Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][SIZE=3][B]Klusia[/B] to wpatrzona ufnie w człowieka, niewielka nakolankowa suczka w dojrzałym wieku. Jej smutny los schroniskowego, niewidzialnego psiaka odmieniły wolontariuszki – dzięki nim przebywa obecnie w domowym hoteliku i czeka na prawdziwy dom.

[B]Kluseczka[/B] jest nastawiona na bliską więź z człowiekiem – uwielbia być zawsze tam, gdzie on. Jest spokojna i posłuszna, grzecznie i cierpliwie czeka, gdy musi zostać sama w domu.

W stosunku do psów Klusia jest psem idealnym, nie zaczepia innych psów, jest przyjazna zarówno do psów jak i suczek; nie potrzebuje jednak psiego towarzystwa tak bardzo jak ludzkiego. Kluseczka może mieszkać w mieszkaniu, jednak ze względu na swój wiek nie powinna chodzić po schodach, gdyż może mieć problemy ze stawami.

Klusia jest wysterylizowana, zaszczepiona p/wściekliźnie, chorobom zakaźnym, odrobaczona.

Dbamy o bezpieczne i szczęśliwe adopcje, dlatego wymagana jest zgoda na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcji. [/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='gluchypies'][CENTER][SIZE=3][B]Klusia[/B] to wpatrzona ufnie w człowieka, niewielka nakolankowa suczka w dojrzałym wieku. Jej smutny los schroniskowego, niewidzialnego psiaka odmieniły wolontariuszki – dzięki nim przebywa obecnie w domowym hoteliku i czeka na prawdziwy dom.

[B]Kluseczka[/B] jest nastawiona na bliską więź z człowiekiem – uwielbia być zawsze tam, gdzie on. Jest spokojna i posłuszna, grzecznie i cierpliwie czeka, gdy musi zostać sama w domu.

W stosunku do psów Klusia jest psem idealnym, nie zaczepia innych psów, jest przyjazna zarówno do psów jak i suczek; nie potrzebuje jednak psiego towarzystwa tak bardzo jak ludzkiego. Kluseczka może mieszkać w mieszkaniu, jednak ze względu na swój wiek nie powinna chodzić po schodach, gdyż może mieć problemy ze stawami.

Klusia jest wysterylizowana, zaszczepiona p/wściekliźnie, chorobom zakaźnym, odrobaczona.

Dbamy o bezpieczne i szczęśliwe adopcje, dlatego wymagana jest zgoda na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcji. [/SIZE][/CENTER]
[/QUOTE]

SUPER :cool2:

Posted

[quote name='gluchypies'][CENTER][SIZE=3][B]Klusia[/B] to wpatrzona ufnie w człowieka, niewielka nakolankowa suczka w dojrzałym wieku. Jej smutny los schroniskowego, niewidzialnego psiaka odmieniły wolontariuszki – dzięki nim przebywa obecnie w domowym hoteliku i czeka na prawdziwy dom.

[/QUOTE]
bardzo dziękuję:):) JESTEŚ WIELKA:):)

Posted

[quote name='danusiadanusia']dobrze tekst mamy!!! a teraz musimy znaleźć bazarek ogłoszeniowy!!!! i trzymamy kciukasy:)[/QUOTE]
Np tu jest jeden:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253395-Og%C5%82oszeniowy-pakiety-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-dla-Majki-i-Kory-do-30-06-do-21-00[/url]

Posted

[quote name='Maciek777']Np tu jest jeden:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253395-Ogłoszeniowy-pakiety-30-i-50-ogłoszeń-dla-Majki-i-Kory-do-30-06-do-21-00[/URL][/QUOTE]

[quote name='danusiadanusia']a ja jeszcze załapałam się na tym bazarku ogłoszeniowym [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253395-Zakończony-pakiety-30-i-50-ogłoszeń-dla-Majki-i-Kory[/URL] jutro podam szczegóły:)[/QUOTE]
Ale to jeden i ten sam:p

Posted

[quote name='asiuniab']bystry chłopak:)
wystarczy jeden, byle owocny:)[/QUOTE]
Owoce zbiera się latem więc niech się Klusia pakuje;)

[quote name='danusiadanusia']właśnie:):) kochany Maciek:) to dzięki niemu trafiłam na ten bazarek ogłoszeniowy!!![/QUOTE]
Po to tu jesteśmy;)

Posted

[quote name='Maciek777']Wakacje...;)[/QUOTE]
tak!! ale dla mnie będą pracowite:):) w piątek jadę do starszej córci, będziemy sprzątać i remontować, bo pochwalę się Wam w lutym zostanę BABCIĄ:):):) albo żoną DZIADKA :):) będziemy mieć wreszcie dzidziusia!

Posted

[quote name='danusiadanusia']tak!! ale dla mnie będą pracowite:):) w piątek jadę do starszej córci, będziemy sprzątać i remontować, bo pochwalę się Wam w lutym zostanę BABCIĄ:):):) albo żoną DZIADKA :):) będziemy mieć wreszcie dzidziusia![/QUOTE]

Gratulacje, a znamy córcię;)?

Posted

[quote name='danusiadanusia']tak!! ale dla mnie będą pracowite:):) w piątek jadę do starszej córci, będziemy sprzątać i remontować, bo pochwalę się Wam w lutym zostanę BABCIĄ:):):) albo żoną DZIADKA :):) będziemy mieć wreszcie dzidziusia![/QUOTE]
Moje gratulacje:)

Posted

[quote name='Maciek777']Moje gratulacje:)[/QUOTE]
pozwól Maćku, źe podziękuję w lutym:):) ponieważ 6 lat czekaliśmy, teraz wszyscy uzbrajamy się w cierpliwość i nie chcemy zapeszyć! na dzisiaj jest wszystko OK!

Posted

[quote name='danusiadanusia']pozwól Maćku, źe podziękuję w lutym:):) ponieważ 6 lat czekaliśmy, teraz wszyscy uzbrajamy się w cierpliwość i nie chcemy zapeszyć! na dzisiaj jest wszystko OK![/QUOTE]
Przecież inaczej nie można myśleć:)