Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
Ziuta - plakat juz idzie ;)
Dzieki!

Już mam plakat....

Kto może dać Lesiowi dom.........nawet DT :modla::modla::modla::modla::modla:PLISSSS!!!!!!

Posted

podnosze, własnie wróciłam od Lesia... padam normalnie...
tylko odspane i wrzuce zdjęcia.

Lesio w gronie spokojnych psów jest smielszy... a moze dlatego ze mnie zna już... podchodzi nawet do kraty, ale gdy pozostale psy biegną i go odpychaja to spokojnie odchodzi...

biedactwo małe... teraz ma w boksie tylko 2 inne pieski, w tym Idefix z mojego podpisu.

A tak w ogóle, pamietacie Serwo, który był u Irmy... :roll:
Ja sie chyba załame, nie mam juz sił.... jest Serwo 2 u nas.. .zaraz mu załoze wątek... Nie ma kawałka łapki, ledwo moze ustac na łapach, chudy jest sam szkielet... i ten wzrok ... rany boskie... :placz:

Posted

Asia_M napisał(a):
Dobrze, że agresor został przeniesiony. Chociaż to nie zmienia faktu, że Lesio pilnie potrzebuje domu!

ten agresor to 10 letni dziadek... teraz siedzi w szczeniakarni i uprawia zapasy gębowe ze szczeniakami...

Posted

modliszka84 napisał(a):
ten agresor to 10 letni dziadek... teraz siedzi w szczeniakarni i uprawia zapasy gębowe ze szczeniakami...

I nie robi im krzywdy?

Posted

modliszka84 napisał(a):

Rany Julek.....do szczeniaków :crazyeye: :crazyeye:.......czy Oni powariowali w tym schronie :angryy:.........przecież to łakomy kąsek dla takiego agresora....szczeniaki małe to nawet bronić się nie będą :shake: :shake:

Posted

nie nie, nie robi im krzywdy... W ogólnym kontakcie to jest miły piesek, ze szczeniakami ładnie sie bawi...
Mozliwe ze on Lesia nawet przypadkiem o to oko zahaczył...

Zreszta on sam tez jest pogryziony, bo zaczepiał wszytskie psy, az w koncu sam oberwał... :roll: Gdzies musi przebywać. Tylko ze jest taki zadziora. A wiadomo, jak wszytskie biegną do kraty, jeden na drugiego wpadnie i awantura gotowa...

A szczeniaki mamy teraz dwa - i to takie wariaty ze akurat pasują do tego dziadka charakterem jak ulał.

Posted

modliszka84 napisał(a):
no śliczny, taka kluseczka do kochana :loveu:

Tylko czemu nikt nie chce... ?

Bo ludzie sa okropni :angryy: ... ja tez ostatnie dni mam kryzys i jestem bardzo zmeczona problemami skornymi Bolka (od dwoch miesiecy go lecze i az wole nie myslec ile farmaceutykow biedak musial juz przyjac :( ) ale nie oddalabym go za nic w swiecie :loveu: ....