Jump to content
Dogomania

Jestem Pudlisia i mam juz swoj wymarzony domek -u Dorothy !!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='beataczl']pieknie...a moja drukarka padla/trzeba miec sprawna drukarke !;)[/QUOTE] za dopłatą 50gr przywiozą naklejkę ze wszystkimi danymi, pan kurier sam przyklei :)

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']za dopłatą 50gr przywiozą naklejkę ze wszystkimi danymi, pan kurier sam przyklei :)[/QUOTE]
to juz jest super rozwiazanie jak dla mnie..dzieki za podpowiedz :)

Posted

[quote name='beataczl']i mi sie przyda taka informacja ,nie moge tachac ...lo matko 6 kg!:-o[/QUOTE]
... aż sprawdziłam, dokładnie 5,64 kg ... tachał mąż, ja też niestety nie mogę, ale dzielnie mu kibicowałam :p

Posted

[quote name='Ewanka']... aż sprawdziłam, dokładnie 5,64 kg ... tachał mąż, ja też niestety nie mogę, ale dzielnie mu kibicowałam :p[/QUOTE] Przynajmniej poczuł się potrzebny ;)

Guest Elżbieta481
Posted

Dorothy-przeczytałam na fb Twój opis śmierci klaczy..Miłość do koni-rozumiem,ale jak Ty leżałaś na śniegu obok niej to żebyś się nie przeziębiła..Trzymaj się mimo wszystko i wbrew wszystkiemu..
Klaczko-biegnij dumna tak jak konie potrafią.Galopuj z wiatrem..
E/W/R

Posted

Dobrze, że mnie na FB nie ma bo bym już ryczałaa tak tylko z tego co piszecie łzy mi poleciały...
Jak byłam mała to w telewizji leciał serial Karino i od tamtego czasu pałam do nich miłością. Niestety nigdy nie było mi dane bliżej z nimi obcować jak tylko w stadninie w Racocie podziwiać ich wdzięki na wybiegu lub w czasie ćwiczeń.

Posted

moja babcia tak kochala konie...
ja sie ich boje
choc oczywiscie ich piekno podziwiam/ostatnio mialam piekny kalendarz z konmi /
czasem slysze ,,Pani sie boi koni a ja bym sie psow bardziej bal..."

Posted

Informuję , że doszła paczuszka od cioteczki Ewanka :D
Jeśli mi się uda to jutro po południu ją otworzę i porobię zdjęcia :)
Jeśli nic z tego nie wyjdzie to najszybciej w weekend się za fotografowanie fantów zabiorę :)

Posted

No i następny bazarek na dług:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250741-ciuszki-kozaki-i-świecidełka-na-dług-po-Pudlisi-10-02-20-00[/URL]

Posted

[quote name='b-b']No i następny bazarek na dług:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250741-ciuszki-kozaki-i-świecidełka-na-dług-po-Pudlisi-10-02-20-00[/URL][/QUOTE]

[B]b-b bardzo dziękujemy [/B]za stworzenie tego bazarku dla naszej Pudlisi :loveu:

[B]Cioteczki.... podrzucajcie, kupujcie, rozsyłajcie .......... :multi:[/B]

Posted

[quote name='Ewanka'][B]b-b bardzo dziękujemy [/B]za stworzenie tego bazarku dla naszej Pudlisi :loveu:

[B]Cioteczki.... podrzucajcie, kupujcie, rozsyłajcie .......... :multi:[/B][/QUOTE]

dziekuje b-b i Ewanka :)
juz biegne........

Posted

[quote name='Ewanka'][B]b-b bardzo dziękujemy [/B]za stworzenie tego bazarku dla naszej Pudlisi :loveu:

[B]Cioteczki.... podrzucajcie, kupujcie, rozsyłajcie .......... :multi:[/B][/QUOTE]
Spokojnie roześlę bazarek jutro lub we wtorek bo czekam na uruchomienie przygotowanych od 20.01 dwóch bazarków :)
A zawsze jak więcej można kupić w jednym miejscu to cioteczki chętniej kupują bo na przesyłce oszczędzają :)

Posted

[quote name='b-b']Spokojnie roześlę bazarek jutro lub we wtorek bo czekam na uruchomienie przygotowanych od 20.01 dwóch bazarków :)
A zawsze jak [B]więcej można kupić w jednym miejscu to cioteczki chętniej kupują bo na przesyłce [U]oszczędzają[/U][/B]:)[/QUOTE]

Masz rację, więc czekamy spokojnie na tłumy cioteczek :D

Posted

[quote name='Gosiapk']Ciekawe co u Pudlisi, jak się czuje. Już chyba tydzień nie ma o niej informacji.[/QUOTE]
Też dzisiaj sobie o tym pomyślałam.
Dorothy zalatana...i pewnie musi dojść do siebie...