Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']Chciałam tylko zapytać czy królik jeszcze żyje?:evil_lol::eviltong:
A tak serio, to wiesz cokolwiek Gabrysiu?:roll:[/QUOTE]

Na razie tyle, ile opisałam w # 625, jutro mam obiecane kolejne wieści

Posted

[quote name='Gabi79']Na razie tyle, ile opisałam w # 625, jutro mam obiecane kolejne wieści[/QUOTE]

Przeoczyłam, ale już przeczytałam, dzięki:)
Po tych wszystkich historiach i przeżyciach podchodzę do tego póki co bardzo ostrożnie, ale wieści są obiecujące :)

Posted

[quote name='paula_t']Przeoczyłam, ale już przeczytałam, dzięki:)
Po tych wszystkich historiach i przeżyciach podchodzę do tego póki co bardzo ostrożnie, ale wieści są obiecujące :)[/QUOTE]
Oj, ja też podchodzę ostrożnie i bez entuzjazmu.
Wysłałam Państwu na maila opis, jak zapoznać królika z psem, znaleziony w internecie. Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam
EDYCJA:
Pan mi odpisał, że też szukają właśnie artykułów na ten temat

Posted

[quote name='AgusiaP']To czekamy na dzisiejsze wiadomości :)[/QUOTE]

[quote name='kolejna kobietka']Dobre wieści :) to teraz tylko to zapoznanie z królikiem :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

Mam obiecane wieści wieczorem, więc musimy uzbroić się w cierpliwość.

Ja jeszcze dzisiaj siedzę w domu.

Wczoraj tak się chwaliłam, że jestem spokojna i nie płakałam, jak położyłam się spać ryczałam chyba z pół godziny

Posted

[quote name='Gabi79']Wczoraj tak się chwaliłam, że jestem spokojna i nie płakałam, jak położyłam się spać ryczałam chyba z pół godziny[/QUOTE]

Trzymaj się dzielnie! :calus:

Posted

[quote name='Neelith']Trzymaj się dzielnie! :calus:[/QUOTE]

Dzięki Neelith, staram się jak mogę.

Bardzo się denerwuję, czy wszystko u Figuni w porządku.

Ona jest taka kochana, tęsknimy za NIĄ

Posted

Nie wytrzymałam i po 20tej napisałam smsa do p. Sławka (nie dzwoniłam w obawie, że może być w pracy)

Figunia spisuje się na medal.

W nocy spała z Państwem w łóżku. Rano nie domagała się spaceru, wyszła z p. Sławkiem po 8mej.

Nie załatwiła się w domu, gdy została sama na kilka godzin.

Witała Państwa podskokami i szczekaniem.

Z królikiem coraz lepiej, leżą juz na wspólnej kanapie.

Jestem bardzo dumna z Figuni - KOCHANA, MĄDRA SUNIECZKA

Miałam zapytanie mailowe o Figunię, odpisałam Panu, że ma juz DS

Zaproponowałam Majeczkę.
Jeszcze nigdy nikt z takich moich propozycji nie skorzystał, ale próbować warto.

Posted

[quote name='Mysza2']Uffff, oby tak dalej Gabuniu :):):)[/QUOTE]

Oby!!!

Figunia zachowuje się bez zarzutu, o to jestem już spokojna, oby tylko nic innego się nie wydarzyło.
Oby to był TEN DOM

Posted

[quote name='Gabi79']Oby!!!

Figunia zachowuje się bez zarzutu, o to jestem już spokojna, oby tylko nic innego się nie wydarzyło.
Oby to był TEN DOM[/QUOTE]
Dobrze mówisz Gabi, bo psy są TE, tylko domy czasem NIE TE.
Ale o królika to trochę się bałam, ale jak go nie goniła od razu to dobrze wróży:)

Posted

[quote name='Mysza2']Dobrze mówisz Gabi, bo psy są TE, tylko domy czasem NIE TE.
Ale o królika to trochę się bałam, ale jak go nie goniła od razu to dobrze wróży:)[/QUOTE]

Ja też się bałam, że Figunia będzie goniła króliczkę, nawet nie po to by ją upolować, ale na zasadzie, ucieka- trzeba gonić.

Moje obawy o sikanie w pierwszych dniach o piszczenie pod drzwiami okazały się niepotrzebne

Taka jestem dumna z tej MALEŃKIEJ - WIELKIEJ KRUSZYNKI:loveu:

Posted

[quote name='Neelith']Co za doskonała psinka! :)[/QUOTE]

Mnie się zawsze ideały na BDT trafiają:loveu:

A tak poważnie, to wszystkie psiaki jak się im okaże odrobinę zainteresowania i serca są idealne