Mysza2 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Kciuki trzymamy i za Figunię i za królika:) Quote
paula_t Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Chciałam tylko zapytać czy królik jeszcze żyje?:evil_lol::eviltong: A tak serio, to wiesz cokolwiek Gabrysiu?:roll: Quote
Gabi79 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='paula_t']Chciałam tylko zapytać czy królik jeszcze żyje?:evil_lol::eviltong: A tak serio, to wiesz cokolwiek Gabrysiu?:roll:[/QUOTE] Na razie tyle, ile opisałam w # 625, jutro mam obiecane kolejne wieści Quote
paula_t Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Gabi79']Na razie tyle, ile opisałam w # 625, jutro mam obiecane kolejne wieści[/QUOTE] Przeoczyłam, ale już przeczytałam, dzięki:) Po tych wszystkich historiach i przeżyciach podchodzę do tego póki co bardzo ostrożnie, ale wieści są obiecujące :) Quote
Gabi79 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='paula_t']Przeoczyłam, ale już przeczytałam, dzięki:) Po tych wszystkich historiach i przeżyciach podchodzę do tego póki co bardzo ostrożnie, ale wieści są obiecujące :)[/QUOTE] Oj, ja też podchodzę ostrożnie i bez entuzjazmu. Wysłałam Państwu na maila opis, jak zapoznać królika z psem, znaleziony w internecie. Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam EDYCJA: Pan mi odpisał, że też szukają właśnie artykułów na ten temat Quote
b-b Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 No to czekamy na finał spotkania :) Trzymam za ciebie wciąż kciuki malutka :) Quote
AgusiaP Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 To czekamy na dzisiejsze wiadomości :) Quote
kolejna kobietka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Dobre wieści :) to teraz tylko to zapoznanie z królikiem :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Gabi79 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='AgusiaP']To czekamy na dzisiejsze wiadomości :)[/QUOTE] [quote name='kolejna kobietka']Dobre wieści :) to teraz tylko to zapoznanie z królikiem :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] Mam obiecane wieści wieczorem, więc musimy uzbroić się w cierpliwość. Ja jeszcze dzisiaj siedzę w domu. Wczoraj tak się chwaliłam, że jestem spokojna i nie płakałam, jak położyłam się spać ryczałam chyba z pół godziny Quote
Neelith Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Gabi79']Wczoraj tak się chwaliłam, że jestem spokojna i nie płakałam, jak położyłam się spać ryczałam chyba z pół godziny[/QUOTE] Trzymaj się dzielnie! :calus: Quote
Gabi79 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Neelith']Trzymaj się dzielnie! :calus:[/QUOTE] Dzięki Neelith, staram się jak mogę. Bardzo się denerwuję, czy wszystko u Figuni w porządku. Ona jest taka kochana, tęsknimy za NIĄ Quote
kolejna kobietka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 A więc czekamy cierpliwie :cool3: Quote
halszka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='kolejna kobietka']A więc czekamy cierpliwie :cool3:[/QUOTE] tak,tak czekamy... Quote
b-b Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='halszka']tak,tak czekamy...[/QUOTE] Czekanie strasznie się dłuży...:) Quote
Gabi79 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Nie wytrzymałam i po 20tej napisałam smsa do p. Sławka (nie dzwoniłam w obawie, że może być w pracy) Figunia spisuje się na medal. W nocy spała z Państwem w łóżku. Rano nie domagała się spaceru, wyszła z p. Sławkiem po 8mej. Nie załatwiła się w domu, gdy została sama na kilka godzin. Witała Państwa podskokami i szczekaniem. Z królikiem coraz lepiej, leżą juz na wspólnej kanapie. Jestem bardzo dumna z Figuni - KOCHANA, MĄDRA SUNIECZKA Miałam zapytanie mailowe o Figunię, odpisałam Panu, że ma juz DS Zaproponowałam Majeczkę. Jeszcze nigdy nikt z takich moich propozycji nie skorzystał, ale próbować warto. Quote
Gabi79 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Mysza2']Uffff, oby tak dalej Gabuniu :):):)[/QUOTE] Oby!!! Figunia zachowuje się bez zarzutu, o to jestem już spokojna, oby tylko nic innego się nie wydarzyło. Oby to był TEN DOM Quote
Mysza2 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Gabi79']Oby!!! Figunia zachowuje się bez zarzutu, o to jestem już spokojna, oby tylko nic innego się nie wydarzyło. Oby to był TEN DOM[/QUOTE] Dobrze mówisz Gabi, bo psy są TE, tylko domy czasem NIE TE. Ale o królika to trochę się bałam, ale jak go nie goniła od razu to dobrze wróży:) Quote
Gabi79 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Mysza2']Dobrze mówisz Gabi, bo psy są TE, tylko domy czasem NIE TE. Ale o królika to trochę się bałam, ale jak go nie goniła od razu to dobrze wróży:)[/QUOTE] Ja też się bałam, że Figunia będzie goniła króliczkę, nawet nie po to by ją upolować, ale na zasadzie, ucieka- trzeba gonić. Moje obawy o sikanie w pierwszych dniach o piszczenie pod drzwiami okazały się niepotrzebne Taka jestem dumna z tej MALEŃKIEJ - WIELKIEJ KRUSZYNKI:loveu: Quote
AgusiaP Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Ja już wszystko wiem od Gabi :) trzymam kciuki za maleńką;) Quote
Gabi79 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Neelith']Co za doskonała psinka! :)[/QUOTE] Mnie się zawsze ideały na BDT trafiają:loveu: A tak poważnie, to wszystkie psiaki jak się im okaże odrobinę zainteresowania i serca są idealne Quote
halszka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Brawo Figunia :klacz: tak trzymaj maleńka :kciuki: Quote
Recommended Posts