modliszka84 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Ziuta - plakat juz idzie ;) Dzieki! A transport o pewnie że żaden problem ! Quote
Ziutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 modliszka84 napisał(a):Ziuta - plakat juz idzie ;) Dzieki! Już mam plakat.... Kto może dać Lesiowi dom.........nawet DT :modla::modla::modla::modla::modla:PLISSSS!!!!!! Quote
Edi100 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Lesiu, trzymam za Ciebie kciuki. Tyle niestety mogę:-( Ciotki, kto ma ciut miejsca?:shake: Quote
pajunia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 http://www.polnischehundeinnot.de/sites/notfall_5.html http://www.tiervermittlung.de/cgi-bin/haustier/details.pl?IDin=65635 Quote
modliszka84 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 dzięki pajunia! kurde, moze za zachodnią granicą ktos go wypatrzy.... :roll: Quote
Asia_M Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Lesio, musi Ci się udać!!! Wytrzymaj, błagam! Apelujemy o DT!!! Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 podnosze, własnie wróciłam od Lesia... padam normalnie... tylko odspane i wrzuce zdjęcia. Lesio w gronie spokojnych psów jest smielszy... a moze dlatego ze mnie zna już... podchodzi nawet do kraty, ale gdy pozostale psy biegną i go odpychaja to spokojnie odchodzi... biedactwo małe... teraz ma w boksie tylko 2 inne pieski, w tym Idefix z mojego podpisu. A tak w ogóle, pamietacie Serwo, który był u Irmy... :roll: Ja sie chyba załame, nie mam juz sił.... jest Serwo 2 u nas.. .zaraz mu załoze wątek... Nie ma kawałka łapki, ledwo moze ustac na łapach, chudy jest sam szkielet... i ten wzrok ... rany boskie... :placz: Quote
Asia_M Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dobrze, że agresor został przeniesiony. Chociaż to nie zmienia faktu, że Lesio pilnie potrzebuje domu! Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Asia_M napisał(a):Dobrze, że agresor został przeniesiony. Chociaż to nie zmienia faktu, że Lesio pilnie potrzebuje domu! ten agresor to 10 letni dziadek... teraz siedzi w szczeniakarni i uprawia zapasy gębowe ze szczeniakami... Quote
Asia_M Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 modliszka84 napisał(a):ten agresor to 10 letni dziadek... teraz siedzi w szczeniakarni i uprawia zapasy gębowe ze szczeniakami... I nie robi im krzywdy? Quote
Ziutka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 modliszka84 napisał(a):ten agresor to 10 letni dziadek... teraz siedzi w szczeniakarni i uprawia zapasy gębowe ze szczeniakami... Rany Julek.....do szczeniaków :crazyeye: :crazyeye:.......czy Oni powariowali w tym schronie :angryy:.........przecież to łakomy kąsek dla takiego agresora....szczeniaki małe to nawet bronić się nie będą :shake: :shake: Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 nie nie, nie robi im krzywdy... W ogólnym kontakcie to jest miły piesek, ze szczeniakami ładnie sie bawi... Mozliwe ze on Lesia nawet przypadkiem o to oko zahaczył... Zreszta on sam tez jest pogryziony, bo zaczepiał wszytskie psy, az w koncu sam oberwał... :roll: Gdzies musi przebywać. Tylko ze jest taki zadziora. A wiadomo, jak wszytskie biegną do kraty, jeden na drugiego wpadnie i awantura gotowa... A szczeniaki mamy teraz dwa - i to takie wariaty ze akurat pasują do tego dziadka charakterem jak ulał. Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 no śliczny, taka kluseczka do kochana :loveu: Tylko czemu nikt nie chce... ? Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 zerknijcie tu prosze http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75807 Quote
Tengusia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 modliszka84 napisał(a):no śliczny, taka kluseczka do kochana :loveu: Tylko czemu nikt nie chce... ? Bo ludzie sa okropni :angryy: ... ja tez ostatnie dni mam kryzys i jestem bardzo zmeczona problemami skornymi Bolka (od dwoch miesiecy go lecze i az wole nie myslec ile farmaceutykow biedak musial juz przyjac :( ) ale nie oddalabym go za nic w swiecie :loveu: .... Quote
Kar0la Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Kawał Lesia z niego. :loveu::loveu: Dobrze karmią w tym schronie. Quote
modliszka84 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 No kawał Lesia jest ;) Ale tez i kawał futra ... A co do jedzenia, to fakt - nie brakuje psom... A przez to i brak ruchu, sporo ma nadwagę... Quote
modliszka84 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Lesiu Lesiu biedactwo, wytrzymaj jeszcze troszkę... :-( Quote
modliszka84 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Lesio gdzie domek dla Ciebie ... ? Quote
Recommended Posts