modliszka84 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Przedstawiam kolejnego dziadzia, które baaardzo szybko powinien opuścić schronisko. Obawiam się, że nadchodząca fala upałów może byc dla niego zabójcza... Dziadzio nie ma imienia nawet... Ma około 10 lat. Oczy ma zamglone, prawdopodobnie zaćma, ale widzi na nie. Jest malutki, wysokość może 30 cm. Bardzo spokojny, grzeczny, miły. W boksie właściwie nie wychodzi z budy. Boi się innych psów, boi sie obcych ludzi. Biedny strauszek pozostawiony na pastwę losu... :-( Już raz był blisko szczęścia, miał jechac do Niemiec, został nawet zachipowany i ma paszport... ale dom rozmyslił się. A on został ... Na zdjęciu wygląda korzystnie, ale tak naprawdę jest to kupka psiego nieszczęścia... :roll: ================================================== BARDZO PILNE! Lesio został kilka dni temu ugryziony przez psa. Cały czas jest w niebezpieczeństwie, w tym upale psy są rozdrażnione, Lesio jest najsłabszy... Moze zdarzyc sie tragedia... Błagam pomózcie! :-( ================================================== tel 0603 046 770 [email protected] Quote
modliszka84 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 oj, mojego staruszeczka nikt nie odwiedził :roll: Quote
Ziutka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Podniose staruszka..........ależ jaki On piękny.......hopaj po domek maleńki kudłaczu. Quote
pajunia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 odwiedzil, tylko nie bardzo wiem, jak mu pomoc. Musze pomyslec. Quote
modliszka84 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 oj a maluch tak spadł daleko... jakies trzeba Ci wymyslec, kolego.. ma ktos jakies propozycje? moze Lesio ? Quote
modliszka84 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Lesio bardzo źle znosi te upały... Poza tym boi sie innych psów i rzadko wychodzi z budy.... :-( Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Kto pokocha Lesia....przecież to taki fajny psiak.......:-( Quote
Ziutka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Lesio nadal czeka na swojego człowieka :-( Pilnie prosi o dom...:modla::modla: Quote
modliszka84 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Oj Lesiu Lesiu biedactwo... :shake: Quote
Ziutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nikt do Lesia dzisiaj nie zajrzał :mad: Biedny Lesio....czeka na dom i czeka....czy ktoś mu pomoże :-( Czy życie psa polega na ciągłym leżeniu w budzie, w schroniskowym boksie ?? On właśnie tak ciągle tam leży :shake:..... boi się innych psów, które mu dokuczją....nie pozwólmy mu się dalej bać :-( Lesio pilnie błaga o dom......:modla::modla: Quote
Ziutka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Gdzie te wszystkie ciotki sie podziały :mad: Wogóle do Lesia nie zaglądają :angryy: Quote
Ziutka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 To Ja sobie pójde z Lesiem na wirtualny spacer i przy okazji podniose Lesia za nasze cioteczki.......:painting: Quote
modliszka84 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dziekuje Ziuta za przypominanie "mojego" malca :loveu: Muszę no ja się wywiedzieć w schronie, czy on nie ma szans żeby wyjechać do Niemiec, bo w końcu paszport jest, chip jest .... może by się tam znalazł jaki tymczas dla niego... :roll: Quote
Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 modliszka84 napisał(a):Dziekuje Ziuta za przypominanie "mojego" malca :loveu: Muszę no ja się wywiedzieć w schronie, czy on nie ma szans żeby wyjechać do Niemiec, bo w końcu paszport jest, chip jest .... może by się tam znalazł jaki tymczas dla niego... :roll: Dobra myśl Modliszko :roll:.........może by z Tundrą zagadać :cool3:............hmm....chociaż Ona teraz ma 2 tygodnie urlopu ale kto wie....może to jakaś szansa na domek dla naszego Lesia :cool1: Quote
Odi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jedynie tyle mogę zrobić, że podniosę, choć wiem, że to kropla w morzu potrzeb... Quote
bea_m Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 O Cioteczka Ziuta tu się panoszy ;). To ja też podbiję weterana. Ojj jest tu co do myziania. Taaaakie futerko :) Quote
Recommended Posts