Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pucka - słuszne spostrzeżenie, jak Staś :lol: Rozetek przepiękny, zresztą każdy na swój sposób ładny. nr 5 ma ciekawe ułożenie kolorów. Biedaki takie przestraszone, nie wiedzą, że z piekła trafili do raju :evil_lol:

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ayia']Seledynek, mozliwe ze kimera wezmie tez i moja swinke do Łodzi.. bedzie taka mozliwosc aby swiniaki pojechaly razem? :razz:[/quote]

Jasne, ale kiedy kimera jedzie do Łodzi? Nie wiem czy będę miała czas jej podrzucić.

Posted

A ja zapomniałam się pochwalić, że wczoraj w piątek o 18.45 nasza kochana Chmurcia urodziła śliczne dwa urwisy :] I się okazało, że tatusiem musiała być rozetka. Mamy małe dwie rozetki :P Na razie nie chcemy ich stresować, ale jak zrobię zdjęcia to wam wkleję. Śliczne małe kuleczki <=)

Hamaczek nie był centrum zainteresowania świnek, więc wymyśliłam, że wsadzę tam ziele owsa. Rzuciły się na niego i jak się spodziewałam hamak baaardzo im się spodobał i mam nadzieję, że teraz nie będą się o niego kłócić. Obecnie to trochę wygląda tak, że jak jedna siedzi w hamaku i doznaje luksusu to druga siedzi obok niej na pięterku i patrzy aż tamta zejdzie :P Jakaś normalnie kolejka się zrobiła ;) Dlatego jak Korenia uszyje kolejną partię to ja zamawiam jeden :)

Posted

[quote name='seledynek']A ja zapomniałam się pochwalić, że wczoraj w piątek o 18.45 nasza kochana Chmurcia urodziła śliczne dwa urwisy [/quote]
No jak można zapomnieć :crazyeye: o czymś takim :lol:
Mizianko dla Chrumci, a potem dla kuleczek.

Posted

Seledynku - gratuluję przychówku!
Laboświnki śliczne - jak zwykle:lol: Moim zdaniem rozetka jest po prostu odważniejsza - w każdej grupce była jedna taka świnka.
AnK - jesli jest różnica wieku i wielkości, to Aramis powinien bez problemu podporządkować sobie nowego.
Mam właśnie jazdy z moimi łobuzami. Wypuściłem całą czwórkę i Batman usiłuje dominować wszystkich. Właśnie pobił się z Bercikiem...Z utęsknieniem czekam na ustabilizowanie się hierarchii...
Na razie trzech chłopaków mieszka w połączonych klatkach 100 i 120, tylko Batman osobno, ze względu na agresję.

Posted

Seledynku gratulacje:loveu:

mnie z całej gromadki laboświnek najbardziej podoba się Arnoldzik i nie rozumiem dlaczego się ostał jedyny z poprzedniej dostawy:shake:
ma piękne umaszczenie agouti i jest słodki:multi:

Posted

Też uważam, że jest słodziutki, szczególnie z tą małą czarną plamką na białym nosku :loveu:

Naprawdę widzę u niego poprawę. Wcześniej jak ktoś był w pokoju, albo nie daj Boże stał nad jego klatką to chował się bardzo głęboko do domku, a teraz nawet wystawia ryjek, żeby zobaczyć co się dzieje. Zrobił to nawet wczoraj jak obca osoba pochylała się nad jego klatką. Jestem z niego bardzo dumna :p

Dzieci Małgosi wybrali nr 4 trikolorka z czarną główką. Czarna świnka nr 2 ciągle do wzięcia ;)

Posted

O! to super. Teraz tylko ktoś musi odebrać świnkę z Tarchomina i przechować aż Zasadzkas będzie mogła ja wziąć.
Świnki zlabo są przecudne. Nazwijmy je jakoś. Ten z białą twarzą na 3 zdjęciu zostł nazwany Gotfrydem.

Posted

[quote name='kimera']Co jedna "mysza" to słodsza.

Mam dograny już transport ze Skierniewic od zasadzkas do Łodzi. Mogę zabrać laboświnkę dla Ayi i klatkę dla AgiK.[/quote]

Oby sie udalo moja swinke tez zabrac to bylo by swietnie! :razz:

cioteczki mam problem ze slepakiem :-( nie chce mi jesc wogle owocow ani warzyw :-( je tylko suchy pokarm i chlebek, za zielonym tez nie przepada za bardzo :-( co mam robic? :placz:

Posted

zasadzkas już poodpisywała na prv ;)
Świnka z klatką, ale przewoożona będzie w pudełku, co? Żeby się nie zaziębiła i nie zmarła ze strachu. Zwykłe pudełko od butów będzie dobre, to tylko godzinka, w cieplutkim pociągu. Mogę wziąć transporterek, jakby co.
Klatka dla AgiK naszykowana w piwnicy ;)

Posted

za chwilę jadę na Tarchomin po świnka dla Kimery:lol:
a co z drugim świnkiem? wybrany? czy Zasadzkas też go zabiera?
to będzie klatka i dwie świnki, dasz sobie radę? mam oba prosiaki dostarczyć na dworzec? nie wiadomo czy się zgodzą w jenym pudełu? może potrzebny kontenerek? wtedy można rozdzielić tekturką:cool3:
ja jadę a zainteresowani niech ustalają co dalej

Posted

Pucka - tak, 3 świneczki w 220 z 2 półkami, 1 domkiem i 1 hamaczkiem.
Evelin - nie rozdzielam, z reguły starcie jest tak krótkie, że nie zdążę zareagować. Łapię Batmana dopiero, kiedy gania za długo kolegów.
Benio, biedak, jest gnojony przez wszystkich pozostałych. Melinuje się pod komodą, żeby go wyjąć, muszę wyjmować dolną szufladę. Bida straszna z niego teraz...Jak hierarchia wróci, to i on będzie spokojniejszy.

Seledynku - proponuję nr 5 - Renald.