asz26 Posted May 26, 2017 Author Posted May 26, 2017 https://pomagam.pl/whtmtvdg Wpłata 50zł od Mimiś.Bardzo dziękuje.Na koncie jest 200zł.Można też wpłacać pieniądze na pomagam.pl link powyżej.Każda złotówka się liczy. Quote
bakusiowa Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Dnia 26.05.2017 o 02:09, asz26 napisał: https://pomagam.pl/whtmtvdg Wpłata 50zł od Mimiś.Bardzo dziękuje.Na koncie jest 200zł.Można też wpłacać pieniądze na pomagam.pl link powyżej.Każda złotówka się liczy. Bardzo proszę abyś 5-go czerwca przypomniała mi na pw że mam wpłacić. Quote
asz26 Posted May 29, 2017 Author Posted May 29, 2017 14 godzin temu, bakusiowa napisał: Bardzo proszę abyś 5-go czerwca przypomniała mi na pw że mam wpłacić. Postaram się ale mi jest głupio od tak sobie się upominać. Quote
asz26 Posted May 29, 2017 Author Posted May 29, 2017 Koda jutro o 11 będzie miała operację,potrwa 3 godz .Trzymajcie kciuki za moją sunie. Quote
bakusiowa Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Jak mówię, że przypomnij to nie ma sie czego wstydzić. Quote
Anula Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Czy wpłatę można przelać na konto Viva bo takie jest podane na pierwszej stronie,czy 4Dogs to jest inna jakaś Organizacja? Przeleję 100,00zł dla Kodusi tylko muszę wiedzieć na jakie konto. Trzymam kciuki za Kodę. Quote
asz26 Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 3 godziny temu, Anula napisał: Czy wpłatę można przelać na konto Viva bo takie jest podane na pierwszej stronie,czy 4Dogs to jest inna jakaś Organizacja? Przeleję 100,00zł dla Kodusi tylko muszę wiedzieć na jakie konto. Trzymam kciuki za Kodę. Tak na to konto z pierwszej strony.4DogS to jedna z grup Vivy. Quote
asz26 Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Jak mówię, że przypomnij to nie ma sie czego wstydzić. Ok przypomne się :-) Quote
rudakacha Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 To szybko poszło z terminem operacji. Naturalnie trzymam kciuki! Będzie dobrze! Quote
asz26 Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 Moja wetka była umowiona z lekarzem który będzie robił operacje Kodusi tylko czekali na moją decyzję bo musiałam uzbierać pieniądze i zrobić echo serca.Boję się tej operacji całą noc nie spałam :-( Quote
rudakacha Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Operacja to ryzyko a jej brak - chyba jeszcze większe ryzyko zdrowotne dla Kody. Quote
Anula Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 2 godziny temu, asz26 napisał: Moja wetka była umowiona z lekarzem który będzie robił operacje Kodusi tylko czekali na moją decyzję bo musiałam uzbierać pieniądze i zrobić echo serca.Boję się tej operacji całą noc nie spałam :-( asz26 zawsze każda operacja jest ryzykowna bez względu na wiek psiaka.Moja tymczasia Sawana miała tylko czyszczone zęby i po tym zabiegu stanęły organy wewnętrzne,nerki przestały pracować,mocznik bardzo był wysoki.Ponad dwa tygodnie walki o jej życie i udało się a rokowania były prawie zerowe,że wyjdzie z tego.Sawana miała zabieg rok temu mając 13 lat. Nie przypuszczałam,że może dojść do tego.Wyniki krwi miała dobre,a jednak. O której jest operacja Kody? Pieniążki przelane. Quote
asz26 Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 O 11 dostała znieczulenie wyszłam z gabinetu jak już sobie spała.Koda miała robione badania i też wszystkie wyszły dobrze.Oby wszystko było ok. Quote
Anula Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 3 minuty temu, asz26 napisał: O 11 dostała znieczulenie wyszłam z gabinetu jak już sobie spała.Koda miała robione badania i też wszystkie wyszły dobrze.Oby wszystko było ok. A jaką narkozę ma wziewną,czy normalną? Quote
asz26 Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 Nie ma tej zwykłej,to jest jakaś odwracalna czyli dostaje zastrzyk i wciagu 15 minut jest wybudzona.Operacja ma trwać 3 godz. Quote
Anula Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Po rozmowie z Bogusik uzgodniłyśmy,że trzeba Tobie Aniu pomóc. Przekazujemy pozostałość po Orinku,który już jest w swoim domku - 394,41zł.Ja dołożę do pełnej kwoty tj.400,00zł i przeleję na konto Viva. Rozdysponuj pieniążki jak będziesz uważała tak aby było dobrze,ponieważ Ty jesteś w temacie bardziej zorientowana. Aniu,bardzo proszę,potwierdź na wątku Orinka kwotę jak tylko nadejdzie a ja zamknę finanse Orinka. http://www.dogomania.com/forum/topic/337820-ori-kudłacz-z-radys-juz-w-swoim-wspaniałym-domku-w-poznaniu/?page=12 Może już coś wiesz jak wypadła operacja? Czy wszystko w porządku,czy Koda się wybudziła,czy oczko zostało,czy jest usunięte? 1 Quote
rudakacha Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Panie... jesteście wspaniałe! Super dziewczyny! A to się Ania ucieszy i spadnie jej kamień z serca :) Quote
asz26 Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 Jesteście wspaniałe,nie wiem jak mam dziękować za taką pomoc,bardzo ale bardzo dziękuję za pieniążki,gwarantuje że pójdą na leczenie Kody i mojej leśnej siódemki.Jeszcze raz bardzo dziękuję kobietki moje kochane jesteście wspaniałe :-) Quote
asz26 Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 Kodusia bez problemu się wybudziła,miała problem ze wstaniem ale to dlatego że ma bardzo duże zwyrodnienia w tylnich łapach.Oko ma zaszyte na dwa tygodnie,operacja była dość ciężka,lekarz usunął trzecią powieke i jakiś guzek teraz to trzeba wysłać do badania czy to złośliwe czy nie.Dodatkowo Koda miała zrobione usg za które nie płaciłam.Później wstawię zdjęcia Kody.Teraz odpoczywa.Oby już wszystko było ok. Quote
Anula Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 To dobrze,że się wybudziła i nie było problemów.Teraz obserwuj Kodusię.Najgorsze są 2 doby po zabiegu a później jak się rana goi,swędzi,trzeba pilnować. Quote
asz26 Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 Wiem już przechodziłam z nią jedną operacje trzy lata temu miała ropomacicze i bardzo ciężko dochodziła do siebie,musiała dostawać kroplówki bo nic nie jadła,ona ogólnie ciężko przechodzi choroby,ale ma mnie i opiekę,ja mogę nie spać i całe noce siedzieć przy niej i wiele razy tak już siedziałam.To moja kochana sunia. Quote
Recommended Posts