AgusiaP Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 I ja ślicznie dziękuję:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
paula_t Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Wow, ile ogłoszeń! Kompletnie nie rozumiem czemu w sprawie Majeczki telefon milczy:shake: Quote
paula_t Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='Panna Marple']Bo ludzie głupie są:niewiem:[/QUOTE] Mądre słowa! Polać Jej!:eviltong: Quote
Panna Marple Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='paula_t']Mądre słowa! Polać Jej!:eviltong:[/QUOTE] Polać! Polać! Bo już w gardle sucho. od dawna nie zaglądalam na wesele Lizy i Bugiego u maćka777 i dlatego takie ptagnienie odczuwam:diabloti: Quote
AgusiaP Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Jak na razie nikt nie dzwonił...ale musimy być dobrej myśli ;) Quote
AgusiaP Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Paragon za karmę Figuni [IMG]http://i44.tinypic.com/34pmn0p.jpg[/IMG] Quote
Gabi79 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='AgusiaP']Paragon za karmę Figuni [IMG]http://i44.tinypic.com/34pmn0p.jpg[/IMG][/QUOTE] Dzięki Aguś:loveu: Za karmę dla Figuni 18,50 tak jak uwzględniłam w rozliczeniu. 8,- to karma dla moich pierzastych Quote
halszka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Dziewczynki nie trzeba dziękować cieszę się,ze chociaż w ten sposób mogę troszkę pomóc.Tak bardzo się cieszę,że Dianka.Krecik i bohaterki tego wątku grzeją dooopki w ciepełku :) Dzisiaj siarczysty mróz i okropny wiatr...jak te bidy w schronach przetrwają tą niewdzięczną pogodę...ech :( Quote
AgusiaP Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Dlatego właśnie nienawidzę zimy, tylko ze względu na te bidy...:( Quote
kolejna kobietka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 No to teraz kciuki za Majeczkę, za odzew z ogłoszeń :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kolejna kobietka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Przy okazji pozwolę sobie zaprosić ciocie z fb na wydarzenie odnośnie naszej interwencji :cool3: [URL]https://www.facebook.com/events/707758265941409/[/URL] Quote
halszka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Przy okazji pozwolę sobie zaprosić ciocie z fb na wydarzenie odnośnie naszej interwencji :cool3: [URL]https://www.facebook.com/events/707758265941409/[/URL][/QUOTE] zajrzałam,dołączyłam,rozesłałam gdzie mogłam...może ktoś od haszczaków mógłby pomóc? trzymam kciuki za sunie :kciuki: Quote
kolejna kobietka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='halszka']zajrzałam,dołączyłam,rozesłałam gdzie mogłam...może ktoś od haszczaków mógłby pomóc? trzymam kciuki za sunie :kciuki:[/QUOTE] Bardzo dziękuję! :Rose: Napisałam do "Adopcje malamutów" na fb i apel umieszczony :) i do SOS Husky, ale jeszcze mojej wiadomości nie odczytali, może spróbuję przez mail się skontaktować. Quote
Gabi79 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Cioteczki Kochane!!! Jeszcze nie mam nowych wieści z DS Figuni, napiszę do p. Sławka, bo w tej chwili nie mam grosza na telefonie. Od piątku jest u mnie Mela, oczywiście, jak zwykle najpierw kierowałam się sercem, potem rozumem, zapraszam na wątek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250552-Mela-kocia-nastolatka-po-przej%C5%9Bciach-u-mnie-w-BDT[/url] Czy ktoś byłby tak miły i mógł wstawić zdjęcia? Bardzo proszę Quote
Gabi79 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Figa wraca z adopcji, błagam dobijcie mnie!!![/B][/SIZE][/COLOR] Quote
b-b Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Gabi79'][COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Figa wraca z adopcji, błagam dobijcie mnie!!![/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] No i pewnie powodem jest królik? W te pędy dzwońcie do kobiety z ZG! Może jeszcze nie ma psiaczka. Quote
Neelith Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Nie załamuj się!!! Wielka, wielka szkoda, ale były takie obawy, że może się nie udać z królikiem. Szkoda, bo właściciele zapewniali, że psinka spisuje się na medal. No cóż, olać ich, nie dali psu zbyt wiele czasu, ale nie warto tego roztrząsać. Pomyślmy o tym co dobre - oprócz Państwa z Zabrza byli jeszcze inni chętni. Lepszy, prawdziwy domek się szybko znajdzie - tego się trzymajmy. Jaka jest teraz sytuacja Figusi? Będzie u Ciebie? Pomożemy! :calus: Quote
Gabi79 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='b-b']No i pewnie powodem jest królik? W te pędy dzwońcie do kobiety z ZG! Może jeszcze nie ma psiaczka.[/QUOTE] [quote name='Neelith']Nie załamuj się!!! Wielka, wielka szkoda, ale były takie obawy, że może się nie udać z królikiem. Szkoda, bo właściciele zapewniali, że psinka spisuje się na medal. No cóż, olać ich, nie dali psu zbyt wiele czasu, ale nie warto tego roztrząsać. Pomyślmy o tym co dobre - oprócz Państwa z Zabrza byli jeszcze inni chętni. Lepszy, prawdziwy domek się szybko znajdzie - tego się trzymajmy. Jaka jest teraz sytuacja Figusi? Będzie u Ciebie? Pomożemy! :calus:[/QUOTE] Figunia nie zawiniła, po prostu pani chce ją oddać. Pan Sławek dzwonił do mnie, jest załamany i ja mu wierzę. Pani z Z. Góry chyba już zrezygnowała. Po rozmowie tel. napisałam sms-a z prośbą o adres mailowy i się już nie odezwała. Jestem na siebie wściekła, bo nie odczekałam przynajmniej dwóch tygodni i wzięłam Melkę, a Figunia kotów nie lubi i je goni. Nie wiem, jak to wszystko pogodzę. Pan Sławek jutro przywiezie Figę około 8mej rano...... Quote
Neelith Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Szkoda, przykra sprawa. Dziwna ta pani co nie chce Figusi, ech. Z Melką nie mogłaś postąpić inaczej, tak więc teraz nadzieja w tym, że psiaki się dogadają. W przeciwnym razie któreś z nich będzie musiało znaleźć nowe lokum. Póki co trzymam kciuki za jutrzejsze przyjazne zapoznanie! Quote
Gabi79 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Neelith']Szkoda, przykra sprawa. Dziwna ta pani co nie chce Figusi, ech. Z Melką nie mogłaś postąpić inaczej, tak więc teraz nadzieja w tym, że psiaki się dogadają. W przeciwnym razie któreś z nich będzie musiało znaleźć nowe lokum. Póki co trzymam kciuki za jutrzejsze przyjazne zapoznanie![/QUOTE] Mnie też dziwi, fakt, że Figunia wraca. Wiele osób nie ostrzegało, abym nie ufała młodym osobom, ale ja nie chciałam nikogo skreślać ze względu na wiek. No to mam. Neelith, gdyby Mela była psiakiem nie kotem nie byłoby problemu. Muszę dać radę. Melci nie oddam z powrotem, nie ma opcji. Quote
b-b Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Trzeba myśleć pozytywnie :) Może lepiej, że teraz niż za jakiś czas? Będziesz miała teraz orzech do zgryzienia z Figunią i Melą. Nie będę komentować zachowania tej pani...tych ludzi. Nie warto. Quote
Gabi79 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='b-b']Trzeba myśleć pozytywnie :) Może lepiej, że teraz niż za jakiś czas? Będziesz miała teraz orzech do zgryzienia z Figunią i Melą. Nie będę komentować zachowania tej pani...tych ludzi. Nie warto.[/QUOTE] Ja też nie mam siły ani ochoty komentować. Pan Sławek nie chce oddać Figuni, bo ją pokochał, ale jego narzeczona jest innego zdania. Po raz kolejny zawiodłam się na ludziach, którzy wydawali się odpowiedzialni. Nie wiem już czym się kierować w rozmowach z ludźmi, chyba przydałby się szósty zmysł. Dlaczego, jak się wali to wszystko na raz??? Quote
Panna Marple Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Słodki Jezuniu, co za ludzie...No i dobrze, że wraca z adopcji, bo skoro ta kobieta oczekuje eksplozji uczuć raptem po tygodniu, to znaczy, że jest kompletnie niedojrzała i diabli wiedzą co byłoby za jakiś czas:angryy: Quote
Recommended Posts