Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam dzis w schronie kolo 14 i jeszcze tej pani nie bylo,ale dzwonil ktos jeszcze więc jak to nie wypali to jest coś innego w zanadrzu :) pewnie jak Magda wróci do domu to napiszę co z naszą Lessinką. Wymiziałam go dziś i powiedziałam że jak przyjdę w przyszłym tygodniu to ma go już nie być !!!
Aha : na koty nie reaguje :)

Guest Jacol123
Posted

Takiego psa to ja sam bym chciał :) Lessinek! Do góry!

Guest Jacol123
Posted

Patrzę tak sobie na tego psiaka i dziwię się, że go jeszcze nikt nie wziął. Przecież to kolejka powinna się do niego ustawiać!

Guest Jacol123
Posted

TO niezwykłe, że taki wspaniały pies jest jeszcze w boksie. :angryy: Zaraz go wezmę i porwę i będzie łyso tym wszystkim, którzy go przeoczyli.

Posted

Franca81 napisał(a):
Nadal?
No teraz schron zamknięty wiec moze juz jutro pojedzie do domku........

Już jest dziś a niedługo schron otwarty. Więc czekamy.... :evil_lol: Może dziś Lessik do domu pojedzie.:cool3:

Posted

i ja też mu nawet zagroziłam, że jak jeszcze trochę pobędzie w schronisku to go ciotki Daria, Basia, Franca i Madziek zamiziają na śmierć!!
a on jak się okazuje dalej w schornisku :(

Posted

Madziek napisał(a):
i ja też mu nawet zagroziłam, że jak jeszcze trochę pobędzie w schronisku to go ciotki Daria, Basia, Franca i Madziek zamiziają na śmierć!!
a on jak się okazuje dalej w schornisku :(

No to trzeba pieszczocha zamiziać teraz. :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Szukam fotek Lessinka ale jak nie mam w aparacie to niestety straciłam fotki. Nagralam je na plytke z innymi fotkami. A wlasnie widze, ze plytka nie dziala.:angryy: A foty z kompa wykasowalam. :shake: Straciłam fotki, ktore mialy dla mnie spore znaczenie. :-(:placz:

Posted

Aniu : postaramy się zrobić, ja niestety najprędzej dam radę podjechać do schronu w czwartek :-(, myślałam że dziś mi się uda :cool1:
Szkoda że Lessinka nadal w schronie :placz: