Gosiapk Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='beataczl']pieknie...a moja drukarka padla/trzeba miec sprawna drukarke !;)[/QUOTE] za dopłatą 50gr przywiozą naklejkę ze wszystkimi danymi, pan kurier sam przyklei :) Quote
beataczl Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Gosiapk']za dopłatą 50gr przywiozą naklejkę ze wszystkimi danymi, pan kurier sam przyklei :)[/QUOTE] to juz jest super rozwiazanie jak dla mnie..dzieki za podpowiedz :) Quote
Ewanka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='beataczl']i mi sie przyda taka informacja ,nie moge tachac ...lo matko 6 kg!:-o[/QUOTE] ... aż sprawdziłam, dokładnie 5,64 kg ... tachał mąż, ja też niestety nie mogę, ale dzielnie mu kibicowałam :p Quote
Gosiapk Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Ewanka']... aż sprawdziłam, dokładnie 5,64 kg ... tachał mąż, ja też niestety nie mogę, ale dzielnie mu kibicowałam :p[/QUOTE] Przynajmniej poczuł się potrzebny ;) Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dorothy-przeczytałam na fb Twój opis śmierci klaczy..Miłość do koni-rozumiem,ale jak Ty leżałaś na śniegu obok niej to żebyś się nie przeziębiła..Trzymaj się mimo wszystko i wbrew wszystkiemu.. Klaczko-biegnij dumna tak jak konie potrafią.Galopuj z wiatrem.. E/W/R Quote
Ewanka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Gosiapk']Przynajmniej poczuł się potrzebny ;)[/QUOTE] O, taaaak ... staram się dbać o to :evil_lol: Quote
Ewanka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='waldi481'](.............) Klaczko-biegnij dumna tak jak konie potrafią.Galopuj z wiatrem.. E/W/R[/QUOTE] Przyłączam się !!! Quote
Bogusik Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Jak przeczytałam na Fb o Malwie,to łzy mi poleciały...:-( Tak wzruszająco opisała jej ostatnie chwile Dorothy :-( Quote
b-b Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dobrze, że mnie na FB nie ma bo bym już ryczałaa tak tylko z tego co piszecie łzy mi poleciały... Jak byłam mała to w telewizji leciał serial Karino i od tamtego czasu pałam do nich miłością. Niestety nigdy nie było mi dane bliżej z nimi obcować jak tylko w stadninie w Racocie podziwiać ich wdzięki na wybiegu lub w czasie ćwiczeń. Quote
beataczl Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 moja babcia tak kochala konie... ja sie ich boje choc oczywiscie ich piekno podziwiam/ostatnio mialam piekny kalendarz z konmi / czasem slysze ,,Pani sie boi koni a ja bym sie psow bardziej bal..." Quote
b-b Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Informuję , że doszła paczuszka od cioteczki Ewanka :D Jeśli mi się uda to jutro po południu ją otworzę i porobię zdjęcia :) Jeśli nic z tego nie wyjdzie to najszybciej w weekend się za fotografowanie fantów zabiorę :) Quote
b-b Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 No i następny bazarek na dług:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250741-ciuszki-kozaki-i-świecidełka-na-dług-po-Pudlisi-10-02-20-00[/URL] Quote
Ewanka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='b-b']No i następny bazarek na dług:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250741-ciuszki-kozaki-i-świecidełka-na-dług-po-Pudlisi-10-02-20-00[/URL][/QUOTE] [B]b-b bardzo dziękujemy [/B]za stworzenie tego bazarku dla naszej Pudlisi :loveu: [B]Cioteczki.... podrzucajcie, kupujcie, rozsyłajcie .......... :multi:[/B] Quote
beataczl Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Ewanka'][B]b-b bardzo dziękujemy [/B]za stworzenie tego bazarku dla naszej Pudlisi :loveu: [B]Cioteczki.... podrzucajcie, kupujcie, rozsyłajcie .......... :multi:[/B][/QUOTE] dziekuje b-b i Ewanka :) juz biegne........ Quote
Ewanka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Dzięki :multi: ....... zapraszamy na zakupy! Quote
b-b Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Ewanka'][B]b-b bardzo dziękujemy [/B]za stworzenie tego bazarku dla naszej Pudlisi :loveu: [B]Cioteczki.... podrzucajcie, kupujcie, rozsyłajcie .......... :multi:[/B][/QUOTE] Spokojnie roześlę bazarek jutro lub we wtorek bo czekam na uruchomienie przygotowanych od 20.01 dwóch bazarków :) A zawsze jak więcej można kupić w jednym miejscu to cioteczki chętniej kupują bo na przesyłce oszczędzają :) Quote
Ewanka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='b-b']Spokojnie roześlę bazarek jutro lub we wtorek bo czekam na uruchomienie przygotowanych od 20.01 dwóch bazarków :) A zawsze jak [B]więcej można kupić w jednym miejscu to cioteczki chętniej kupują bo na przesyłce [U]oszczędzają[/U][/B]:)[/QUOTE] Masz rację, więc czekamy spokojnie na tłumy cioteczek :D Quote
Gosiapk Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ciekawe co u Pudlisi, jak się czuje. Już chyba tydzień nie ma o niej informacji. Quote
b-b Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Gosiapk']Ciekawe co u Pudlisi, jak się czuje. Już chyba tydzień nie ma o niej informacji.[/QUOTE] Też dzisiaj sobie o tym pomyślałam. Dorothy zalatana...i pewnie musi dojść do siebie... Quote
Ewanka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Trzymamy kciuki za Pudlisię i zdrowie wszystkich zwierząt, będących pod opieką Dorothy !!! Quote
b-b Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Gosiapk']Mam złe przeczucia. :([/QUOTE] A na FB nie pojawiło się nic nowego od czasu wpisu o śmierci Malwy? Quote
Poker Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Gosiapk']Mam złe przeczucia. :([/QUOTE] W jakiej sprawie? Pudlisi? Quote
beataczl Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Dorothy wejdz chwilke do nas i napisz pare slow...:( Quote
Bogusik Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Jejku dziewczyny,czy coś się stało?Na Fb tez nie ma wiadomości... Dorothy,napisz co jest z Pudlisią...? Quote
Recommended Posts