Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z nauką czystości to Kasia na pewno da radę, ale ganiania wszystkiego co się rusza to oduczyć trudno.
Pannica będzie potrzebowała odpowiedzialnego domu, który to zrozumie i nie będzie jej spuszczał ze smyczy na nieogrodzonym terenie.

Posted

Dla Majeczki poszło 300 zł z pieniążków pozostałych po 4 szczeniorkach z Huty.
Gabuniu potwierdź na wątku jak dolecą
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233302-Cztery-male%C5%84stwa-i-ich-mamusia-%28%28%28%28%28%28%28-Ju%C5%BC-bezpieczne-teraz-szukaj%C4%85-domk%C3%B3w[/url]

Posted

[quote name='Mysza2']Dla Majeczki poszło 300 zł z pieniążków pozostałych po 4 szczeniorkach z Huty.
Gabuniu potwierdź na wątku jak dolecą
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233302-Cztery-maleństwa-i-ich-mamusia-(((((((-Już-bezpieczne-teraz-szukają-domków[/URL][/QUOTE]

Pieniążki już są:lol:

Posted

Super, że do adopcji Figi już coraz bliżej ;) ... Co do Majeczki, to było do przewidzenia, że to taki aniołek nie jest, 7 światów ;) Szkoda tylko, że brudzi w domu...miejmy nadzieję, że to minie... A dla zainteresowanych Mimi, wrzuciłam jej krótki opis w temat mikropsów tak jak mi podpowiedziałyście ;) [URL="http://Super, że do adopcji Figi już coraz bliżej ;) ... Co do Majeczki, to było do przewidzenia, że to taki aniołek nie jest, 7 światów ;) Szkoda tylko, że brudzi w domu...miejmy nadzieję, że to minie... A dla zainteresowanych Mimi, wrzuciłam jej krótki opis w temat mikropsów tak jak mi podpowiedziałyście ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/224117-Fundacja-MIKROPSY-w%C4%85tek-podopiecznych-Pom%C3%B3%C5%BCcie-nam-pomaga%C4%87-tym-najmniejszym!!/page8"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/224117-Fundacja-MIKROPSY-w%C4%85tek-podopiecznych-Pom%C3%B3%C5%BCcie-nam-pomaga%C4%87-tym-najmniejszym!!/page8[/URL]

Posted

Super, że do adopcji Figi już coraz bliżej ;) ... Co do Majeczki, to było do przewidzenia, że to taki aniołek nie jest, 7 światów ;) Szkoda tylko, że brudzi w domu...miejmy nadzieję, że to minie... A dla zainteresowanych Mimi, wrzuciłam jej krótki opis w temat mikropsów tak jak mi podpowiedziałyście ;) Niestety tradycyjnie nie chce wkleić mi się link, ale gdyby coś, to Mimi jest na ostatniej (ósmej) stronie mikro ;)

Posted

[quote name='JaPkowa']Super, że do adopcji Figi już coraz bliżej ;) ... Co do Majeczki, to było do przewidzenia, że to taki aniołek nie jest, 7 światów ;) Szkoda tylko, że brudzi w domu...miejmy nadzieję, że to minie... A dla zainteresowanych Mimi, wrzuciłam jej krótki opis w temat mikropsów tak jak mi podpowiedziałyście ;) Niestety tradycyjnie nie chce wkleić mi się link, ale gdyby coś, to Mimi jest na ostatniej (ósmej) stronie mikro ;)[/QUOTE]

Kochana daj proszę znać, gdyby Mimi znalazła domek.

Posted

[quote name='paula_t']A Mimi ma na bieżąco robione ogłoszenia w internecie?[/QUOTE]

Nie wiem...
Ostatnio zastała szybko adoptowana jak tylko pojawiała się w galerii schroniska z opisami.

Posted

[quote name='ewa gonzales']:iloveyou: :iloveyou: jak się czuja niunia i Kajtunio?sciskam mocno mocno :iloveyou:[/QUOTE]
Ja sie również dołączam do pytania?Mam nadzieję,że już choróbsko całkowicie "wykurzone"!? :smile:

Posted

[quote name='AgusiaP']Nie wiem...
Ostatnio zastała szybko adoptowana jak tylko pojawiała się w galerii schroniska z opisami.[/QUOTE]

Szkoda tylko, że jej powrót do schroniska był równie szybki, co wypatrzenie jej w galerii i jej adopcja:angryy:
Gdyby się okazało, że nie jest ogłaszana, to zgłaszam gotowość ;)

Posted

cioteczki proszę o pomoc [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249771-co-%C5%82aska-montujemy-kojec-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie-do-20-01-godz-22?p=21700519#post21700519"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249771-co-%C5%82aska-montujemy-kojec-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie-do-20-01-godz-22?p=21700519#post21700519[/URL]

Posted (edited)

Przepraszam wszystkich za milczenie.

Psiaki zdrowe, Figuni jeszcze zdarza się kaszleć, ale bardzo rzadko.

Dzisiaj była u Nas Nasza tymczasowiczka Nutka, która od ponad roku ma cudowny dom.

Nutka to oaza spokoju - psi ideał, a Figunia na jej widok wpadła w histerię, jazgotała i szczekała niemal non stop.
Nie dało się rozmawiać.
Chwilami był spokój, ale naprawdę przez kilka sekund.
A jak Państwo z Nucią byli w przedpokoju to Figa dała taki koncert....
Nie wiem, czy ona się nadaje do domu, gdzie są inne sunie???
Tyle, że dzisiaj czuła się u siebie, może z sunią rezydentką byłoby ok???

Edited by Gabi79
Posted

No tak nasza panienka poczuła się pewnie i pokazała na co ją stać :):):)
Wiem już o wszystkim, bo rozmawiałam z Gabi, nie wiem czym to mogło być spowodowane...

Pauluś jesteś kochana:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Szkoda tylko, że jej powrót do schroniska był równie szybki, co wypatrzenie jej w galerii i jej adopcja:angryy:
Gdyby się okazało, że nie jest ogłaszana, to zgłaszam gotowość ;)[/QUOTE]

Paula dzięki serdeczne!!!

[B]Z Figuni jest mega agentka.

Od godziny, co jakiś czas strzelają petardy. Kajtuś już zastygł ze strachu i schował się pod stołem, a Figunia za każdym razem obszczekuje porządnie każdy huk patrząc w okno[/B]

Posted

[quote name='AgusiaP']Co z niej się taka gadułka zrobiła :) Nie poznaje jej :)[/QUOTE]

A miała być taka przerażona, bać się wszystkiego.

Tymczasem bryka, jak Tygrysek z Kubusia Puchatka i broni nas przed niebezpieczeństwem typu inne psy, czy petardy.

Teraz np. warczy, patrząc w okno

Posted

Myślę,że albo Figunia broniła terenu,albo nie toleruje suczek...Warto było by to sprawdzić, odwiedzając kogoś,kto ma w domu suczkę.Wtedy będzie wiadomo,jakiego domku jej szukać...

Posted

[quote name='Bogusik']Myślę,że albo Figunia broniła terenu,albo nie toleruje suczek...Warto było by to sprawdzić, odwiedzając kogoś,kto ma w domu suczkę.Wtedy będzie wiadomo,jakiego domku jej szukać...[/QUOTE]

W sumie to możemy to sprawdzić ;) ja mam dwie dziewczynki i do kompletu trzecią kotkę ;)
Gabrysiu jak coś to możemy umówić się na początku Nowego Roku ;)

Posted

[quote name='AgusiaP']W sumie to możemy to sprawdzić ;) ja mam dwie dziewczynki i do kompletu trzecią kotkę ;)
Gabrysiu jak coś to możemy umówić się na początku Nowego Roku ;)[/QUOTE]
To super!Zawsze będzie o kolejne wiadomości do "przodu" :smile: Nie ma nic gorszego jak zwroty z adopcji :-( wiec co można,to lepiej sprawdzić

Posted

[quote name='AgusiaP']W sumie to możemy to sprawdzić ;) ja mam dwie dziewczynki i do kompletu trzecią kotkę ;)
Gabrysiu jak coś to możemy umówić się na początku Nowego Roku ;)[/QUOTE]

[quote name='Bogusik']To super!Zawsze będzie o kolejne wiadomości do "przodu" :smile: Nie ma nic gorszego jak zwroty z adopcji :-( wiec co można,to lepiej sprawdzić[/QUOTE]

Popieram Was Moje Kochane, test na sunie i kotki można zrobić.

Chociaż jestem na 99% przekonana, że Figunia broniła nas i terenu