Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam kolejnego dziadzia, które baaardzo szybko powinien opuścić schronisko. Obawiam się, że nadchodząca fala upałów może byc dla niego zabójcza...

Dziadzio nie ma imienia nawet... Ma około 10 lat. Oczy ma zamglone, prawdopodobnie zaćma, ale widzi na nie. Jest malutki, wysokość może 30 cm. Bardzo spokojny, grzeczny, miły. W boksie właściwie nie wychodzi z budy. Boi się innych psów, boi sie obcych ludzi. Biedny strauszek pozostawiony na pastwę losu... :-(

Już raz był blisko szczęścia, miał jechac do Niemiec, został nawet zachipowany i ma paszport... ale dom rozmyslił się. A on został ...

Na zdjęciu wygląda korzystnie, ale tak naprawdę jest to kupka psiego nieszczęścia... :roll:

==================================================
BARDZO PILNE!
Lesio został kilka dni temu ugryziony przez psa. Cały czas jest w niebezpieczeństwie, w tym upale psy są rozdrażnione, Lesio jest najsłabszy... Moze zdarzyc sie tragedia... Błagam pomózcie! :-(

==================================================

tel 0603 046 770
[email protected]

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt do Lesia dzisiaj nie zajrzał :mad:
Biedny Lesio....czeka na dom i czeka....czy ktoś mu pomoże :-(
Czy życie psa polega na ciągłym leżeniu w budzie, w schroniskowym boksie ??
On właśnie tak ciągle tam leży :shake:..... boi się innych psów, które mu dokuczją....nie pozwólmy mu się dalej bać :-(
Lesio pilnie błaga o dom......:modla::modla:

Posted

Dziekuje Ziuta za przypominanie "mojego" malca :loveu:

Muszę no ja się wywiedzieć w schronie, czy on nie ma szans żeby wyjechać do Niemiec, bo w końcu paszport jest, chip jest .... może by się tam znalazł jaki tymczas dla niego... :roll:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Dziekuje Ziuta za przypominanie "mojego" malca :loveu:

Muszę no ja się wywiedzieć w schronie, czy on nie ma szans żeby wyjechać do Niemiec, bo w końcu paszport jest, chip jest .... może by się tam znalazł jaki tymczas dla niego... :roll:

Dobra myśl Modliszko :roll:.........może by z Tundrą zagadać :cool3:............hmm....chociaż Ona teraz ma 2 tygodnie urlopu ale kto wie....może to jakaś szansa na domek dla naszego Lesia :cool1: