Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błagamy o DOM dla Lesia:modla::modla::modla::modla::modla::modla:.....czy ktoś widzi ten tytuł :" grozi mu zagryzienie".....nie pozwólmy mu stracić kolejnego oka....albo nawet życia :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

Modliszko kochana....może trzeba zmienić tytuł na PILNE, PILNE, PILNE...no sama już nie wiem :shake: :shake:....i napisać w pierwszym poście, że psiak już stracił wzrok na jedno oczko bo został pogryziony........:-( :-( :-(

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Modliszko kochana....może trzeba zmienić tytuł na PILNE, PILNE, PILNE...no sama już nie wiem :shake: :shake:....i napisać w pierwszym poście, że psiak już stracił wzrok na jedno oczko bo został pogryziony........:-( :-( :-(

aż tak źle?

pOSZUKIWANY STARSZY PAN BĄDŹ PANI. lESIO BARDZO POTRZEBUJE CIEPŁYCH KOLAN.

Posted

Biedny Lesio. Może trzeba porozwieszać plakaty w jakimś strategicznym miejscu. Starsze Panie nie mają zazwyczaj netu.
Modliszko, a dawałaś ogłoszenie do tej gazety co kiedyś był Diego i Buruś?

Posted

Karola - ostatnio z braku czasu urwał mi sie kontakt z tą gazetą, ale właściwie nie pomyślałam o tym... Tyle że ta gazeta wychodzi tylko w środy, ogłoszenie byłoby dopiero za tydzień...

zaraz zrobię też plakacik. Wieczorem/w nocy rozwieszę kilka w okolicy...

Posted

Jakiś czas temu można było dawać ogłoszenia do łódzkiej Wyborczej i to ze zdjęciem, sama wysyłałam kilka. Nie wiem czy nadal są tam umieszczane. Spróbuję się dowiedzieć.

Myślę, że warto spróbować z tą pabianicką gazetą. Nie wiadomo czy do środy coś się dla malucha znajdzie. Burusiowi się udalo, może i Lesia wypatrzy jakaś poczciwa, dobra dusza.

Posted

modliszka84 napisał(a):
Łódź jest obok Pabianic.
Sęk w tym, że akurat łódzka GW nie ma żółtych stron :shake: i nie daje ogłoszeń zwierzaków...
Ale na forum internetowym - jak najbardziej...

Modliszko, ogłosisz?

Posted

Asia_M napisał(a):
Modliszko, ogłosisz?

tak, ogłoszę zaraz. Dam w dzial zwierzaki i w dział Łodz - ale czesto te ogłoszenia z regionalnych forum były zazwyczaj przenoszone wlasnie do dzialu Zwierzaki na GW ...