Mysza2 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='jotpeg']może Lakusiowi pluszak do przytulania/ciamkania by sie przydał? mieszka w bloku (piętro?) czy w domku? uroczy uśmiech Lakusia na fotelu przy panu :loveu::loveu:[/QUOTE] W bloku i wysoko mieszka, ale winda jest:). Ma zabawki ale wolał ciumciać kołdrę:) Quote
jotpeg Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Mysza2'] Oczywiście z panem na fotelu [IMG]http://i43.tinypic.com/zim2xg.jpg[/IMG] [/QUOTE] nie mogłam się powstrzymać, cudo :loveu: dziewczyny, świetna robota :Rose::Rose::Rose: trzymam za Lakusia i za dobry dom. Quote
Gosiapk Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='AgusiaP']Tak kochana, że cierpią, ale dziewczyna była w doskonałym humorze...a przecież tyle co pochowała swoją sunię... Ludzie powiedzą wszystko, żeby dostać psiaka, który im się spodoba...[/QUOTE] To rzeczywiście dziwne :/ Quote
AgusiaP Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Reklamuje Maciusia bazarek :) Super pomysł :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250113-WESELNY-BAZAREK-dla-Lizy-i-Bugiego-Do-24-01-do-godz-22-00[/url] Quote
piescofajnyjest Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 ale pieknie sie chlopak prezentuje na fotelu:loveu: Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Huraaaa, jest pycha, niech tak zostanie:) Quote
AgusiaP Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Dzwoniłam do pani Ani :) Wszystko jest ok :) Lakuś jak pana nie ma w domu cały czas chodzi za panią Anią a jak wróci non stop za panem :) W sobotę zabrali go na kawkę do córci i jak wracali strasznie się trząsł w aucie, ale jak już byli pod blokiem szalał z radości ;) Jest troszkę zazdrosny o wnuczka jak jego pan z nim się bawi i troszkę podwarkuje, ale pani Ania mówi, że tak cichutko ;) Państwo są Lakusiem zachwyceni :):):) Quote
Marycha35 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Fikam trzy kozły i brykam jeszcze, huraaaaaaaaaaa:):):):) Brawo Dziewczynki, ogonek uratowany:) Quote
Mysza2 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 No bo jak tu takiego smoka szłasnika fajnego nie kochać :):) Quote
cancer43 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Jak miło o ciepło sie robi na sercu,kidy po kilku dniach nieobecności na dogo - na wejście taka wiadomość :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
madziakato Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='AgusiaP']Dzwoniłam do pani Ani :) Wszystko jest ok :) Lakuś jak pana nie ma w domu cały czas chodzi za panią Anią a jak wróci non stop za panem :) W sobotę zabrali go na kawkę do córci i jak wracali strasznie się trząsł w aucie, ale jak już byli pod blokiem szalał z radości ;) Jest troszkę zazdrosny o wnuczka jak jego pan z nim się bawi i troszkę podwarkuje, ale pani Ania mówi, że tak cichutko ;) Państwo są Lakusiem zachwyceni :):):)[/QUOTE]Wszystko fajnie, ale to podwarkiwanie na dziecko mnie martwi trochę dziewczyny:(wiecie coś więcej? Quote
Gosiapk Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='madziakato']Wszystko fajnie, ale to podwarkiwanie na dziecko mnie martwi trochę dziewczyny:(wiecie coś więcej?[/QUOTE] Nie ma się czym martwić, wnuczek mieszka w innym mieszkaniu. :) Quote
AgusiaP Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='madziakato']Wszystko fajnie, ale to podwarkiwanie na dziecko mnie martwi trochę dziewczyny:(wiecie coś więcej?[/QUOTE] nic się Madziu nie martw ;) pani Ania powiedziała, że to nie było nic poważnego :) Quote
Gabi79 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 [quote name='AgusiaP']nic się Madziu nie martw ;) pani Ania powiedziała, że to nie było nic poważnego :)[/QUOTE] Całe szczęście. Jakoś Laki - agresor to wydaje mi się nierealne Quote
Marycha35 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 (edited) Hi, hi, mały Rambo!!;) Nooo Rambuś taki:) Edited January 14, 2014 by Marycha35 Quote
zozola77 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 :multi::multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
Mysza2 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Marycha35']Hi, hi, mały Rambo!!;) Nooo Rambuś taki:)[/QUOTE] rasy szałaśnik podsiewierski miniaturowy :evil_lol: Quote
Recommended Posts