Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 bea_m napisał(a):O Cioteczka Ziuta tu się panoszy ;). To ja też podbiję weterana. Ojj jest tu co do myziania. Taaaakie futerko :) Panosze, panosze cioteczko koffana..........no czyż On nie jest piekny :roll:, jak można go nie kochać :shake: Quote
modliszka84 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 A my dziekujemy cioteczce ziutce za panoszenie sie i zaraszamy wiecej ciotek :p Quote
bea_m Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jak zaprosili to i jestem :cool3: . Futrzaczek kochany domku potrzebuje. Panoszymy się cioteczki, panoszymy :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Quote
modliszka84 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 czy jest tu jakas cioteczka lub wujek - humanista ? powklejałabym go jutro na rózne ogloszenia, ale przydałby sie jakis wzruszajacy tekst... a ja umsył ścisły, pisanie tkliwych opowiesci ni w ząb mi nie idzie :oops: Quote
larysa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Modliszko - ja redaktorka. Ale, niestety, przed sobotą nie mam chwili czasu. Jeśli może być na niedzielę - to proszę bardzo. Plakaciki, tekściki - co sobie Modliszka życzy. :p Quote
dariaopole Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 w Pabianicach co rusz jakieś cudo , Lesiu jest przesłodki :loveu:.Ja modliszka mogę poprawić błędy ale talentu literackiego to za grosz nie posiadam :shake: Quote
modliszka84 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Larysa - jeśli coś naskrobiesz pieknego dla Lesia, to i ja do niedzieli mogę poczekać :loveu: Bardzo będę wdzięczna :multi: Daria - ja to moge cos obliczyc, przeliczyc, wyliczyc, zaprognozowac... a talentu literackiego brak tyz :evil_lol: Quote
larysa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ok. na w niedzielę będzie. Sam teks, czy plakaty też się przydadzą? Quote
modliszka84 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 moze i byc i plakat tez...to porozwieszam troche :lol: Quote
bea_m Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Humanistka ze mnie nie najlepsza ale przynajmniej pohopam sobie Lesia. Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Maleństwo się wszystkim pięknie przypomina .... ktoś da mu sznase na lepsze życie :roll: Quote
modliszka84 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='ziuta-23']Maleństwo się wszystkim pięknie przypomina .... ktoś da mu szanse na lepsze życie :roll: ja bym powiedziała - szansę na... życie :roll: Quote
bea_m Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A może jakaś pani samotna na Lesia czeka? Czy on się nadaje do starszej osoby? Quote
modliszka84 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Pewnie, że on się nadaje do starszej osoby. Bo sam juz nie młodzieniaszek... To jest taki spokojny, kanapowy piesek... Jest grzeczny, nie szczeka, nie zaczepia innych psów... Wystarczyłby mu kawałek posłania w ciepłym mieszkanku, żeby móc sobie spać spokojnie... Quote
Ziutka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Lesio się wszystkim pięknie przypomina......On nadal czeka na dom :-( Quote
bea_m Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czy komuś potrzebny Lesio na kanapkę? :razz: Kanapki szukamy dla Lesia!!!! Kolor i fason obojętny. Grunt coby wygodna była. Aha do kanapki człowieka w promocji poprosimy :cool3: i domek - dobry domek. Quote
larysa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Modliszko, plakat wysłany, a tekst wklejam, ku ogólnej krytyce. Mało wiem o Lesiu - nie znalazłam pomysłu na ciekawe reklamowanie go... :shake: Człowiek powinien mieć psa........ Imię: nie ujawnił (nazwałam go – Lesio) Wiek: nie ujawnił (najprawdopodobniej ok. 8 lat) Rasa: nie ujawnił (troszkę shelti, troszkę jamnika długowłosego) Płeć: pies Wyrok: dożywocie Możliwość skrócenia wyroku: ofiarowane ludzkie serce Pies powinien mieć człowieka……. Lesio to maleńki, bardzo nieśmiały pies, delikatny, subtelny i mądry. Ma około ośmiu lat. Teraz jest w schronisku. Nie chcielibyście słuchać w noc wigilijną opowieści z tego miejsca. To opowieści o ludzkim bestialstwie i okrucieństwie, o psiej bezsilności i strachu. Słuchając ich mam wrażenie, że czara goryczy świata przepełnia się. Ujmij choć kroplę z tej czary. Podaruj Lesiowi życie i radość. Może uratujesz świat? Lesio jest mieszańcem małych ras, a więc jeśli zostanie otoczony miłością i troskliwą opieką będzie żył jeszcze wiele lat. W schronisku zginie… Jeżeli chcesz mieć wiernego, dojrzałego i cudownego przyjaciela, adoptuj Lesia. Nie martw się, w żadnej sytuacji nie zostaniesz sam. - Na każde pytanie odpowie wolontariuszka. - Jeżeli jesteś z daleka, wolontariusze pomogą załatwić transport. - Jeżeli będziesz miał jakiekolwiek wątpliwości co do postępowania z psem, doskonała behawiorysta udzieli ci bezpłatnej porady. Quote
modliszka84 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Larysa - piekne :loveu: Dziekuje! juz wystawiam allegro, a reszte ogłoszen jutro... Quote
modliszka84 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Ok, no to Lesio jest na: allegro, alegratka, 4łapy, eoferty, mojpupil, psy, aaaby, ogloszenia.24polska, zwierzaki.org, ogloszenia.e-karmy, ogloszenia.webd, animalia.pl, gieldaogloszen.pl Quote
Ziutka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Larysa, piękny tekst :lol: No to Lesio uważaj teraz bo domki zaczną się o Ciebie bić :lol: Z takim tekstem i tyloma ogłoszeniami to Modliszka nie będzie nic innego robiła tylko telefony odbierała ...............taką mam nadzieje :multi: Quote
larysa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Modliszka i Ziuta - cieszę się, że tekst się podoba.:oops: Polecam się na przyszłość. Quote
Recommended Posts