bakusiowa Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Mógłby znaleźć się jakiś dobry domek. Quote
Maciek777 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Uzupełniam informacje i cieszę się, że wszystko OK :) Quote
danusiadanusia Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 bardzo proszę pomóżmy jej http://www.dogomania.com/forum/topic/145870-ten-szkielet-to-tiffani-%E2%80%93-prosz%C4%99-zajrzyj-i-pom%C3%B3%C5%BC-bezbronnej-suni-do-31-marca-2015-r-do-godz-2200/ Quote
danusiadanusia Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 mam jakieś wpłaty i muszę w rozliczeniu nanieść opłatę za czynsz za m- c II plus 10,- zł. tabletki od robaków:) Quote
danusiadanusia Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 naniosłam aktualne rozliczenie:) serdecznie dziękuję wszystkim za wpłaty:) Quote
Maciek777 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Wczoraj byłem z wizytą u suń, które jak widać czują się dobrze :) Kluskę można czesać codziennie, a i tak coś jej tam wyłazi :) Opis wizyty zamieszczę pewnie jutro bo teraz tylko tak na szybko wrzucam fotki. Quote
kinga_kinga7 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Ależ one są CUDNE! :) Przepiękne! Quote
danusiadanusia Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 To by było na tyle ;) super!!! Maciej bardzo dziękuję :):) dziewczyny kwitną :):) Quote
azalia Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Fantastyczne zdjęcia i piękne,szczęśliwe sunie. Quote
Maciek777 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Obiecałem kilka informacji :) Zapomniałem pytać o wagę suń. Jak widać kilogramów im nie brakuje, ale obawiam się, że jakaś dieta je czeka. Z resztą już mieszkańcy domu wiedzą by ich nie dokarmiać, ale różnie z tym bywa bo jak odmówić? ;) A one się czują syte na tyle, że swoją suchą karmę jedzą tylko gdy są głodne, a nie zawsze gdy tylko jest nasypane. Wyjątkiem są kocie miski, które zawsze musza być przez sunie sprawdzone i chociaż oblizane :) Suche jest traktowane jako dodatek bo głównie dostają makaron z dodatkami lub inne domowe jedzenie. Stały się pełnoprawnymi mieszkankami domu :) Pewnie z powodu przebywania z różnymi ludźmi bez przerwy, Pandi stała się bardzo otwarta i choć widziała mnie dopiero po raz trzeci to sama do mnie podchodziła :) Wózka inwalidzkiego też się nie boi, jak widać. W ogóle w trakcie robienia zdjęć brama była otwarta, a Pandi ani myślała by gdzieś iść w długą ;) Trzymała się blisko nas bez żadnego wołania. Niestety z Kluską takie numery nie przechodzą bo to powsinoga i musiała być cały czas na smyczy. Sunie wyglądają na szczęśliwe i myślę, że takie są :) Nie wiem co tu mogę dodać. Jeśli macie jakieś pytania to proszę zadawać. Jeśli nie znam odpowiedzi to podpytam :) Quote
jotpeg Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 aaa, to dlatego Klusia na smyczy, a Pandi - nie. Kto by pomyślał? ;) Quote
beataczl Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 ale piękne zdjęcia ! :) sunie i koty za pan brat ;) Quote
danusiadanusia Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 witajcie dziewczyny:) jako ksiegowa Klusi i Pandi biję się w piersi! mam nowe wpłaty, dzisiaj zrobiłam przelew Ani za czynsz:), ale rozliczenia nie zrobiłam na wątku! postaram się szybciutko to uzupełnić!!! od czasu jak urodziła mi się wnusia co piątek jeździmy do Lublina! do ZOSI:) :) a w niedzielę jak wróciłam okazało sie, że nie mam internetu! nie wiem co jest! muszę to zgłosić!, ale postaram się nawet w pracy nanieść bieżące wpływy i wydatki! Rozmawiałam z Anią musi iść z Klusią do weterynarza! Jej zęby są okropne /albo usuwanie żębów, albo kamień!!! / i trzeba powtórzyć morfologię!!!! Quote
Maciek777 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Aa i dziękuję za komplementy odnośnie zdjęć choć to głównie i tak zasługa zwierzaków :) No tak, zęby Kluski wyglądają źle i moim zdaniem coś na pewno jest do wyrwania :( Quote
danusiadanusia Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 dzisiaj rozmawiałam z Anią :) jutro ma się wybrać z Klusią do weta i o wszystko wypyta:) powiedziała mi również, że Kluseczka ma podawany preparat na stawy a Jej kondycja jest OK! jak będę znała szczegóły to napiszę :) Quote
danusiadanusia Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 KLUSIA dzisiaj została odrobaczona, Pandusia zresztą też, za 10 dni Ania powtórzy i ma być umówiona na zabieg czyszczenia ząbków, może trzeba będzie coś usunąć? trzeba zrobić morfologię i szykować ją do narkozy! wstępnie koszty wet. określiła na 100,- zł. Co o tym myślicie? Quote
danusiadanusia Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 mam paragon za tabletki Klusi i Pandi wstawię jak znajdę czas i zrobię rozliczenie:) Quote
danusiadanusia Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 wczoraj rozmawiałam z Anią ! na 9.04. br. godz. 9.00 Klusia ma umówiona wizytę: porządek z ząbkami, może usuwanie! może być narkoza a przy okazji Pani doktor zrobi nam badanie krwi, które należało powtórzyć! a jeszcze musimy kupić dziewczynom preparaty na kleszcze! Ania ma dać znać o kosztach! na dziś wiem, że ponad 100,- zł. ale ile dokładnie nie wiem. Klusia z Pandusią pięknie dziękują swoim cioteczkom za wsparcie finansowe - deklaracje miesięczne! życzą wszystkim zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt oczywiście nie może zabraknąć smacznego jajka! Dziewczyny, przepraszam, że sama zdecydowałam, ale napisałam wcześniej na wątku i nikt się nie odezwał, więc pozwoliłam sobie wspólnie z Anią zdecydować. Oczywiście Ania zajmie się dowozem w ramach opieki nad dziewczynami. Ogólnie muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona, mam super kontakt z Anią ona kiedyś pracowała w laboratorium i b. dobrze wie co trzeba zrobić!! Sama widzi potrzeby i je zgłasza:):) Dziewczyny nasze nie mogły lepiej trafić! Poprosiłam Anię, żeby wzięła od Pani doktor chociaż kartkę z wypisaną listą zabiegów - co było robione i koszty. Quote
Martika&Aischa Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Wesołych ...Radosnych Świąt Dziewczynki a dla bezdomnych ogonków najlepszych DOMKÓW NA ŚWIECIE!!! :) Quote
Recommended Posts