Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

swinki do oddania:
Karpacz [URL]http://allegro.pl/item279712090_swinka_morska.html[/URL]
Lubin [URL]http://allegro.pl/item279745914_swinka_morska_oddam_w_dobre_rece_.html[/URL]

i zeby znowu nie byo ze aukcja znikla to tutaj wklejam ogloszenie ;)
[quote]
[CENTER][B][COLOR=#1616ff][B][COLOR=#1616ff]WITAM[/COLOR][/B][/COLOR][/B][COLOR=#1616ff]
[B][B][COLOR=#ff1616]JEST TO AUKCJA [/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff1616]GRZECZNOŚCIOWA[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff1616]ODDAM W DOBRE[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff1616]RĘCE[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#1616ff]2 ŚWINKI MORSKIE[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#1616ff]RASY SZORSTKOWŁOSEJ[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#1616ff]RAZEM LUB OSOBNO[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#000000]SAMICA[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff1616]I [/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#000000]SAMIEC[/COLOR][/B][/B]
[B][B]OBIE ŚWINKI SĄ OSWOJONE , [/B][/B]
[B][B]NIE GRYZĄ , ZDROWE !!!![/B][/B]
[B][B][COLOR=#1616ff]TEL. 601 - 170 - 044[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#1616ff]W GODZ. OD 9.00 DO 16.00[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#000000]LUBIN - WOJ. DOLNOŚLĄSKIE[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff1616]TYLKO I WYŁĄCZNIE [/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff1616]ODBIÓR OSOBISTY[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff1616]!!!![/COLOR][/B][/B][/CENTER]
[/COLOR][/quote]

Posted

Czy są w tej chwili jakieś wolne świnki do adopcji??

Na swinkimorskie.org odezwała się dziewczyna, która... zresztą sami zobaczcie :
[URL]http://www.swinkimorskie.com/forum/viewtopic.php?t=73&start=75[/URL]

Jest możliwość przewiezienia świnki też do Bydgoszczy, z tego co wiem - to stamtąd cytrynka czeka... tak?

Skontaktujcie się już z agusią... Dobrze?

Posted

Seledynku, jak tam Arnold? Widziałam się z Małgośką 2 dni temu i mówiła, że zamówiona klatka jej nie dojechała. Ustaliłyście coś?
Ło Jeza, ale fajny świnior powyżej!

Posted

[quote name='AnK']Seledynku, jak tam Arnold? Widziałam się z Małgośką 2 dni temu i mówiła, że zamówiona klatka jej nie dojechała. Ustaliłyście coś?
Ło Jeza, ale fajny świnior powyżej![/quote]

Małgosia poprosiła o pożyczenie klatki, tej w której teraz siedzi Arnold. Jak dojedzie jej klatka to mi starą przywiezie.

Posted

tio jest świnka z Krakowa , dziewczynka, ta z ogłoszenia i mi odwaliło bo ja ją chceee :shake:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/71/d9eaa1ea5e853195.jpg[/IMG][/URL]

ale nie mogeee

więc jakby ktos chciał dwuletnią oswqojoną dziewczyne (płęc spradzona i potwierdzona ;) ) to sie nie krępować tylko sie zgłaszać :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

ciezko by było stwierdzić, jak do swin :shake: bo bidukla była sama . Ona ma dwa lata, była swinką siostrzeńców gościa który szuka jej domu . Siostra wyjechała za granice , a swinbka szuka domu .

Posted

moja Kłódzia też całe życie była sama raczej. jest u mnie prawie 2 miesiące, a ma 3,5 roku i jest dzikawa - nie lubi wyciągania z klatki i brania na ręce (strasznie się trzęsie przez pierwsze 15 min - nie wiem co lepsze zostawić ją w spokoju czy na siłę wyciągać) dlatego tak strasznie bym chciała,by nie czuła się samotna

Posted

Ronja...samiczki generalnie łatwiej sie dogadują niż samce..A może Kłodzia odżyje mając towarzyszkę?
U mnie było tak..połaczenie samiczek-bezproblemowe...Samce..mały Gwidon był łaczony z wielkim Wolfim ...Gwidon oszalał ze szczęścia..terkotał na okragło...Potem do stada dołaczył niemrawy Honoriusz i też odżył...co potem nie przeszkodziło,żeby lać się z Gwidonem..(teraz Honorek z Gwidonem przebywają na zmianę z Wolfim ,żeby żaden za długo nie był sam...)
Podsumowując..niczym tak nie ucieszysz świnki jak swinkowym towarzystwem...

Posted

buuu, [B]Ronja[/B] spuzniłysmy siię, popołudniu dzwoniła juz do niego jakaś kobieta , są umówieni na jutro . Przelkazałam mu o co ma pytac i na co uważać . Zawsze pozostaje nadzieja , ze kobita sie rozmysli :shake:

WQidac ze mu zależy na dobrym domku dla swinki. (ponarzekałam mu troche ze bedzie tam sama :roll:... mam nadzieje ze sie mnie nie wystraszy )

Posted

ojej :( , a ja już tak sobie zaczęłam układać w głowie, ze mam 2 świneczki
nawet mój mąz przed chwilą powiedział "szkoda, a myslałem, że będą ze soba gadały"

Posted

Noooo Ronja fajniej, jak są dwie. Ja bym się nie bała.......moja Puma ponoć miała wszystkich nienawidzieć, a Helki szczególnie. Mieszkają razem i jest ok.

A gadają faktycznie suuuuper:-). Nawet łatwo odróżnić, kiedy tak sobie coć tam rozmawiają, a kiedy aferrrrra

Posted

Ronja! A może byś dwie rozety ode mnie wzięła? Co? Miałabys 3 świnki! One boskie są - zwłaszcza Gryzka! Boże! Neigh! Jakby to cudnie było! Neigh - czytalas maila ode mnie?

Posted

3 to dla mnie za dużo, na razie nie mam miejsca na taką wielką klatkę. poza tym Puckowe rozetki znają się i lubią i mojej Kłódzi by pewnie dokuczały obie.
jesli nie świnka od agamiki, to bedę czekać dalej