modliszka84 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Nie ma gdzie :shake: Pies który go dziabnął został przeniesiony gdzie indziej, bo w koncu sam sie doigrał i jego tez inny zębami chwycił ... Teraz taki tu tłok... :shake: Quote
modliszka84 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Lesiu... bede podnosic az do skutku :shake: Quote
Ziutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Błagamy o DOM dla Lesia:modla::modla::modla::modla::modla::modla:.....czy ktoś widzi ten tytuł :" grozi mu zagryzienie".....nie pozwólmy mu stracić kolejnego oka....albo nawet życia :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Ziutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Modliszko kochana....może trzeba zmienić tytuł na PILNE, PILNE, PILNE...no sama już nie wiem :shake: :shake:....i napisać w pierwszym poście, że psiak już stracił wzrok na jedno oczko bo został pogryziony........:-( :-( :-( Quote
dariaopole Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ludzie POMOCY !!!! nie pozwólmy Lesiowi zginąć w tym schronie !!!! Quote
bea_m Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ziuta-23 napisał(a):Modliszko kochana....może trzeba zmienić tytuł na PILNE, PILNE, PILNE...no sama już nie wiem :shake: :shake:....i napisać w pierwszym poście, że psiak już stracił wzrok na jedno oczko bo został pogryziony........:-( :-( :-( aż tak źle? pOSZUKIWANY STARSZY PAN BĄDŹ PANI. lESIO BARDZO POTRZEBUJE CIEPŁYCH KOLAN. Quote
modliszka84 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 no jest źle... to oczko wyglada strasznie... zreszta mimo ze tegi psa - głownego zadziory juz nie ma w tym boksie, to Lesio nadal jest narazony na pogryzienie... :placz: Quote
modliszka84 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 i znów podnosimy... moze ktos zobaczy... :roll: Quote
dariaopole Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 bidulek Lesio taki los go spotkał na starość :shake: do góry chłopie !!!! zapraszam do głosowania na Maję- potrzebna pomoc dogomaniaków !! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75542 a także zapraszam na bazarki z mojego podpisu!! Quote
dariaopole Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 też nie wiem co tu zrobić ?????? jedyne co mog ę zrobić to podnosić ile się da żeby każdy wątek zobaczył !! Quote
Kar0la Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Biedny Lesio. Może trzeba porozwieszać plakaty w jakimś strategicznym miejscu. Starsze Panie nie mają zazwyczaj netu. Modliszko, a dawałaś ogłoszenie do tej gazety co kiedyś był Diego i Buruś? Quote
modliszka84 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Karola - ostatnio z braku czasu urwał mi sie kontakt z tą gazetą, ale właściwie nie pomyślałam o tym... Tyle że ta gazeta wychodzi tylko w środy, ogłoszenie byłoby dopiero za tydzień... zaraz zrobię też plakacik. Wieczorem/w nocy rozwieszę kilka w okolicy... Quote
Asia_M Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Które regionalne wydanie Gazety Wyborczej jest najbliższe Pabianicom? Możemy dać ogłoszenie na forum internetowym GW. Quote
modliszka84 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Łódź jest obok Pabianic. Sęk w tym, że akurat łódzka GW nie ma żółtych stron :shake: i nie daje ogłoszeń zwierzaków... Ale na forum internetowym - jak najbardziej... Quote
Kar0la Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Jakiś czas temu można było dawać ogłoszenia do łódzkiej Wyborczej i to ze zdjęciem, sama wysyłałam kilka. Nie wiem czy nadal są tam umieszczane. Spróbuję się dowiedzieć. Myślę, że warto spróbować z tą pabianicką gazetą. Nie wiadomo czy do środy coś się dla malucha znajdzie. Burusiowi się udalo, może i Lesia wypatrzy jakaś poczciwa, dobra dusza. Quote
Asia_M Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 modliszka84 napisał(a):Łódź jest obok Pabianic. Sęk w tym, że akurat łódzka GW nie ma żółtych stron :shake: i nie daje ogłoszeń zwierzaków... Ale na forum internetowym - jak najbardziej... Modliszko, ogłosisz? Quote
modliszka84 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Jeśliby ktoś mógł zawiesić plakat w swoim mieście to proszę o podanie maila - zaraz wyślę, bo juz zrobiłam ... Quote
modliszka84 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Asia_M napisał(a):Modliszko, ogłosisz? tak, ogłoszę zaraz. Dam w dzial zwierzaki i w dział Łodz - ale czesto te ogłoszenia z regionalnych forum były zazwyczaj przenoszone wlasnie do dzialu Zwierzaki na GW ... Quote
Ziutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A ja poproszę o plakaty na [email protected] Porozwieszam u mnie....jeżeli ktoś się znajdzie chętny i sprawdzę domek to i transport się załatwi.....na dogo nie ma rzeczy niemożliwych. Quote
Recommended Posts