Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh, bea_m bo tyle tych staruszkow w schronie, ze nie wiadomo które pierwsze ogłaszać...

Załozyłam juz wątej Julkowi a mam jeszcze jednego staruszka po zmarłym właścicielu do bardzo pilnej adopcji - juz 5 razy byl pogryziony, był juz w kazdym mozliwym boksie i wszedzie go psy gryzą... :(

A dla Lesia to jest chyba szansa, zeby zagramanice pojechał, ale ja nic nie mowie, ciotka Pajunia kombinuje ;)

Posted

Modliszka zaloz szybciutko watek, abym sie cos mogla o nim dowiedziec. Na moja prosbe o domek dla lesia, zglosilo sie pare DT, moze bym im zdjecia tego podeslala. Hm, nie wiem, jak by bylo z transportem. Boje sie, ze Beata by wszystkich nie zabrala. Bysmy musieli ew. myslec o jakims innym.
Ale najpierw zaloz watek, okay? Dzieki.
On na takiego wiekszego wyglada,sporo wiekszego od Lesia.

Posted

[quote name='pajunia']Modliszka zaloz szybciutko watek, abym sie cos mogla o nim dowiedziec. Na moja prosbe o domek dla lesia, zglosilo sie pare DT, moze bym im zdjecia tego podeslala. Hm, nie wiem, jak by bylo z transportem. Boje sie, ze Beata by wszystkich nie zabrala. Bysmy musieli ew. myslec o jakims innym.
Ale najpierw zaloz watek, okay? Dzieki.
On na takiego wiekszego wyglada,sporo wiekszego od Lesia.

założyłam juz wątek - zapraszam wszystkich. Nazwałam go Bryś.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75980

Posted

no więc tak - Lesio w sierpniu jedzie do Niemiec.
W wyniku braku odpowiedniej komunikacji narobiłam rabanu na dogo... Pajunia rozsyłała u siebie ogłoszenia, znalazła domek, już miał Lesio jechać, a tu się okazuje że Beate z innej niemieckiej fundacji ma podobno dla Lesia zaklepany domek :p
No i teraz chętnych dwóch a Lesio tylko jeden ;)

Się zrobił mały galimatias i bałagan. Nie będę tu wchodzić w szczegóły. W każdym razie Lesio ma zapewnioną przyszłość w swoim domu. Do Niemiec pojedzie 10 sierpnia.

Posted

modliszka84 napisał(a):
no więc tak - Lesio w sierpniu jedzie do Niemiec.
W wyniku braku odpowiedniej komunikacji narobiłam rabanu na dogo... Pajunia rozsyłała u siebie ogłoszenia, znalazła domek, już miał Lesio jechać, a tu się okazuje że Beate z innej niemieckiej fundacji ma podobno dla Lesia zaklepany domek :p
No i teraz chętnych dwóch a Lesio tylko jeden ;)

Się zrobił mały galimatias i bałagan. Nie będę tu wchodzić w szczegóły. W każdym razie Lesio ma zapewnioną przyszłość w swoim domu. Do Niemiec pojedzie 10 sierpnia.

Wspaniałe wieści Modliszko :multi: :multi:

A co do drugiego Lesia...hmm...może uda się temu drugiemu gryzionemu biedakowi :roll:.....co prawda to nie jest taki jak Lesio i posturowo i sierściowo :cool3: ale może....może :roll:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Wspaniałe wieści Modliszko :multi: :multi:

A co do drugiego Lesia...hmm...może uda się temu drugiemu gryzionemu biedakowi :roll:.....co prawda to nie jest taki jak Lesio i posturowo i sierściowo :cool3: ale może....może :roll:

Już to obgadałam z Pajunią przez tel. ale... ten tymczas zgodził sie na małego pieska, niestety te dwa moje pozostałe staruszki są średniej wielkości, większe od Lesia... :roll:
Ale Pajunia to fajna ciotka to i może coś wykombinuje :cool3:

Posted

dariaopole napisał(a):

Teraz Brysia na wydaniu !!!!

Bryś i Julek :roll:

Tylko ta cała akcja z Lesiem tak głupio wyszła. Ja szukałam domku na dogo, allegro, Pajunia u siebie - z rezultatem, a tu sie koniec końców okazuje, że kto inny juz na Lesia czeka. Bo właśnie Beate z tej drugiej fundacji miała Lesia zabrac i Pajuni dostarczyć. Ehh...
Pajuni oczywiście bardzo dziękuje za zaangażowanie i pomoc - juz nie pierwszy raz :cool3::loveu:

Posted

Jejjjj. Ale ulga!!!:multi: Maluszku słodki, jeszcze tylko parę dni i jedziesz do domeczku!!!:multi: :multi: :multi: Ależ jestem szczęśliwa!!!!!:multi: :multi: :multi: