gluchypies Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [CENTER][SIZE=3][B]Klusia[/B] to wpatrzona ufnie w człowieka, niewielka nakolankowa suczka w dojrzałym wieku. Jej smutny los schroniskowego, niewidzialnego psiaka odmieniły wolontariuszki – dzięki nim przebywa obecnie w domowym hoteliku i czeka na prawdziwy dom. [B]Kluseczka[/B] jest nastawiona na bliską więź z człowiekiem – uwielbia być zawsze tam, gdzie on. Jest spokojna i posłuszna, grzecznie i cierpliwie czeka, gdy musi zostać sama w domu. W stosunku do psów Klusia jest psem idealnym, nie zaczepia innych psów, jest przyjazna zarówno do psów jak i suczek; nie potrzebuje jednak psiego towarzystwa tak bardzo jak ludzkiego. Kluseczka może mieszkać w mieszkaniu, jednak ze względu na swój wiek nie powinna chodzić po schodach, gdyż może mieć problemy ze stawami. Klusia jest wysterylizowana, zaszczepiona p/wściekliźnie, chorobom zakaźnym, odrobaczona. Dbamy o bezpieczne i szczęśliwe adopcje, dlatego wymagana jest zgoda na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcji. [/SIZE][/CENTER] Quote
kinga_kinga7 Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='gluchypies'][CENTER][SIZE=3][B]Klusia[/B] to wpatrzona ufnie w człowieka, niewielka nakolankowa suczka w dojrzałym wieku. Jej smutny los schroniskowego, niewidzialnego psiaka odmieniły wolontariuszki – dzięki nim przebywa obecnie w domowym hoteliku i czeka na prawdziwy dom. [B]Kluseczka[/B] jest nastawiona na bliską więź z człowiekiem – uwielbia być zawsze tam, gdzie on. Jest spokojna i posłuszna, grzecznie i cierpliwie czeka, gdy musi zostać sama w domu. W stosunku do psów Klusia jest psem idealnym, nie zaczepia innych psów, jest przyjazna zarówno do psów jak i suczek; nie potrzebuje jednak psiego towarzystwa tak bardzo jak ludzkiego. Kluseczka może mieszkać w mieszkaniu, jednak ze względu na swój wiek nie powinna chodzić po schodach, gdyż może mieć problemy ze stawami. Klusia jest wysterylizowana, zaszczepiona p/wściekliźnie, chorobom zakaźnym, odrobaczona. Dbamy o bezpieczne i szczęśliwe adopcje, dlatego wymagana jest zgoda na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcji. [/SIZE][/CENTER] [/QUOTE] SUPER :cool2: Quote
danusiadanusia Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='gluchypies'][CENTER][SIZE=3][B]Klusia[/B] to wpatrzona ufnie w człowieka, niewielka nakolankowa suczka w dojrzałym wieku. Jej smutny los schroniskowego, niewidzialnego psiaka odmieniły wolontariuszki – dzięki nim przebywa obecnie w domowym hoteliku i czeka na prawdziwy dom. [B]Kluseczka[/B] jest nastawiona na bliską więź z człowiekiem – uwielbia być zawsze tam, gdzie on. Jest spokojna i posłuszna, grzecznie i cierpliwie czeka, gdy musi zostać sama w domu. W stosunku do psów Klusia jest psem idealnym, nie zaczepia innych psów, jest przyjazna zarówno do psów jak i suczek; nie potrzebuje jednak psiego towarzystwa tak bardzo jak ludzkiego. Kluseczka może mieszkać w mieszkaniu, jednak ze względu na swój wiek nie powinna chodzić po schodach, gdyż może mieć problemy ze stawami. Klusia jest wysterylizowana, zaszczepiona p/wściekliźnie, chorobom zakaźnym, odrobaczona. Dbamy o bezpieczne i szczęśliwe adopcje, dlatego wymagana jest zgoda na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcji. [/SIZE][/CENTER] [/QUOTE] bardzo dziękuję:):) JESTEŚ WIELKA:):) Quote
gluchypies Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Eh Danusiu, najważniejsze żeby Klusi się udało domek znaleźć :) Quote
Agula99 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='gluchypies']Eh Danusiu, najważniejsze żeby Klusi się udało domek znaleźć :)[/QUOTE] I za to będę trzymała najmocniej jak się da :D Quote
Maciek777 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='Agula99']I za to będę trzymała najmocniej jak się da :D[/QUOTE] I ja.........:thumbs: Quote
danusiadanusia Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 dobrze tekst mamy!!! a teraz musimy znaleźć bazarek ogłoszeniowy!!!! i trzymamy kciukasy:) Quote
Maciek777 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='danusiadanusia']dobrze tekst mamy!!! a teraz musimy znaleźć bazarek ogłoszeniowy!!!! i trzymamy kciukasy:)[/QUOTE] Np tu jest jeden:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253395-Og%C5%82oszeniowy-pakiety-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-dla-Majki-i-Kory-do-30-06-do-21-00[/url] Quote
danusiadanusia Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 a ja jeszcze załapałam się na tym bazarku ogłoszeniowym [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253395-Zako%C5%84czony-pakiety-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-dla-Majki-i-Kory[/url] jutro podam szczegóły:) Quote
danusiadanusia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 zapomniałam napisać, Klusia dostała deklaracje od AZALII serdecznie dziękujemy:):) i zapłaciłam czynsz za VII! na koncie dziewczyny zostało 68,- zł. Quote
Maciek777 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='Maciek777']Np tu jest jeden:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253395-Ogłoszeniowy-pakiety-30-i-50-ogłoszeń-dla-Majki-i-Kory-do-30-06-do-21-00[/URL][/QUOTE] [quote name='danusiadanusia']a ja jeszcze załapałam się na tym bazarku ogłoszeniowym [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253395-Zakończony-pakiety-30-i-50-ogłoszeń-dla-Majki-i-Kory[/URL] jutro podam szczegóły:)[/QUOTE] Ale to jeden i ten sam:p Quote
asiuniab Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='Maciek777']Ale to jeden i ten sam:p[/QUOTE] bystry chłopak:) wystarczy jeden, byle owocny:) Quote
danusiadanusia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='asiuniab']bystry chłopak:) wystarczy jeden, byle owocny:)[/QUOTE] właśnie:):) kochany Maciek:) to dzięki niemu trafiłam na ten bazarek ogłoszeniowy!!! Quote
Maciek777 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='asiuniab']bystry chłopak:) wystarczy jeden, byle owocny:)[/QUOTE] Owoce zbiera się latem więc niech się Klusia pakuje;) [quote name='danusiadanusia']właśnie:):) kochany Maciek:) to dzięki niemu trafiłam na ten bazarek ogłoszeniowy!!![/QUOTE] Po to tu jesteśmy;) Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 i czekamy, oby te owocne lato było przyjazne dla naszych dziewczyn:):) Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 a co tu tak cicho?? gdzie są wszyscy z tego wątku? Quote
Maciek777 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='danusiadanusia']a co tu tak cicho?? gdzie są wszyscy z tego wątku?[/QUOTE] Wakacje...;) Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Maciek777']Wakacje...;)[/QUOTE] tak!! ale dla mnie będą pracowite:):) w piątek jadę do starszej córci, będziemy sprzątać i remontować, bo pochwalę się Wam w lutym zostanę BABCIĄ:):):) albo żoną DZIADKA :):) będziemy mieć wreszcie dzidziusia! Quote
Olena84 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='danusiadanusia']tak!! ale dla mnie będą pracowite:):) w piątek jadę do starszej córci, będziemy sprzątać i remontować, bo pochwalę się Wam w lutym zostanę BABCIĄ:):):) albo żoną DZIADKA :):) będziemy mieć wreszcie dzidziusia![/QUOTE] Gratulacje, a znamy córcię;)? Quote
Maciek777 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='danusiadanusia']tak!! ale dla mnie będą pracowite:):) w piątek jadę do starszej córci, będziemy sprzątać i remontować, bo pochwalę się Wam w lutym zostanę BABCIĄ:):):) albo żoną DZIADKA :):) będziemy mieć wreszcie dzidziusia![/QUOTE] Moje gratulacje:) Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Maciek777']Moje gratulacje:)[/QUOTE] pozwól Maćku, źe podziękuję w lutym:):) ponieważ 6 lat czekaliśmy, teraz wszyscy uzbrajamy się w cierpliwość i nie chcemy zapeszyć! na dzisiaj jest wszystko OK! Quote
Maciek777 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='danusiadanusia']pozwól Maćku, źe podziękuję w lutym:):) ponieważ 6 lat czekaliśmy, teraz wszyscy uzbrajamy się w cierpliwość i nie chcemy zapeszyć! na dzisiaj jest wszystko OK![/QUOTE] Przecież inaczej nie można myśleć:) Quote
Recommended Posts