Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Będzie dobrze, Gabrysiu nie martw się na zapas, a psiaki w dobrym domu szybko zapominają. Zdrówka :calus:[/QUOTE]

Dzięki serdeczne. Dzisiaj juz wróciłam do świata żywych.

Figunia śpi na poduszce, nieświadoma nadchodzących zmian.

Posted

Dzisiaj ważny dzień! Troszkę się denerwuję. Dobrze, że Figunia nieświadoma tego czekania i zmian. Myślę, że w nowym domku będzie miała dużo wrażeń, do tego spotkanie z królikiem, więc nie powinna płakać i piszczeć - będzie zajęta poznawaniem terenu, jak sądzicie?

Posted

[quote name='Neelith']Dzisiaj ważny dzień! Troszkę się denerwuję. Dobrze, że Figunia nieświadoma tego czekania i zmian. Myślę, że w nowym domku będzie miała dużo wrażeń, do tego spotkanie z królikiem, więc nie powinna płakać i piszczeć - będzie zajęta poznawaniem terenu, jak sądzicie?[/QUOTE]

Nie wiem, może być tak jak piszesz, a może siedzieć pod drzwiami i piszczeć. Ona nas pilnuje jak oka w głowie.

Jak była z państwem na spacerze to bidulka popuściła siku w windzie ze stresu a jak wracali to ciągnęła z windy jak szalona.

Martwię się, jak będzie w aucie, czy nie będzie szalała

Z każdym pieskiem jest inaczej.

Jak zawiozłyśmy Daffi do DS ja się bardzo martwiłam, a ona została z Państwem w pokoju i wcale nie przeszkadzało jej, że wychodzę.
Po Nutkę nowy pan przyjechał do nas. Nie chciała z nim wyjść, zapierała się w przedpokoju.
Ale gdy wziął ją na ręce nie protestowała, potem grzecznie jechała w aucie.

Cindy wpakowaliśmy do transporterka - nie protestowała.

Wszystkie moje tymczasowe dziewczynki mają super domy, oby Figuni też się udało!!!!!!!

Posted

Trzymam kciuki cały czas . Figuniu będzie dobrze!:)

Cioteczki proszę o dane na PW gdzie mam przelać pieniążki z tego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249875-ROZLICZAM-Dziecięce-ciuszki-dla-8-psiaków-do-9-01-20-00[/URL]
Co prawda czekam jeszcze na jedną wpłatę ale najwyżej wyłożę bo za długo to trwa :)

Posted

[quote name='b-b']Trzymam kciuki cały czas . Figuniu będzie dobrze!:)

Cioteczki proszę o dane na PW gdzie mam przelać pieniążki z tego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249875-ROZLICZAM-Dziecięce-ciuszki-dla-8-psiaków-do-9-01-20-00[/URL]
Co prawda czekam jeszcze na jedną wpłatę ale najwyżej wyłożę bo za długo to trwa :)[/QUOTE]

Kochana, jeśli możesz to do Gabi na jamnisię Majeczkę z tego wątku i nie musisz się spieszyć ;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Kochana, jeśli możesz to do Gabi na jamnisię Majeczkę z tego wątku i nie musisz się spieszyć ;)[/QUOTE]
To Gabi poproszę o PW a śpieszyć się muszę bo następne bazarki szykuję a nie lubię mieć nie swoje pieniądze u siebie :)

Posted (edited)

[quote name='Neelith']Tego się trzymajmy! :)[/QUOTE]

Tak, Figunia musi mieć wspaniały dom i oby to był ten w Zabrzu!!!

[quote name='AgusiaP']Gabrysiu pamiętaj, parę razy do znudzenia mów Państwu, żeby absolutnie Figuni nie spuszczali.
Mnie już brzuch boli...[/QUOTE]
Aguś, ja Państwa zamęczę swoimi przestrogami i obawami.
[quote name='b-b']Trzymam kciuki cały czas . Figuniu będzie dobrze!:)

Co prawda czekam jeszcze na jedną wpłatę ale najwyżej wyłożę bo za długo to trwa :)[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy!!!
[quote name='Bogusik']Gabrysiu,przede wszystkim zdrówka życzę :calus: i nadal trzymam,za Figunię kciuki :kciuki::smile:[/QUOTE]

Bogusiu, bardzo dziękuję, dzisiaj jest już trochę lepiej, przynajmniej mogę siedzieć przy komputerze
[quote name='b-b']To Gabi poproszę o PW a śpieszyć się muszę bo następne bazarki szykuję a nie lubię mieć nie swoje pieniądze u siebie :)[/QUOTE]
Pw z danymi poleciało
[quote name='paula_t']I ja się przyłączam do trzymania kciuków! Musimy wierzyć, że wszystko będzie dobrze! Figuniu, polub królika!:eviltong:[/QUOTE]

Paula, to na jednym z Twoich ogłoszeń p. Marta wypatrzyła Figunię - na przygarnijzwierzaka.pl
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za pakiecik ogłoszeń!!!

Edited by Gabi79
Posted

Gabrysiu, nie ma za co :) W razie czego polecam się na przyszłość ;)
Cieszę się, że zapytałaś Panią Martę gdzie wypatrzyli Figunię, bo ja już czasem się zastanawiam na których portalach warto ogłaszać psiaki i jak wyczytuję na jakimś wątku, że tu i tu, to dodaje te strony do swoich "stałych" stron, na których je ogłaszam :)

Posted

[quote name='paula_t']Gabrysiu, nie ma za co :) W razie czego polecam się na przyszłość ;)
Cieszę się, że zapytałaś Panią Martę gdzie wypatrzyli Figunię, bo ja już czasem się zastanawiam na których portalach warto ogłaszać psiaki i jak wyczytuję na jakimś wątku, że tu i tu, to dodaje te strony do swoich "stałych" stron, na których je ogłaszam :)[/QUOTE]

Wszystkie tel. były z tablicy, oprócz tego jednego zapytania:loveu:

Wpadłyśmy z Agą na to, że ta lawina tel. o których nie warto było wspominać była przed świętami, czyli Figunia miała być na prezent dla dzieci:angryy:

Posted

Paula, ja wszystkie telefony (nie mówię o Figuni, tylko ogólnie) to tylko z tablicy i z gumtree miałam.
Gabunia luzik, co mam być będzie, ale powtórz im ze 200 tyś razy żeby nie spuszczali ze smyczy :):)

Posted

[quote name='Mysza2']Paula, ja wszystkie telefony (nie mówię o Figuni, tylko ogólnie) to tylko z tablicy i z gumtree miałam.
Gabunia luzik, co mam być będzie, ale powtórz im ze 200 tyś razy żeby nie spuszczali ze smyczy :):)[/QUOTE]

Denerwuję się....

Figunia była z tz-em na długim spacerze.

Państwo będą około 16.30

Posted

Gabi wpłaciłam :)
Jak pieniążki dojdą - a powinny już być na koncie - to proszę potwierdź na bazarkowym wątku, ze doszły:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249875-ROZLICZAM-Dziecięce-ciuszki-dla-8-psiaków-do-9-01-20-00[/URL]
Dziękuję:)

Figuniu powodzenia maleńka :)!!!

Posted

[quote name='b-b']Gabi wpłaciłam :)
Jak pieniążki dojdą - a powinny już być na koncie - to proszę potwierdź na bazarkowym wątku, ze doszły:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249875-ROZLICZAM-Dziecięce-ciuszki-dla-8-psiaków-do-9-01-20-00[/URL]
Dziękuję:)

b-b, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję, na konto Majeczki wpłynęlo 44,25 zł
Zaraz potwierdzę na bazarku

Figuniu powodzenia maleńka :)!!![/QUOTE]

[quote name='ewa gonzales']:modla::modla::modla:sciskuniammmm :modla::iloveyou: :iloveyou:[/QUOTE]

[quote name='kolejna kobietka']Powodzenia maleńka! :)[/QUOTE]

[quote name='Bogusik']Powodzenia,mała kruszynko! :smile::kciuki:[/QUOTE]

Pierwsze doniesienia z DS są optymistyczne.
W samochodzie Figunia była bardzo grzeczna.
W domu zwiedziła wszystkie kąty.
Królik schował się za kanapą, albo szafą, nie pamiętam, więc spotkania "oko w oko" jeszcze nie było.
Figunia na pewno go czuje, ale nie szuka, nie pilnuje.
Ciekawe co będzie, jak królik wyjdzie.
Jak zwiedziła mieszkanie wskoczyła na kanapę i popiskiwała, pewnie dotarło do niej, że mnie, ani tz-a nie ma.
Zadzwoniłam jeszcze do pana Sławka w kwestii jedzenia (tzn. że nie karmiłam Figuni przed podróżą)
Usłyszałam, że Figunia zjadła bardzo chętnie makaron z kurczakiem.
Skoro zjadła, to chyba nie jest bardzo zestresowana.
Zapomniałam zapytać, czy pan Sławek idzie jutro do pracy?

Jeszcze się nie cieszę, ale jestem dziwnie spokojna. Nie płaczę za Figunią, może limit wypłakałam w piątek i sobotę.

Kciuki nadal potrzebne!!!