Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Ten czas leci jak szalony i nawet nie zauważyłam, że tak bardzo dawno nie pisałam u Tinki . Wstyd i hańba lup.gif.

W  tym czasie wpłynęło dla naszej suni:

- od Dulskiej 20 zł.

- od Pauli_t 15 zł./ za 3 m-ce/

- od Agat21 40 zł./ za 4 m-ce/

- od .Nikusia i Livki 55 zł.

- od Jolanty08 10 zł.

- od Magdy222 180 zł./ za 6 m-cy/

- od Cetusiowej 90 zł./ za 3 m-ce/

- od Marudy666 30 zł./za 3 m-ce/

- od Mattilu 100 zł. / za 5 m-cy/

Razem: 540 zł. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie wpłaty!!!! Z tej kwoty wydałam na Tinkę 70 zł. na szczepienia, odrobaczenia i zabezpieczenia przed pchełkami, kleszczami itp. A biorąc pod uwagę, że z ostatniego rozliczenia Tinka miała w skarbonce 1 zł. to na dziś w skarbonce suni jest aż 471 zł. Duuuuużo kasy   Invision-Board-France-163.gif .

Na razie lecę uaktualnić pierwszą stronkę a jutro ciąg dalszy wiadomości od nas  szczerzyzebek.gif .

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 18.12.2016 o 10:23, magda222 napisał:

Co u Tiny? 

Dnia 15.01.2017 o 20:58, MALWA napisał:

Dobry wieczór,

co u Tinki ?

Czy deklaracje nadal sa potrzebne?  Pytam, bo widzę, ze psina jest na plusie? 

Też jestem ciekawa...

• 1 month later...
Posted

Na dniach postaram się uzupełnić wszystko u Tinki. Na razie napiszę tylko, że Tinka rozrabia pełną gębą  4_1_107v.gif.

A teraz pozwalam sobie zaprosić wszystkich miłośników tyszaków do kolejnych psiaków zza niebieskich krat. Bardzo proszę zajrzyjcie, liczy się każdy pomysł...

Posted

Mattilu kochana już piszę co nie co  02icon_mryellow.gif.

Przepraszam za milczenie ale po tym jak musiałam zrezygnować z głównej mojej pracy jakieś parę miesięcy temu podejmuję się różnych zajęć i prac byle dalej od "mojej" znienawidzonej księgowości. Rozszerzyłam też swoją działalność gospodarczą m.in. o tymczasowanie zwierzaków. I ostatnimi czasy miałam na tyczasie bardzo chorego psiaka który absorbował mi dosłownie każdą chwilę, że już o czasie spędzonym z nim u wetów nie wspomnę. A że akurat do starych i chorych zwierzaczków mnie jakoś ciągnie to problemów mi to nie stwarza tylko ten ciągły brak czasu... Niestety psiak kilka dni temu odszedł za TM a w domu jakoś pusto, cicho i jakby kilku zwierzaków ubyło a to tylko jeden staruszek nas opuścił...

A co u Tinki? Postaram się jutro / już na 100 proc. / zrobić rozliczenie Tiny. Łącznie z wydatkami i wszelkimi wpływami... Bo jutro Tina będzie miała wielki dzień. Taki spodziewany i, chyba przez nas wszystkich, wyczekiwany... Po prostu jutro mija rok odkąd Tinka do mnie przyjechała na tymczas i obie w długiej i szczerej "rozmowie" doszłyśmy do wniosku, że czas już najwyższy z tym tymczasem coś zrobić. Ponieważ moje reklamowanie suni, jej samej pokazywanie się wszem i wobec z najlepszej psiej strony, nie przyniosło efektów to doszłyśmy do wniosku, że widocznie jesteśmy dla siebie stworzone... Ja kocham ją a ona kocha / tak mi się przynajmniej wydaje / mnie.  I już nie jest ważny fakt, że absolutnie nie powinnam sobie pozwalać na kolejnego zwierzaka. Cóż, serce nie sługa k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,20_WD_orig. .

A deklaracje? Mattilu - dla Tinki już nie... Jednak gdybyś zechciała wejść na wątek z mojego podpisu... Oczywiście wyszukałam na stronie tyskiego schroniska psiaki, które nie mają praktycznie żadnych szans na wyjście ze schroniska jeśli im nie pomożemy... Taka "parszywa 10-tka", za stara, za brzydka, ze złą opinią... Jednak przykład Skubiego i Grzesia, które też były bez szans a mają swoje domu udowadnia, że czasem może się udać... Może choć jednemu z tych psiaków udało by się pomóc? Może zabrać go ze schroniska i dać szansę?  Może jakiś hotelik czy tymczas? Tak mi się marzy... One piękne są, zasługują na szansę i jeśli my im jej nie damy to kto????

Jutro będą foty Tinki  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,10_pl_orig..

Posted

Dzięki bardzo za wiadomości Alfo i cieszę się bardzo, że pokochałyście się wzajemnie z Tinką!

Co do deklaracji, to naprawdę nie wiadomo w co ręce włożyć :(

• 2 weeks later...
Posted

Cieszę się, że coś napisałaś. Bardzo się cieszę z decyzji i idę do psiaków z Twojego podpisu.

Czy możesz mi napisać do kiedy mam zapłacone? Bo wiem, że mam u Tinki zaległości i chciałabym je uregulować.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...