takaradosna Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Mały Lesio o wdzięcznym pyszczku drapie się na kanapkę... coraz wyżej Quote
takaradosna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :painting: NA SPACEREK szybciuteńko na pierwszą ;) Quote
bea_m Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Modliszka a dlaczego masz taką smutną minę? Dopóki Lesio ma tyle cioteczek to szansa na domek jest. Quote
modliszka84 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 ehh, bea_m bo tyle tych staruszkow w schronie, ze nie wiadomo które pierwsze ogłaszać... Załozyłam juz wątej Julkowi a mam jeszcze jednego staruszka po zmarłym właścicielu do bardzo pilnej adopcji - juz 5 razy byl pogryziony, był juz w kazdym mozliwym boksie i wszedzie go psy gryzą... :( A dla Lesia to jest chyba szansa, zeby zagramanice pojechał, ale ja nic nie mowie, ciotka Pajunia kombinuje ;) Quote
pajunia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ciotka, a ktory to ten, ktory wciaz jest gryziony. Ma jakis watek? Quote
modliszka84 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 wciąż gryziony to ten : mam jeszcze inne zdjecia, załoze mu wątek. Jest szyty za uchem, na głowie, ma dziure na boku , pod ogonem i pocharataną wargę... :shake: Quote
Kar0la Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Następny bidulek. A może się zdarzy cud i znajdzie sie domek dla Lesia i tego drugiego staruszka? Quote
pajunia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Modliszka zaloz szybciutko watek, abym sie cos mogla o nim dowiedziec. Na moja prosbe o domek dla lesia, zglosilo sie pare DT, moze bym im zdjecia tego podeslala. Hm, nie wiem, jak by bylo z transportem. Boje sie, ze Beata by wszystkich nie zabrala. Bysmy musieli ew. myslec o jakims innym. Ale najpierw zaloz watek, okay? Dzieki. On na takiego wiekszego wyglada,sporo wiekszego od Lesia. Quote
Asia_M Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pajunia, nie wiem jak Ty to robisz, ale to jest cudowne... Quote
modliszka84 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='pajunia']Modliszka zaloz szybciutko watek, abym sie cos mogla o nim dowiedziec. Na moja prosbe o domek dla lesia, zglosilo sie pare DT, moze bym im zdjecia tego podeslala. Hm, nie wiem, jak by bylo z transportem. Boje sie, ze Beata by wszystkich nie zabrala. Bysmy musieli ew. myslec o jakims innym. Ale najpierw zaloz watek, okay? Dzieki. On na takiego wiekszego wyglada,sporo wiekszego od Lesia. założyłam juz wątek - zapraszam wszystkich. Nazwałam go Bryś. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75980 Quote
modliszka84 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 no więc tak - Lesio w sierpniu jedzie do Niemiec. W wyniku braku odpowiedniej komunikacji narobiłam rabanu na dogo... Pajunia rozsyłała u siebie ogłoszenia, znalazła domek, już miał Lesio jechać, a tu się okazuje że Beate z innej niemieckiej fundacji ma podobno dla Lesia zaklepany domek :p No i teraz chętnych dwóch a Lesio tylko jeden ;) Się zrobił mały galimatias i bałagan. Nie będę tu wchodzić w szczegóły. W każdym razie Lesio ma zapewnioną przyszłość w swoim domu. Do Niemiec pojedzie 10 sierpnia. Quote
Ziutka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 modliszka84 napisał(a):no więc tak - Lesio w sierpniu jedzie do Niemiec. W wyniku braku odpowiedniej komunikacji narobiłam rabanu na dogo... Pajunia rozsyłała u siebie ogłoszenia, znalazła domek, już miał Lesio jechać, a tu się okazuje że Beate z innej niemieckiej fundacji ma podobno dla Lesia zaklepany domek :p No i teraz chętnych dwóch a Lesio tylko jeden ;) Się zrobił mały galimatias i bałagan. Nie będę tu wchodzić w szczegóły. W każdym razie Lesio ma zapewnioną przyszłość w swoim domu. Do Niemiec pojedzie 10 sierpnia. Wspaniałe wieści Modliszko :multi: :multi: A co do drugiego Lesia...hmm...może uda się temu drugiemu gryzionemu biedakowi :roll:.....co prawda to nie jest taki jak Lesio i posturowo i sierściowo :cool3: ale może....może :roll: Quote
Ziutka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Asia_M napisał(a):Pajunia, nie wiem jak Ty to robisz, ale to jest cudowne... Dołączę się do Twoich słów Asiu..... Quote
modliszka84 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 ziuta-23 napisał(a):Wspaniałe wieści Modliszko :multi: :multi: A co do drugiego Lesia...hmm...może uda się temu drugiemu gryzionemu biedakowi :roll:.....co prawda to nie jest taki jak Lesio i posturowo i sierściowo :cool3: ale może....może :roll: Już to obgadałam z Pajunią przez tel. ale... ten tymczas zgodził sie na małego pieska, niestety te dwa moje pozostałe staruszki są średniej wielkości, większe od Lesia... :roll: Ale Pajunia to fajna ciotka to i może coś wykombinuje :cool3: Quote
dariaopole Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 kochana mateczko ło jezusku ale sie ciesze :multi::multi::multi: kochany Lesio juz bedzie szcześliwy na starość !!!! Teraz Brysia na wydaniu !!!! Quote
modliszka84 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 dariaopole napisał(a): Teraz Brysia na wydaniu !!!! Bryś i Julek :roll: Tylko ta cała akcja z Lesiem tak głupio wyszła. Ja szukałam domku na dogo, allegro, Pajunia u siebie - z rezultatem, a tu sie koniec końców okazuje, że kto inny juz na Lesia czeka. Bo właśnie Beate z tej drugiej fundacji miała Lesia zabrac i Pajuni dostarczyć. Ehh... Pajuni oczywiście bardzo dziękuje za zaangażowanie i pomoc - juz nie pierwszy raz :cool3::loveu: Quote
dariaopole Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 najważniejsze że lesio bedzie miec domek !!! tak teraz Julek i Bryś !!! Quote
modliszka84 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 no to o Lesia możemy już być spokojne... ;) teraz musi tylko wytrzymać te 3 tygodnie i będzie w domu. Quote
bea_m Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A nie mówiłam? Dopóki są cioteczki na dogo to nawet Lesio ma szanse na domek. Suuuupeeerrrrr :) Quote
Asia_M Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Jejjjj. Ale ulga!!!:multi: Maluszku słodki, jeszcze tylko parę dni i jedziesz do domeczku!!!:multi: :multi: :multi: Ależ jestem szczęśliwa!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
modliszka84 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 dokładnie to jeszcze 22 dni ... zaczynamy odliczanie ;) Quote
Asia_M Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Szybko zleci :) Oby już nie było takich upałów. Quote
Recommended Posts