Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bea_m napisał(a):
O Cioteczka Ziuta tu się panoszy ;). To ja też podbiję weterana. Ojj jest tu co do myziania. Taaaakie futerko :)

Panosze, panosze cioteczko koffana..........no czyż On nie jest piekny :roll:, jak można go nie kochać :shake:

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak zaprosili to i jestem :cool3: . Futrzaczek kochany domku potrzebuje. Panoszymy się cioteczki, panoszymy :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Posted

czy jest tu jakas cioteczka lub wujek - humanista ?
powklejałabym go jutro na rózne ogloszenia, ale przydałby sie jakis wzruszajacy tekst...

a ja umsył ścisły, pisanie tkliwych opowiesci ni w ząb mi nie idzie :oops:

Posted

Modliszko - ja redaktorka. Ale, niestety, przed sobotą nie mam chwili czasu. Jeśli może być na niedzielę - to proszę bardzo. Plakaciki, tekściki - co sobie Modliszka życzy. :p

Posted

Larysa - jeśli coś naskrobiesz pieknego dla Lesia, to i ja do niedzieli mogę poczekać :loveu:
Bardzo będę wdzięczna :multi:

Daria - ja to moge cos obliczyc, przeliczyc, wyliczyc, zaprognozowac... a talentu literackiego brak tyz :evil_lol:

Posted

Pewnie, że on się nadaje do starszej osoby. Bo sam juz nie młodzieniaszek...

To jest taki spokojny, kanapowy piesek... Jest grzeczny, nie szczeka, nie zaczepia innych psów...
Wystarczyłby mu kawałek posłania w ciepłym mieszkanku, żeby móc sobie spać spokojnie...

Posted

Czy komuś potrzebny Lesio na kanapkę? :razz: Kanapki szukamy dla Lesia!!!! Kolor i fason obojętny. Grunt coby wygodna była. Aha do kanapki człowieka w promocji poprosimy :cool3: i domek - dobry domek.

Posted

Modliszko, plakat wysłany, a tekst wklejam, ku ogólnej krytyce.
Mało wiem o Lesiu - nie znalazłam pomysłu na ciekawe reklamowanie go... :shake:
Człowiek powinien mieć psa........

Imię: nie ujawnił (nazwałam go – Lesio)
Rasa: nie ujawnił (troszkę shelti, troszkę jamnika długowłosego)

Wyrok: dożywocie
Możliwość skrócenia wyroku: ofiarowane ludzkie serce

Pies powinien mieć człowieka…….

Lesio to maleńki, bardzo nieśmiały pies, delikatny, subtelny i mądry. Ma około ośmiu lat. Teraz jest w schronisku. Nie chcielibyście słuchać w noc wigilijną opowieści z tego miejsca. To opowieści o ludzkim bestialstwie i okrucieństwie, o psiej bezsilności i strachu. Słuchając ich mam wrażenie, że czara goryczy świata przepełnia się. Ujmij choć kroplę z tej czary. Podaruj Lesiowi życie i radość. Może uratujesz świat? Lesio jest mieszańcem małych ras, a więc jeśli zostanie otoczony miłością i troskliwą opieką będzie żył jeszcze wiele lat. W schronisku zginie…
Jeżeli chcesz mieć wiernego, dojrzałego i cudownego przyjaciela, adoptuj Lesia.

Nie martw się, w żadnej sytuacji nie zostaniesz sam.
- Na każde pytanie odpowie wolontariuszka.
- Jeżeli jesteś z daleka, wolontariusze pomogą załatwić transport.
- Jeżeli będziesz miał jakiekolwiek wątpliwości co do postępowania z psem, doskonała behawiorysta udzieli ci bezpłatnej porady.

Posted

Ok, no to Lesio jest na: allegro, alegratka, 4łapy, eoferty, mojpupil, psy, aaaby, ogloszenia.24polska, zwierzaki.org, ogloszenia.e-karmy, ogloszenia.webd, animalia.pl, gieldaogloszen.pl

Posted

Larysa, piękny tekst :lol:

No to Lesio uważaj teraz bo domki zaczną się o Ciebie bić :lol:
Z takim tekstem i tyloma ogłoszeniami to Modliszka nie będzie nic innego robiła tylko telefony odbierała ...............taką mam nadzieje :multi: