Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

Tinuś, jestem w niedzielę. :)

A ja w niedzielo-poniedziałek  :) .

Kochani wstawiam bardzo już zaległe rozliczenie finansów Tinki. Od ostatniego zestawienia wpłyneło do Tinkowej skarbonki:

- od Nikusia i Livki 110 zł. / za dwa miesiace/,

- od Jaszy 70 zł. / za siedem miesięcy/,

- od Certusiowej 60 zł. / za dwa miesiące/,

- od Marudy666 20 zł. / za dwa miesięce/,

- od Malwy 20 zł. / za dwa miesiące/,

- od Dulskiej 40 zł. / za dwa miesiące/,

- od Agat21 10 zł.,

-od Pauli_t 5 zł.,

- od Jolanty08 10 zł.

- od Sabiny02 50 zł. - deklaracja jednorazowa - bardzo dziękujemy!!!

- od AlfyLS 150 zł. / za sześć miesięcy/

Razem 545 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!! W tym czasie zapłaciłam 21.11 i 23.12 za hotelik 2x350 zł. W chwili obecnej Tinka ma na koncie 1,24 zł. Niby niedużo ale nie jest na minusie :) . 

Pod koniec tygodnia mam nadzieję wystawić spory bazarek dla Tinki i Meggi. Będę pięknie prosiła o pomoc w podnoszeniu i zapraszała na zakupy. Mam nadzieję, że podratujemy Tinkowe konto  :) .

Ponieważ moje ogłoszenia jakoś nie przynoszą rezultatu to chciałabym kupić jej ogłoszenia na bazarku. Może ktoś pomóc w napisaniu tekstu ogłoszenia? Mnie coś chyba pomyślunek nie pracuje...

Chciałąbym jej dać też ogłoszenie do Dziennika Zachodniego. Patrzyłam na stronie gazety co i jak mam przesłać i ile to kosztuje ale coś nie bardzo mogłam się pokapować. Moze mi w tym ktoś pomóc? Bardzo proszę... 

Posted

Tinka pozdrawia noworocznie :-)

I jak zawsze wszystko u suni ok :-) Sylwester w tym roku był wyjątkowo huczny więc Tina spędziła go pod kanapą, na której zwykle urzęduje. Tak się złożyło, że wszystkie psiaki kanapowe były w tym czasie podkanapowe czyli Tinka, Aisza, Fifi i Beza.

2mwyxjl.jpg

e002o8.jpg

syuszd.jpg

Posted

Fajną masz kostkę, Tinko. :) Na cały rok wystarczy. :)

Chyba większosc psich kanapowców była podkanapowcami. w TĘ noc...

Ale nie moja sunia. Pierwszy raz w życiu mam taki luksus. Trzeci taki Sylwester. Z psem, co się petard nie boi. :)

Dobrze jednak pamiętam, jakim to koszmarem może byc dla psiny... :(

A jak Tince sierśc pięknie lśni. :) :)

Posted

Jo, z dochodami z bazarków różnie bywa...

Liczy się też pamięc i serce. :)  Za to Tinka jest Ci na pewno wdzięczna.  :wub:   

Bo o pieniądzach to ona pewnie bardzo mało myśli. Szczęściara... ;)

Posted

Sprawdziłam niedawno na wątku... Dziś mija rok...

23 stycznia 2014 roku Tinka po dziesięciu latach opuściła Schronisko w Tychach i pojechała do Kasi. :)

Alfa, pamiętasz jak ją wypatrzyłaś na stronie schroniska? :)

Tak. Miała iśc szybko do własnego Domku, ale wiadomo jak jest...

Najważniejsze, że nasza Tinka jest bezpieczna i szczęśliwa.  :wub:  

Bo tak naprawdę dla niej Dom Kasi jest jej Domem. :)

Oczywiście nie tracimy nadziei na kochający DS dla suni, prawda?

Dziś rano poleci dla Tiny 100 zł z okazji rocznicy. Każdy grosz jest teraz Tince bardzo potrzebny.  :rolleyes:

Musimy dac radę. :)

Posted

Pamiętam jak rok temu się wszyscy martwiliśmy jak Tinka się odnajdzie w nowej rzeczywistości. Jednak to dzielna dziewczynka i pięknie dała radę :D . Rzeczywiście czas szybko leci ... I tylko na fotkach nasza sunia jakby nam młodniała  :D .

I szkoda tylko że jakoś zapytań o sunię nie ma :( . Jednak nie tracę nadziei, ktoś o wielkim sercu musi w końcu pokochać Tinkę.

Elisabeto - pięknie dziękujemy za prezent dla Tinki  :wub: .