AlfaLS Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Kochani... Radosnego i szczęśliwego Nowego - 2015 - Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! Quote
AlfaLS Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Tinuś, jestem w niedzielę. :) A ja w niedzielo-poniedziałek :) . Kochani wstawiam bardzo już zaległe rozliczenie finansów Tinki. Od ostatniego zestawienia wpłyneło do Tinkowej skarbonki: - od Nikusia i Livki 110 zł. / za dwa miesiace/, - od Jaszy 70 zł. / za siedem miesięcy/, - od Certusiowej 60 zł. / za dwa miesiące/, - od Marudy666 20 zł. / za dwa miesięce/, - od Malwy 20 zł. / za dwa miesiące/, - od Dulskiej 40 zł. / za dwa miesiące/, - od Agat21 10 zł., -od Pauli_t 5 zł., - od Jolanty08 10 zł. - od Sabiny02 50 zł. - deklaracja jednorazowa - bardzo dziękujemy!!! - od AlfyLS 150 zł. / za sześć miesięcy/ Razem 545 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!! W tym czasie zapłaciłam 21.11 i 23.12 za hotelik 2x350 zł. W chwili obecnej Tinka ma na koncie 1,24 zł. Niby niedużo ale nie jest na minusie :) . Pod koniec tygodnia mam nadzieję wystawić spory bazarek dla Tinki i Meggi. Będę pięknie prosiła o pomoc w podnoszeniu i zapraszała na zakupy. Mam nadzieję, że podratujemy Tinkowe konto :) . Ponieważ moje ogłoszenia jakoś nie przynoszą rezultatu to chciałabym kupić jej ogłoszenia na bazarku. Może ktoś pomóc w napisaniu tekstu ogłoszenia? Mnie coś chyba pomyślunek nie pracuje... Chciałąbym jej dać też ogłoszenie do Dziennika Zachodniego. Patrzyłam na stronie gazety co i jak mam przesłać i ile to kosztuje ale coś nie bardzo mogłam się pokapować. Moze mi w tym ktoś pomóc? Bardzo proszę... Quote
Elisabeta Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Tinko, jeszcze minusa na koncie nie masz... :) Quote
Elisabeta Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Jestem, Tinuś. :) Dziś rano poleciały moje stałe deklaracje dla Tniki za I-VI 2015r czyli 180 zł. :) Quote
kasiainat Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Tinka pozdrawia noworocznie :-) I jak zawsze wszystko u suni ok :-) Sylwester w tym roku był wyjątkowo huczny więc Tina spędziła go pod kanapą, na której zwykle urzęduje. Tak się złożyło, że wszystkie psiaki kanapowe były w tym czasie podkanapowe czyli Tinka, Aisza, Fifi i Beza. Quote
Elisabeta Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Fajną masz kostkę, Tinko. :) Na cały rok wystarczy. :) Chyba większosc psich kanapowców była podkanapowcami. w TĘ noc... Ale nie moja sunia. Pierwszy raz w życiu mam taki luksus. Trzeci taki Sylwester. Z psem, co się petard nie boi. :) Dobrze jednak pamiętam, jakim to koszmarem może byc dla psiny... :( A jak Tince sierśc pięknie lśni. :) :) Quote
Mattilu Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Fajnie patrzec na usmiechniety pysk Tinki :) Quote
Jo37 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Bazarek m.in. dla Tiny http://www.dogomania.com/forum/topic/145017-zimowy-bazarek-na-3-cele-książki-i-dzianiny/ Quote
AlfaLS Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Bazarek m.in. dla Tiny http://www.dogomania.com/forum/topic/145017-zimowy-bazarek-na-3-cele-książki-i-dzianiny/ Jo37 bardzo dziękuję w imieniu Tinki. Ja ze swoim się teraz wstrzymałam na kilka dni bo ciągle czytam na bazarkach że po świętach z kasą krucho :( . Zresztą u mnie też :( ... I cięzko o kupujących... Quote
Elisabeta Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Tinko, dostałaś piękny prezent od Jo37. :) :) Quote
Elisabeta Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Jo, z dochodami z bazarków różnie bywa... Liczy się też pamięc i serce. :) Za to Tinka jest Ci na pewno wdzięczna. :wub: Bo o pieniądzach to ona pewnie bardzo mało myśli. Szczęściara... ;) Quote
Elisabeta Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sprawdziłam niedawno na wątku... Dziś mija rok... 23 stycznia 2014 roku Tinka po dziesięciu latach opuściła Schronisko w Tychach i pojechała do Kasi. :) Alfa, pamiętasz jak ją wypatrzyłaś na stronie schroniska? :) Tak. Miała iśc szybko do własnego Domku, ale wiadomo jak jest... Najważniejsze, że nasza Tinka jest bezpieczna i szczęśliwa. :wub: Bo tak naprawdę dla niej Dom Kasi jest jej Domem. :) Oczywiście nie tracimy nadziei na kochający DS dla suni, prawda? Dziś rano poleci dla Tiny 100 zł z okazji rocznicy. Każdy grosz jest teraz Tince bardzo potrzebny. :rolleyes: Musimy dac radę. :) Quote
AlfaLS Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Pamiętam jak rok temu się wszyscy martwiliśmy jak Tinka się odnajdzie w nowej rzeczywistości. Jednak to dzielna dziewczynka i pięknie dała radę :D . Rzeczywiście czas szybko leci ... I tylko na fotkach nasza sunia jakby nam młodniała :D . I szkoda tylko że jakoś zapytań o sunię nie ma :( . Jednak nie tracę nadziei, ktoś o wielkim sercu musi w końcu pokochać Tinkę. Elisabeto - pięknie dziękujemy za prezent dla Tinki :wub: . Quote
Jo37 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Niestety kokosów z bazarku nie będzie. Jutro koniec. Quote
Elisabeta Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Jo, naszej Tince potrzebny każdy, nawet mały kokosik. :) Quote
Jo37 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Handzia55 przeznaczyła dodatkowe 15% z mojego bazarku dla Tiny. Quote
Recommended Posts