Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdaje się, że ta pani z suchego boru o której chyba pisałam wcześniej :-) także Lessik ma duuuży ogród do biegania i odwiedziny ciotki Darii zagwarantowane, prawda Daria?:cool3:

Posted

Madziek napisał(a):
zdaje się, że ta pani z suchego boru o której chyba pisałam wcześniej :-) także Lessik ma duuuży ogród do biegania i odwiedziny ciotki Darii zagwarantowane, prawda Daria?:cool3:

Yupi Yupi Yeah yeah !!!!
Jasne że pojadę i jak Lessinka będzie w złych warunkach to.....:mad:

Kochane, mam teraz ograniczony dostęp do neta i fulll roboty także wybaczcie że rzadko bywam na dogo i nie jestem na bieżąco, że już nie wspomnę że do schronu by przydało się wybrać :) oprócz Lessika mam tam jeszcze kilka ulubieńców :cool3:

Posted

hahahahah napisła do mnie dziewczyna czy ogloszenia Lessika nadal aktualne i czy Lessik nie bedzie chorowal, i czy nie brudzi w domu i czy moze zostawac sam w domu????? !!!!
Ludzie sa dziwni to jest pies ze schroniska !!!!! nigdy nie ma pewnosci ze wszystko bedzie ok, zwlaszcza jak sie bierze doroslego psa !!!! a skad mamy miec pewnosc ze nie zachoruje ???
masakra ,osłabiają mnie tacy ludzie :roll:

Posted

:)
Na owczarku.pl zalogowała sie nowa właśicielka Lessika:)
Oto co napisała w jego watku:

Tak więc chciałabym poinfoiromowac, że ten oto psiaczek został zaadoptowany przeze mnie.
Mieszkam na wsi, mam duzy ogróde.
Pies ma się świetnie, zaczyna biegac, lubi chodzić na spacery, z dnia na dzień coraz bardziej się rozkręca
Jest wspaniały

Dostał na imie BASKO

Mam nadzieje,że załozy mu watek na PSP i bedzie mozna miec na bierzaco informacje:)

Posted

też dostałam wieści z nowego domku :) przekazałam link tutaj na Dogo i też mam nadzieję, że nie długo tu poczytamy co u BASKO słychać no i fotki obejrzymy :D