Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc tak ;)

Miałyśmy przyjemność wejść do domu Lakusia z jego panem, bo akurat wracał z pracy ;)
Jak ten Lakuś kocha ludzi i chce im ufać:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pana przywitał jakby z nimi całe życie mieszkał, jaka była radość :)
Zapomniałyśmy wczoraj napisać, że pani Ania jest na emeryturze a pan jeszcze pracuje, więc Lakuś będzie miał cały czas towarzystwo ;)

Nockę Lakuś przespał z panią Anią w łóżeczku :)

Elunia ma zdjęcia ;)

Posted

Elunia już wstawia:)
Lakusiowi ani razu się nie przydarzyło siknięcie w domu :multi:
Jest bardzo grzeczny, upodobał sobie najbardziej pana i chodzi za nim wszędzie jak cień.
Oby tak dalej, bo domek wydaje nam się naprawdę super, ale ja to już boję się cieszyć:).
Na spacerach jak to Lakuś, trzeba uważać żeby go nie nadepnąć.
Poogryzał kołdrę , bo on coś musi cyckać (u Marzenki cyckał kocyk, który miał na posłaniu)
Państwo zachwyceni i niech tak zostanie (błagam).
Oboje są bardzo ciepłymi ludźmi:)

Oczywiście z panem na fotelu
[IMG]http://i43.tinypic.com/zim2xg.jpg[/IMG]

[IMG]http://i42.tinypic.com/2u5subk.jpg[/IMG]

i koło nóg pana
[IMG]http://i43.tinypic.com/eumxix.jpg[/IMG]

jak cień
[IMG]http://i39.tinypic.com/20fazd0.jpg[/IMG]

Posted

Jaki piękny ten Lakuś, ma mnóstwo wdzięku! Czy Państwo zostawili mu to imię? :)
Wygląda na to, że wspaniale trafił. Dobrze, że tak szybko potrafi się odnaleźć w nowej sytuacji i zjednać sobie ludzi. Nie powinien sprawiać żadnych problemów, toż to ideał!

Posted

[quote name='Neelith']Jaki piękny ten Lakuś, ma mnóstwo wdzięku! Czy Państwo zostawili mu to imię? :)
Wygląda na to, że wspaniale trafił. Dobrze, że tak szybko potrafi się odnaleźć w nowej sytuacji i zjednać sobie ludzi. Nie powinien sprawiać żadnych problemów, toż to ideał![/QUOTE]
Imię zostawili:):) i niech za tym imieniem idzie to co ono znaczy:)
Jak już Lakusia ktoś będzie reklamował to tylko iść się obwiesić na suchym drzewie :)

Posted

[quote name='Mysza2']Imię zostawili:):) i niech za tym imieniem idzie to co ono znaczy:)
Jak już Lakusia ktoś będzie reklamował to tylko iść się obwiesić na suchym drzewie :)[/QUOTE]

Tak pan mówił, że imię zostaje na 100% ;)

Posted

[quote name='paula_t']Ja naprawdę nie wiem jak Wy to robicie, czarodziejki jakieś ;)
Kreciku, trzymam mocno kciuki za aklimatyzację w nowym domku i powodzenia smoczku!:loveu:[/QUOTE]
Paula, jakie tam czarodziejki, młodziutki mały psiaczek.
Gdyby miał 5 ,6 lat albo więcej to nie byłoby tak różowo, albo ważył 40 kg.
A ile durnych telefonów o których nawet Agunia nie pisała to szkoda gadać

Posted

[quote name='Mysza2']Paula, jakie tam czarodziejki, młodziutki mały psiaczek.
Gdyby miał 5 ,6 lat albo więcej to nie byłoby tak różowo, albo ważył 40 kg.
A ile durnych telefonów o których nawet Agunia nie pisała to szkoda gadać[/QUOTE]

Oj przy niektórych to mało co nie parsknęłam śmiechem ledwo co dałam radę:shake:

Posted

[quote name='AgusiaP']Oj przy niektórych to mało co nie parsknęłam śmiechem ledwo co dałam radę:shake:[/QUOTE]

To fakt, czasami nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać:-(

Posted

[quote name='Gabi79']To fakt, czasami nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać:-([/QUOTE]

Miałam właśnie taki jeden, że laska mnie rozbawiła na maksa...ale po chwili przeraziłam się, że i tak pewnie jakiś psiak do nie trafi :(:(:(

Posted

[quote name='AgusiaP']Miałam właśnie taki jeden, że laska mnie rozbawiła na maksa...ale po chwili przeraziłam się, że i tak pewnie jakiś psiak do nie trafi :(:(:([/QUOTE]
Dokładnie Agunia, Laki tam nie poszedł, ale pojadą do schroniska, albo szczeniaczka od sąsiadów wezmą, albo z pseudo za 100 zł.
Walka z wiatrakami:(

Posted

[quote name='AgusiaP']Oj przy niektórych to mało co nie parsknęłam śmiechem ledwo co dałam radę:shake:[/QUOTE] Dobrze, że masz poczucie humoru i chciało Ci się śmiać, a nie płakać. :) A który tel. najbardziej Cię zadziwił?

A czy Pan też lubi Lakusia? Czy to Pani wypatrzyła Lakusia w internecie (ogłoszenie)?

Posted

[quote name='Gosiapk']Dobrze, że masz poczucie humoru i chciało Ci się śmiać, a nie płakać. :) A który tel. najbardziej Cię zadziwił?

A czy Pan też lubi Lakusia? Czy to Pani wypatrzyła Lakusia w internecie (ogłoszenie)?[/QUOTE]
Pani wypatrzyła, Pani też lubi i jak pan był w pracy to pani była guru:):)
Ale jak Pan wrócił to same widzicie:):)
Może Laki się nie mógł doliczyć domowników i dlatego tak się przykleił:)
Podzwonimy jak sytuacja się będzie rozwijać w następnych dniach.

Posted

[quote name='Gosiapk']Dobrze, że masz poczucie humoru i chciało Ci się śmiać, a nie płakać. :) A który tel. najbardziej Cię zadziwił?

A czy Pan też lubi Lakusia? Czy to Pani wypatrzyła Lakusia w internecie (ogłoszenie)?[/QUOTE]

Gosiu, to chyba nie poczucie humoru, tylko bezsilność na ludzką głupotę...ja już chyba od tych telefonów głupawki dostaję...
Mam sporo telefonów o Figunię, ale jeden lepszy od drugiego...
Jeden był bardzo fany, ale na miejscu okazało się zupełnie coś innego a pani przez telefon na prawdę bardzo mi się spodobała.

Ten z tych co ręce mi opadają był np. taki, że dziewczyna właśnie w tym dniu co do mnie dzwoniła cytuję pogrzebała sunię, jej druga sunia chyba zaraz na zawał zejdzie a jej dwuletnia córka jest w rozsypce...

Posted

[quote name='AgusiaP'](...)
Ten z tych co ręce mi opadają był np. taki, że dziewczyna właśnie w tym dniu co do mnie dzwoniła cytuję pogrzebała sunię, jej druga sunia chyba zaraz na zawał zejdzie a jej dwuletnia córka jest w rozsypce...[/QUOTE] Agusiu, czy jej chodziło o to, że cierpią po stracie tej pierwszej suni? :hmmmm: Czy o coś innego? Wybacz, nie bardzo rozumiem.

Posted

[quote name='Gosiapk']Agusiu, czy jej chodziło o to, że cierpią po stracie tej pierwszej suni? :hmmmm: Czy o coś innego? Wybacz, nie bardzo rozumiem.[/QUOTE]

Tak kochana, że cierpią, ale dziewczyna była w doskonałym humorze...a przecież tyle co pochowała swoją sunię...
Ludzie powiedzą wszystko, żeby dostać psiaka, który im się spodoba...

Posted

może Lakusiowi pluszak do przytulania/ciamkania by sie przydał?
mieszka w bloku (piętro?) czy w domku?
uroczy uśmiech Lakusia na fotelu przy panu :loveu::loveu: