phase Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Trzymam kciuki za domek Krecika i powodzenia maluszku! Quote
Livka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Bardzo mnie cieszy szczęście Lakusia - powodzenia w nowym domku :loveu: Quote
zozola77 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 i ja zagladam po dłuższej przerwie a tu takie wieci !!!! :multi: no to niech sie pieknie wspólnie aklimatyzują... Quote
Marycha35 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Huraa, huraaa, Lakuś ma łóżeczko i stado swoje;):):):) Quote
paula_t Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ja naprawdę nie wiem jak Wy to robicie, czarodziejki jakieś ;) Kreciku, trzymam mocno kciuki za aklimatyzację w nowym domku i powodzenia smoczku!:loveu: Quote
AgusiaP Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 A więc tak ;) Miałyśmy przyjemność wejść do domu Lakusia z jego panem, bo akurat wracał z pracy ;) Jak ten Lakuś kocha ludzi i chce im ufać:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pana przywitał jakby z nimi całe życie mieszkał, jaka była radość :) Zapomniałyśmy wczoraj napisać, że pani Ania jest na emeryturze a pan jeszcze pracuje, więc Lakuś będzie miał cały czas towarzystwo ;) Nockę Lakuś przespał z panią Anią w łóżeczku :) Elunia ma zdjęcia ;) Quote
Mysza2 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Elunia już wstawia:) Lakusiowi ani razu się nie przydarzyło siknięcie w domu :multi: Jest bardzo grzeczny, upodobał sobie najbardziej pana i chodzi za nim wszędzie jak cień. Oby tak dalej, bo domek wydaje nam się naprawdę super, ale ja to już boję się cieszyć:). Na spacerach jak to Lakuś, trzeba uważać żeby go nie nadepnąć. Poogryzał kołdrę , bo on coś musi cyckać (u Marzenki cyckał kocyk, który miał na posłaniu) Państwo zachwyceni i niech tak zostanie (błagam). Oboje są bardzo ciepłymi ludźmi:) Oczywiście z panem na fotelu [IMG]http://i43.tinypic.com/zim2xg.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.tinypic.com/2u5subk.jpg[/IMG] i koło nóg pana [IMG]http://i43.tinypic.com/eumxix.jpg[/IMG] jak cień [IMG]http://i39.tinypic.com/20fazd0.jpg[/IMG] Quote
Mysza2 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 I na kolankach [IMG]http://i42.tinypic.com/i26dyb.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/wuqw00.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/2up8woi.jpg[/IMG] Quote
Neelith Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jaki piękny ten Lakuś, ma mnóstwo wdzięku! Czy Państwo zostawili mu to imię? :) Wygląda na to, że wspaniale trafił. Dobrze, że tak szybko potrafi się odnaleźć w nowej sytuacji i zjednać sobie ludzi. Nie powinien sprawiać żadnych problemów, toż to ideał! Quote
Mysza2 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Neelith']Jaki piękny ten Lakuś, ma mnóstwo wdzięku! Czy Państwo zostawili mu to imię? :) Wygląda na to, że wspaniale trafił. Dobrze, że tak szybko potrafi się odnaleźć w nowej sytuacji i zjednać sobie ludzi. Nie powinien sprawiać żadnych problemów, toż to ideał![/QUOTE] Imię zostawili:):) i niech za tym imieniem idzie to co ono znaczy:) Jak już Lakusia ktoś będzie reklamował to tylko iść się obwiesić na suchym drzewie :) Quote
AgusiaP Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Mysza2']Imię zostawili:):) i niech za tym imieniem idzie to co ono znaczy:) Jak już Lakusia ktoś będzie reklamował to tylko iść się obwiesić na suchym drzewie :)[/QUOTE] Tak pan mówił, że imię zostaje na 100% ;) Quote
Mysza2 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='paula_t']Ja naprawdę nie wiem jak Wy to robicie, czarodziejki jakieś ;) Kreciku, trzymam mocno kciuki za aklimatyzację w nowym domku i powodzenia smoczku!:loveu:[/QUOTE] Paula, jakie tam czarodziejki, młodziutki mały psiaczek. Gdyby miał 5 ,6 lat albo więcej to nie byłoby tak różowo, albo ważył 40 kg. A ile durnych telefonów o których nawet Agunia nie pisała to szkoda gadać Quote
Gabi79 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Lakuś mimo wszystko ma szczęście:loveu::loveu::loveu: Kochany Kreciku, bądź szczęśliwy w NOWYM DOMU!!!! Quote
AgusiaP Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Mysza2']Paula, jakie tam czarodziejki, młodziutki mały psiaczek. Gdyby miał 5 ,6 lat albo więcej to nie byłoby tak różowo, albo ważył 40 kg. A ile durnych telefonów o których nawet Agunia nie pisała to szkoda gadać[/QUOTE] Oj przy niektórych to mało co nie parsknęłam śmiechem ledwo co dałam radę:shake: Quote
Gabi79 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='AgusiaP']Oj przy niektórych to mało co nie parsknęłam śmiechem ledwo co dałam radę:shake:[/QUOTE] To fakt, czasami nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać:-( Quote
AgusiaP Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Gabi79']To fakt, czasami nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać:-([/QUOTE] Miałam właśnie taki jeden, że laska mnie rozbawiła na maksa...ale po chwili przeraziłam się, że i tak pewnie jakiś psiak do nie trafi :(:(:( Quote
Mysza2 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='AgusiaP']Miałam właśnie taki jeden, że laska mnie rozbawiła na maksa...ale po chwili przeraziłam się, że i tak pewnie jakiś psiak do nie trafi :(:(:([/QUOTE] Dokładnie Agunia, Laki tam nie poszedł, ale pojadą do schroniska, albo szczeniaczka od sąsiadów wezmą, albo z pseudo za 100 zł. Walka z wiatrakami:( Quote
Gosiapk Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='AgusiaP']Oj przy niektórych to mało co nie parsknęłam śmiechem ledwo co dałam radę:shake:[/QUOTE] Dobrze, że masz poczucie humoru i chciało Ci się śmiać, a nie płakać. :) A który tel. najbardziej Cię zadziwił? A czy Pan też lubi Lakusia? Czy to Pani wypatrzyła Lakusia w internecie (ogłoszenie)? Quote
Mysza2 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Gosiapk']Dobrze, że masz poczucie humoru i chciało Ci się śmiać, a nie płakać. :) A który tel. najbardziej Cię zadziwił? A czy Pan też lubi Lakusia? Czy to Pani wypatrzyła Lakusia w internecie (ogłoszenie)?[/QUOTE] Pani wypatrzyła, Pani też lubi i jak pan był w pracy to pani była guru:):) Ale jak Pan wrócił to same widzicie:):) Może Laki się nie mógł doliczyć domowników i dlatego tak się przykleił:) Podzwonimy jak sytuacja się będzie rozwijać w następnych dniach. Quote
AgusiaP Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Gosiapk']Dobrze, że masz poczucie humoru i chciało Ci się śmiać, a nie płakać. :) A który tel. najbardziej Cię zadziwił? A czy Pan też lubi Lakusia? Czy to Pani wypatrzyła Lakusia w internecie (ogłoszenie)?[/QUOTE] Gosiu, to chyba nie poczucie humoru, tylko bezsilność na ludzką głupotę...ja już chyba od tych telefonów głupawki dostaję... Mam sporo telefonów o Figunię, ale jeden lepszy od drugiego... Jeden był bardzo fany, ale na miejscu okazało się zupełnie coś innego a pani przez telefon na prawdę bardzo mi się spodobała. Ten z tych co ręce mi opadają był np. taki, że dziewczyna właśnie w tym dniu co do mnie dzwoniła cytuję pogrzebała sunię, jej druga sunia chyba zaraz na zawał zejdzie a jej dwuletnia córka jest w rozsypce... Quote
Gosiapk Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='AgusiaP'](...) Ten z tych co ręce mi opadają był np. taki, że dziewczyna właśnie w tym dniu co do mnie dzwoniła cytuję pogrzebała sunię, jej druga sunia chyba zaraz na zawał zejdzie a jej dwuletnia córka jest w rozsypce...[/QUOTE] Agusiu, czy jej chodziło o to, że cierpią po stracie tej pierwszej suni? :hmmmm: Czy o coś innego? Wybacz, nie bardzo rozumiem. Quote
AgusiaP Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Gosiapk']Agusiu, czy jej chodziło o to, że cierpią po stracie tej pierwszej suni? :hmmmm: Czy o coś innego? Wybacz, nie bardzo rozumiem.[/QUOTE] Tak kochana, że cierpią, ale dziewczyna była w doskonałym humorze...a przecież tyle co pochowała swoją sunię... Ludzie powiedzą wszystko, żeby dostać psiaka, który im się spodoba... Quote
halszka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Tak bardzo się cieszę :multi:Lakusiu bądź szczęśliwy :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Ale cudnie! [url]http://i43.tinypic.com/zim2xg.jpg[/url] :loveu: Kreciku kochany jesteś takim słodziakiem, że wszystkie cioteczki ciebie pokochały :lol: Wszystkiego najlepszego w nowym domku, teraz to już kciuki puszczam :lol: Quote
jotpeg Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 może Lakusiowi pluszak do przytulania/ciamkania by sie przydał? mieszka w bloku (piętro?) czy w domku? uroczy uśmiech Lakusia na fotelu przy panu :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts