Mysza2 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Z nauką czystości to Kasia na pewno da radę, ale ganiania wszystkiego co się rusza to oduczyć trudno. Pannica będzie potrzebowała odpowiedzialnego domu, który to zrozumie i nie będzie jej spuszczał ze smyczy na nieogrodzonym terenie. Quote
Mysza2 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Dla Majeczki poszło 300 zł z pieniążków pozostałych po 4 szczeniorkach z Huty. Gabuniu potwierdź na wątku jak dolecą [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233302-Cztery-male%C5%84stwa-i-ich-mamusia-%28%28%28%28%28%28%28-Ju%C5%BC-bezpieczne-teraz-szukaj%C4%85-domk%C3%B3w[/url] Quote
Gabi79 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='Mysza2']Dla Majeczki poszło 300 zł z pieniążków pozostałych po 4 szczeniorkach z Huty. Gabuniu potwierdź na wątku jak dolecą [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233302-Cztery-maleństwa-i-ich-mamusia-(((((((-Już-bezpieczne-teraz-szukają-domków[/URL][/QUOTE] Pieniążki już są:lol: Quote
kolejna kobietka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='halszka']to łobuziara a z wyglądu aniołeczek :)[/QUOTE] [quote name='Panna Marple']A miała być bojaźliwa...;) a to gagatek;)[/QUOTE] Właśnie doczytałam wieści o Majce, niezłe z niej ziółko ;) Quote
JaPkowa Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Super, że do adopcji Figi już coraz bliżej ;) ... Co do Majeczki, to było do przewidzenia, że to taki aniołek nie jest, 7 światów ;) Szkoda tylko, że brudzi w domu...miejmy nadzieję, że to minie... A dla zainteresowanych Mimi, wrzuciłam jej krótki opis w temat mikropsów tak jak mi podpowiedziałyście ;) [URL="http://Super, że do adopcji Figi już coraz bliżej ;) ... Co do Majeczki, to było do przewidzenia, że to taki aniołek nie jest, 7 światów ;) Szkoda tylko, że brudzi w domu...miejmy nadzieję, że to minie... A dla zainteresowanych Mimi, wrzuciłam jej krótki opis w temat mikropsów tak jak mi podpowiedziałyście ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/224117-Fundacja-MIKROPSY-w%C4%85tek-podopiecznych-Pom%C3%B3%C5%BCcie-nam-pomaga%C4%87-tym-najmniejszym!!/page8"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/224117-Fundacja-MIKROPSY-w%C4%85tek-podopiecznych-Pom%C3%B3%C5%BCcie-nam-pomaga%C4%87-tym-najmniejszym!!/page8[/URL] Quote
JaPkowa Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Super, że do adopcji Figi już coraz bliżej ;) ... Co do Majeczki, to było do przewidzenia, że to taki aniołek nie jest, 7 światów ;) Szkoda tylko, że brudzi w domu...miejmy nadzieję, że to minie... A dla zainteresowanych Mimi, wrzuciłam jej krótki opis w temat mikropsów tak jak mi podpowiedziałyście ;) Niestety tradycyjnie nie chce wkleić mi się link, ale gdyby coś, to Mimi jest na ostatniej (ósmej) stronie mikro ;) Quote
AgusiaP Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='JaPkowa']Super, że do adopcji Figi już coraz bliżej ;) ... Co do Majeczki, to było do przewidzenia, że to taki aniołek nie jest, 7 światów ;) Szkoda tylko, że brudzi w domu...miejmy nadzieję, że to minie... A dla zainteresowanych Mimi, wrzuciłam jej krótki opis w temat mikropsów tak jak mi podpowiedziałyście ;) Niestety tradycyjnie nie chce wkleić mi się link, ale gdyby coś, to Mimi jest na ostatniej (ósmej) stronie mikro ;)[/QUOTE] Kochana daj proszę znać, gdyby Mimi znalazła domek. Quote
paula_t Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='AgusiaP']Kochana daj proszę znać, gdyby Mimi znalazła domek.[/QUOTE] A Mimi ma na bieżąco robione ogłoszenia w internecie? Quote
Nadziejka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 :iloveyou: :iloveyou: jak się czuja niunia i Kajtunio?sciskam mocno mocno :iloveyou: Quote
AgusiaP Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='paula_t']A Mimi ma na bieżąco robione ogłoszenia w internecie?[/QUOTE] Nie wiem... Ostatnio zastała szybko adoptowana jak tylko pojawiała się w galerii schroniska z opisami. Quote
Bogusik Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='ewa gonzales']:iloveyou: :iloveyou: jak się czuja niunia i Kajtunio?sciskam mocno mocno :iloveyou:[/QUOTE] Ja sie również dołączam do pytania?Mam nadzieję,że już choróbsko całkowicie "wykurzone"!? :smile: Quote
paula_t Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='AgusiaP']Nie wiem... Ostatnio zastała szybko adoptowana jak tylko pojawiała się w galerii schroniska z opisami.[/QUOTE] Szkoda tylko, że jej powrót do schroniska był równie szybki, co wypatrzenie jej w galerii i jej adopcja:angryy: Gdyby się okazało, że nie jest ogłaszana, to zgłaszam gotowość ;) Quote
mdk8 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 cioteczki proszę o pomoc [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249771-co-%C5%82aska-montujemy-kojec-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie-do-20-01-godz-22?p=21700519#post21700519"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249771-co-%C5%82aska-montujemy-kojec-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie-do-20-01-godz-22?p=21700519#post21700519[/URL] Quote
Gabi79 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 (edited) Przepraszam wszystkich za milczenie. Psiaki zdrowe, Figuni jeszcze zdarza się kaszleć, ale bardzo rzadko. Dzisiaj była u Nas Nasza tymczasowiczka Nutka, która od ponad roku ma cudowny dom. Nutka to oaza spokoju - psi ideał, a Figunia na jej widok wpadła w histerię, jazgotała i szczekała niemal non stop. Nie dało się rozmawiać. Chwilami był spokój, ale naprawdę przez kilka sekund. A jak Państwo z Nucią byli w przedpokoju to Figa dała taki koncert.... Nie wiem, czy ona się nadaje do domu, gdzie są inne sunie??? Tyle, że dzisiaj czuła się u siebie, może z sunią rezydentką byłoby ok??? Edited December 28, 2013 by Gabi79 Quote
Neelith Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 A to dopiero wokalistka! Może broni swego terytorium? Dobrze, że już zdrowa :) Quote
AgusiaP Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 No tak nasza panienka poczuła się pewnie i pokazała na co ją stać :):):) Wiem już o wszystkim, bo rozmawiałam z Gabi, nie wiem czym to mogło być spowodowane... Pauluś jesteś kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='paula_t']Szkoda tylko, że jej powrót do schroniska był równie szybki, co wypatrzenie jej w galerii i jej adopcja:angryy: Gdyby się okazało, że nie jest ogłaszana, to zgłaszam gotowość ;)[/QUOTE] Paula dzięki serdeczne!!! [B]Z Figuni jest mega agentka. Od godziny, co jakiś czas strzelają petardy. Kajtuś już zastygł ze strachu i schował się pod stołem, a Figunia za każdym razem obszczekuje porządnie każdy huk patrząc w okno[/B] Quote
AgusiaP Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Co z niej się taka gadułka zrobiła :) Nie poznaje jej :) Quote
Gabi79 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='AgusiaP']Co z niej się taka gadułka zrobiła :) Nie poznaje jej :)[/QUOTE] A miała być taka przerażona, bać się wszystkiego. Tymczasem bryka, jak Tygrysek z Kubusia Puchatka i broni nas przed niebezpieczeństwem typu inne psy, czy petardy. Teraz np. warczy, patrząc w okno Quote
Bogusik Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Myślę,że albo Figunia broniła terenu,albo nie toleruje suczek...Warto było by to sprawdzić, odwiedzając kogoś,kto ma w domu suczkę.Wtedy będzie wiadomo,jakiego domku jej szukać... Quote
AgusiaP Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Bogusik']Myślę,że albo Figunia broniła terenu,albo nie toleruje suczek...Warto było by to sprawdzić, odwiedzając kogoś,kto ma w domu suczkę.Wtedy będzie wiadomo,jakiego domku jej szukać...[/QUOTE] W sumie to możemy to sprawdzić ;) ja mam dwie dziewczynki i do kompletu trzecią kotkę ;) Gabrysiu jak coś to możemy umówić się na początku Nowego Roku ;) Quote
Bogusik Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='AgusiaP']W sumie to możemy to sprawdzić ;) ja mam dwie dziewczynki i do kompletu trzecią kotkę ;) Gabrysiu jak coś to możemy umówić się na początku Nowego Roku ;)[/QUOTE] To super!Zawsze będzie o kolejne wiadomości do "przodu" :smile: Nie ma nic gorszego jak zwroty z adopcji :-( wiec co można,to lepiej sprawdzić Quote
Gabi79 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='AgusiaP']W sumie to możemy to sprawdzić ;) ja mam dwie dziewczynki i do kompletu trzecią kotkę ;) Gabrysiu jak coś to możemy umówić się na początku Nowego Roku ;)[/QUOTE] [quote name='Bogusik']To super!Zawsze będzie o kolejne wiadomości do "przodu" :smile: Nie ma nic gorszego jak zwroty z adopcji :-( wiec co można,to lepiej sprawdzić[/QUOTE] Popieram Was Moje Kochane, test na sunie i kotki można zrobić. Chociaż jestem na 99% przekonana, że Figunia broniła nas i terenu Quote
Mysza2 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Też myślę, że broniła terenu. Najlepiej test byłoby przeprowadzić nie u Ciebie w domu Gabuniu:) Quote
Recommended Posts