edit: bylo pieknie ...i znowu przestalo mi dzialac forum..

strona internetowa, kontakt:

mozna dac gwiazdke przy kazdym polu czyli: imie, mail oraz temat i na dole strony napisac:

* wymagane pola

Posted

Bianka ma te co miały do Ciebie jechać - ale Bianka ma od razu DS :) Bianko zrób proszę zdjęcia świnek :)
Co do szczurków - Ulv ma jednego białasa - chłopaka i jest jeden biały w tych nieodłowionych jeszcze, dzisiaj Magda jedzie je łapać - oby się udało.