invictus hilaritas Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 nie ta zostaje ona jest atakowana przez kopytko.. zreszta kopytko wszystkich zaczepia.. Quote
invictus hilaritas Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 swinki do oddania: Karpacz [URL]http://allegro.pl/item279712090_swinka_morska.html[/URL] Lubin [URL]http://allegro.pl/item279745914_swinka_morska_oddam_w_dobre_rece_.html[/URL] i zeby znowu nie byo ze aukcja znikla to tutaj wklejam ogloszenie ;) [quote] [CENTER][B][COLOR=#1616ff][B][COLOR=#1616ff]WITAM[/COLOR][/B][/COLOR][/B][COLOR=#1616ff] [B][B][COLOR=#ff1616]JEST TO AUKCJA [/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#ff1616]GRZECZNOŚCIOWA[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#ff1616]ODDAM W DOBRE[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#ff1616]RĘCE[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#1616ff]2 ŚWINKI MORSKIE[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#1616ff]RASY SZORSTKOWŁOSEJ[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#1616ff]RAZEM LUB OSOBNO[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#000000]SAMICA[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#ff1616]I [/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#000000]SAMIEC[/COLOR][/B][/B] [B][B]OBIE ŚWINKI SĄ OSWOJONE , [/B][/B] [B][B]NIE GRYZĄ , ZDROWE !!!![/B][/B] [B][B][COLOR=#1616ff]TEL. 601 - 170 - 044[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#1616ff]W GODZ. OD 9.00 DO 16.00[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#000000]LUBIN - WOJ. DOLNOŚLĄSKIE[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#ff1616]TYLKO I WYŁĄCZNIE [/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#ff1616]ODBIÓR OSOBISTY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=#ff1616]!!!![/COLOR][/B][/B][/CENTER] [/COLOR][/quote] Quote
Aniuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Czy są w tej chwili jakieś wolne świnki do adopcji?? Na swinkimorskie.org odezwała się dziewczyna, która... zresztą sami zobaczcie : [URL]http://www.swinkimorskie.com/forum/viewtopic.php?t=73&start=75[/URL] Jest możliwość przewiezienia świnki też do Bydgoszczy, z tego co wiem - to stamtąd cytrynka czeka... tak? Skontaktujcie się już z agusią... Dobrze? Quote
aga-gusia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witam serdecznie!To właśnie o mnie pisze Anusia -chciałabym się dowiedzieć czy są w tej chwili świnki do adopcji.Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Quote
Neigh Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Są są. Pucka ma zdjęcia jednego chłopaka, ktorego chce oddać moja znajoma. To tricolorowy chłopak jest. Urody wielkiej:-) Quote
pucka69 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 oto on: [IMG]http://www.sobon.un.waw.pl/pinki1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.sobon.un.waw.pl/pinki2.jpg[/IMG] Quote
AnK Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Seledynku, jak tam Arnold? Widziałam się z Małgośką 2 dni temu i mówiła, że zamówiona klatka jej nie dojechała. Ustaliłyście coś? Ło Jeza, ale fajny świnior powyżej! Quote
invictus hilaritas Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 pucka jak mozesz to zmien stan rozliczenia skarpetki gryzoniowej ;) Quote
seledynek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='AnK']Seledynku, jak tam Arnold? Widziałam się z Małgośką 2 dni temu i mówiła, że zamówiona klatka jej nie dojechała. Ustaliłyście coś? Ło Jeza, ale fajny świnior powyżej![/quote] Małgosia poprosiła o pożyczenie klatki, tej w której teraz siedzi Arnold. Jak dojedzie jej klatka to mi starą przywiezie. Quote
Gosiapk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 :loveu:ten świniorek siedzi w klatce po ciociogosiowej Quote
agamika Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tio jest świnka z Krakowa , dziewczynka, ta z ogłoszenia i mi odwaliło bo ja ją chceee :shake: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/71/d9eaa1ea5e853195.jpg[/IMG][/URL] ale nie mogeee więc jakby ktos chciał dwuletnią oswqojoną dziewczyne (płęc spradzona i potwierdzona ;) ) to sie nie krępować tylko sie zgłaszać :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
ronja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ja bym chciała, tylko się boję jak ona z moją Kłódzią się dogada. w razie czego nie mam miejsca na drugą klatkę:( Quote
agamika Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ciezko by było stwierdzić, jak do swin :shake: bo bidukla była sama . Ona ma dwa lata, była swinką siostrzeńców gościa który szuka jej domu . Siostra wyjechała za granice , a swinbka szuka domu . Quote
ronja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 moja Kłódzia też całe życie była sama raczej. jest u mnie prawie 2 miesiące, a ma 3,5 roku i jest dzikawa - nie lubi wyciągania z klatki i brania na ręce (strasznie się trzęsie przez pierwsze 15 min - nie wiem co lepsze zostawić ją w spokoju czy na siłę wyciągać) dlatego tak strasznie bym chciała,by nie czuła się samotna Quote
Evelin Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ronja...samiczki generalnie łatwiej sie dogadują niż samce..A może Kłodzia odżyje mając towarzyszkę? U mnie było tak..połaczenie samiczek-bezproblemowe...Samce..mały Gwidon był łaczony z wielkim Wolfim ...Gwidon oszalał ze szczęścia..terkotał na okragło...Potem do stada dołaczył niemrawy Honoriusz i też odżył...co potem nie przeszkodziło,żeby lać się z Gwidonem..(teraz Honorek z Gwidonem przebywają na zmianę z Wolfim ,żeby żaden za długo nie był sam...) Podsumowując..niczym tak nie ucieszysz świnki jak swinkowym towarzystwem... Quote
agamika Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 buuu, [B]Ronja[/B] spuzniłysmy siię, popołudniu dzwoniła juz do niego jakaś kobieta , są umówieni na jutro . Przelkazałam mu o co ma pytac i na co uważać . Zawsze pozostaje nadzieja , ze kobita sie rozmysli :shake: WQidac ze mu zależy na dobrym domku dla swinki. (ponarzekałam mu troche ze bedzie tam sama :roll:... mam nadzieje ze sie mnie nie wystraszy ) Quote
ronja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ojej :( , a ja już tak sobie zaczęłam układać w głowie, ze mam 2 świneczki nawet mój mąz przed chwilą powiedział "szkoda, a myslałem, że będą ze soba gadały" Quote
Neigh Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Noooo Ronja fajniej, jak są dwie. Ja bym się nie bała.......moja Puma ponoć miała wszystkich nienawidzieć, a Helki szczególnie. Mieszkają razem i jest ok. A gadają faktycznie suuuuper:-). Nawet łatwo odróżnić, kiedy tak sobie coć tam rozmawiają, a kiedy aferrrrra Quote
agamika Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jutro bedzi e wiadomo , czy świneczka bedzie czy nie ... ;) mam nadzieje, ze moja gadka o dwóch go przekona ,:roll:, ze to zwierzaki stadne itd . Quote
pucka69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ronja! A może byś dwie rozety ode mnie wzięła? Co? Miałabys 3 świnki! One boskie są - zwłaszcza Gryzka! Boże! Neigh! Jakby to cudnie było! Neigh - czytalas maila ode mnie? Quote
seledynek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ronju jestem pewna, że bez problemu znajdziesz drugą świnkę. Trzeba przeglądać ogłoszenia, a w czasie świąt to pewnie nawet hurtem będą się takie ogłoszenia pojawiać. Quote
ronja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 3 to dla mnie za dużo, na razie nie mam miejsca na taką wielką klatkę. poza tym Puckowe rozetki znają się i lubią i mojej Kłódzi by pewnie dokuczały obie. jesli nie świnka od agamiki, to bedę czekać dalej Quote
Recommended Posts