Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki z Warszawy , wejscie mi jak możecie jedno takie małe , i jak Pucka będzie jechać to może na tymczas mi przywieść . Szkoda zasrańców :evil_lol:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9335483#post9335483[/url]

Posted

Ludki,mam pytanie.Watek sie rozrosl,brak mi czasu zeby dotrzec do konkretow.Jak w tej chwili wyglada kwestia laboratoryjnych prośków?Sa jakies oczekujace na tymczas/dom stały?i jak sie zapowiada w najblizszej przyszlosci?bo widze,ze pierwszy post nie bardzo aktualizowany.A pytam nie tylko z ciekawosci;)na razie nic obiecywac nie chce,ale za jakis czas -1-3 m-ce bede miec miejsce(mam nadzieje,nie chce zapeszyc,oby to wyszlo:multi:)i mysle o swinkach z lab. lub szczurkach z lab.-bo tez jest sporo takich,potrzebujacych pilnie.Chodzi mi o laboratoryjne w pierwszej koljenosci,imho najbardziej potrzebujace.Wiec chcialabym ocenic sytuację,zeby wstepnie na cos sie przygotowac;)Chce po prostu pomoc,wiec jesli sa chetni itd. to skieruje sie w strone bardziej potrzebujacych.

Posted

Wet coś wspominał, że może stracić dojście do tego labo... Nie znam szczegółów, ale możliwe, że niedługo nie będzie już laboświnek do adopcji:-( Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.

Posted

Nawet jeżeli nie te to dużo się znajdzie takich co znajdą się w schroniskach i w ogłoszeniach od gadziarzy... A te świnki pewnie nie będą takie chore i wtedy nasze składki posłużą do wykupu.

Posted

Witam wszystkich świnkomaniaków... Otóż piszę, bo chciałabym nabyć jedną, lub 2 świnki (ale jeśli 2 to takie, które mogłyby mieszkać razem w jednej klatce), kiedyś miałam sporo świnek... miałam 3 na raz, no ale wiadomo czas leci no i poodchodziły za tęczowy most... po 1,5 roku jednak znowu ciągnie mnie do tych stworzeń no i juz któregoś dnia myślałam w zoologu, coby kupic świnkę, ale wyszło tak jakoś, że kupiłam 2 chomiki... w chwili obecnej mam 2 psy w domu, 1 chomika (drugi kilka dni temu padł) i rybki...
Noooo i jeśli byłaby taka możliwość to jedyne czego chyba bym chciała to tylko, jakby mogłyby być jakieś bardzo młodziutkie...

Posted

Witaj Cerber...
Świniaków do adopcji jest kilka-zdrowe laboświnki,Lotek i Totek -2 rozetki ze zlikwidowanego sklepu zoologicznego..Wiktorek i Pisklaczek...Wejdź na stronę pomocy świnkoosobom-Caviarnia (jest w moim podpisie) i tam mozesz sobie pooglądać świnki szukające domków..
Tylko najpierw zjawi się tu ciotka Pucka ze swoim zestawem pytań...taka już jest ta Pucka...

Posted

Rozmawiałyśmy z Cerber przez gg. Wygląda na to, że Lotek i Totek znalazły domek! :)

Szukamy transportu Warszawa-Włocławek.

Dzisiaj się też odezwała dziewczyna od Hali - Marysia z Poznania. Chce adoptować Zakusia, do swojego świnkochłopca. Pucko dałabyś radę jeszcze Zakusia przewieźć? Jak nie to Marysia koło 2 lutego przyjedzie do Warszawy i odbierze go.

Posted

[quote name='Evelin']Witaj Cerber...
Świniaków do adopcji jest kilka-zdrowe laboświnki,Lotek i Totek -2 rozetki ze zlikwidowanego sklepu zoologicznego..Wiktorek i Pisklaczek...Wejdź na stronę pomocy świnkoosobom-Caviarnia (jest w moim podpisie) i tam mozesz sobie pooglądać świnki szukające domków..
Tylko najpierw zjawi się tu ciotka Pucka ze swoim zestawem pytań...taka już jest ta Pucka...[/quote]

Evelin Cerber już odpowiedziała na ten zestaw pytań mi :razz:

Posted

no tak, wychodzi na to, że sama znalazłam to co chciałam, odezwałam się do odpowiedniej osoby na gg, no i cóż... teraz czekać na świniaki... zobaczę, może (powtarzam może) uda mi się załatwić transport...

Posted

Nie mam na tym forum założonego konta, ktoś mógłby się spytać tej osoby jak mniej więcej jeździ? O której byłaby na dworcu we Włocławku? Cerbi przecież musi wiedzieć czy ma czas odebrać świnki wtedy, a z tego co ta osoba pisze to regularnie jeździ, więc chyba mniej więcej będzie wiedziała co i jak...

Posted

[quote name='seledynek']Nie mam na tym forum założonego konta, ktoś mógłby się spytać tej osoby jak mniej więcej jeździ? O której byłaby na dworcu we Włocławku? Cerbi przecież musi wiedzieć czy ma czas odebrać świnki wtedy, a z tego co ta osoba pisze to regularnie jeździ, więc chyba mniej więcej będzie wiedziała co i jak...[/quote]

no ja do od rana, albo po poludniu, to zależy jesczze kiedy w sumie... za bardzo połapć nie mogę się o co chodzi na tej stronie...

Posted

1. dam radę seledynku
2. ktoś pytał czy jestem na "naszej klasie" - jestem
3. zaraz napiszę tam i sie dowiem. napisałam jeszcze do jednej osoby - która byc moze jedzie przez włocławek - czekam az się odezwie

Posted

[quote name='pucka69']1. dam radę seledynku
2. ktoś pytał czy jestem na "naszej klasie" - jestem
3. zaraz napiszę tam i sie dowiem. napisałam jeszcze do jednej osoby - która byc moze jedzie przez włocławek - czekam az się odezwie[/quote]

pkt. 2 ja sie pytałam, bo znalazłam 3 kobiety o tym imieniu i nazwisku i nie wiem któraś Ty jest :lol:

Posted

[URL]http://www.allegro.pl/item301309121_dwie_swinki_morskie_.html[/URL]

[FONT='Times New Roman']Mamy kogoś z Rybnika? Dwa prosiaczki od złotówki. [/FONT]