jotpeg Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Gosiapk']Dwojga imion Lucky Kretosław Myszowski ;)[/QUOTE] bardzo ładne!!! :lol: Quote
Gosiapk Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='jotpeg']bardzo ładne!!! :lol:[/QUOTE] czyli nazwisko zaakceptowane? ;) Ciekawe co na to Mysza2 :) Quote
Neelith Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='AgusiaP']Już nie mogę się doczekać spotkania z Krecikiem ;-) Ciekawe czy nas pozna chłopczyna:roll: i czy się ucieszy na nasz widok ;-)[/QUOTE] A kiedy się szykują odwiedzinki u Kreciorka? I czy świeże foteczki będą? [quote name='Gabi79']Dzisiejsze wpłaty dla Lakiego: madziakato [B]20,-[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose: Jacek K. (nowy pan Dianki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248465-Dianka-(-pomóżmy-jej-opuścić-schronisko-Błagamy-o-deklaracje?p=21541054#post21541054[/URL] ) [B]70,-[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Wspaniale! Dziękujemy! :) Quote
Gabi79 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Agusia i Mysza pojadą do Krecika w sobotę. Też bym chętnie pojechała, ale mnie choróbsko zmogło i nie przechodzi:-( Będą nowe foteczki i będzie można ruszyć z ogłoszeniami!!!! Quote
kolejna kobietka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Super, na pewno takie małe i słodkie Kreciątko szybko znajdzie domek :) Quote
Gabi79 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Super, na pewno takie małe i słodkie Kreciątko szybko znajdzie domek :)[/QUOTE] Dla mnie wszystkie psiaki są śliczne i cudowne, ale Krecik wyjątkowo zapadł mi w serce. Jest po prostu do zacałowania:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Panna Marple Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Gosiapk']Dwojga imion Lucky Kretosław Myszowski ;)[/QUOTE] Lucky Kretosław Myszowski-Szałaśnik;) Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Gosiapk']czyli nazwisko zaakceptowane? ;) Ciekawe co na to Mysza2 :)[/QUOTE] Krecikowi wybaczę:):) Rozmawiałam z Marzenką, kupiła mu nową obrożę, bo w poprzedniej kółko zaczęło się psuć. Wszystko jest ok, nie ma sygnałów, że piszczy jak Marzenka wychodzi. W sobotę dorobimy trochę zdjęć i ruszamy z ogłoszeniami. Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Panna Marple']Lucky Kretosław Myszowski-Szałaśnik;)[/QUOTE] Szałaśnik podsiewierski miniaturowy:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Gabi79']Agusia i Mysza pojadą do Krecika w sobotę. Też bym chętnie pojechała, ale mnie choróbsko zmogło i nie przechodzi:-( Będą nowe foteczki i będzie można ruszyć z ogłoszeniami!!!![/QUOTE] Grypka? :/ [quote name='Panna Marple']Lucky Kretosław Myszowski-Szałaśnik;)[/QUOTE] [quote name='Mysza2']Szałaśnik podsiewierski miniaturowy:evil_lol:[/QUOTE] Ale się rozkręciłyście :D [quote name='Panna Marple']Super, mamy nową rasę:evil_lol:[/QUOTE] :D dodajmy jeszcze, że to oryginalna polska rasa :D Quote
jotpeg Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Mysza2']Szałaśnik podsiewierski miniaturowy[/QUOTE] proszę, jak ładnie; mały/czarny inspiruje! :p Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='jotpeg']proszę, jak ładnie; mały/czarny inspiruje! :p[/QUOTE] Czego tu już na dogo nie było:):) Był podwiadukt dąbrowski, był podhutnik polski:evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='jotpeg']proszę, jak ładnie; mały/czarny inspiruje! :p[/QUOTE] kto czuje wenę i jakimś wierszem rzuci? :) Quote
Panna Marple Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 No to ja mam podrownika świętokrzyskiego(Felek w rowie od szczeniaka), Franka...sama nie wiem(ona jest z katowickiego schronu, a błąkała się przy oczyszczalni ścieków-stamtąd trafiła do schroniska), no i Romanek owczarek krakowski miniaturowy:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Panna Marple']No to ja mam podrownika świętokrzyskiego(Felek w rowie od szczeniaka), Franka...sama nie wiem(ona jest z katowickiego schronu, a [B]błąkała się przy oczyszczalni ścieków[/B]-stamtąd trafiła do schroniska), no i Romanek owczarek krakowski miniaturowy:evil_lol:[/QUOTE] Franka Śmieciarka? :evil_lol: Quote
Panna Marple Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Gosiapk']Franka Śmieciarka? :evil_lol:[/QUOTE] Też mi rasa:eviltong:-może raczej odpad śląski:evil_lol: Mój TŻ czule nazywa ją miss oczyszczalni:mad: Quote
Gosiapk Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 :roflt: miss oczyszczalni jest zdecydowanie najlepsze! Quote
Gabi79 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Mysza2']Krecikowi wybaczę:):) Rozmawiałam z Marzenką, kupiła mu nową obrożę, bo w poprzedniej kółko zaczęło się psuć. Wszystko jest ok, nie ma sygnałów, że piszczy jak Marzenka wychodzi. W sobotę dorobimy trochę zdjęć i ruszamy z ogłoszeniami.[/QUOTE] Dzielny, kochany Krecio!!!! [quote name='Gosiapk']Grypka? :/ Mega przeziębienie Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ja mam w domu owczarka święcickiego (w awatarku) :evil_lol: A znajomi amstafa korzenieckiego (Korzeniec to dzielnica Dąbrowy) :evil_lol: Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Panna Marple']Też mi rasa:eviltong:-może raczej odpad śląski:evil_lol: Mój TŻ czule nazywa ją miss oczyszczalni:mad:[/QUOTE] zdecydowanie miss oczyszczalni przebija wszystko:) Quote
Gosiapk Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Gabi79']Dzielny, kochany Krecio!!!! [quote name='Gosiapk']Grypka? :/ Mega przeziębienie[/QUOTE] O! Bardzo Ci współczuję. :/ Quote
Neelith Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 U mnie wyleguje się gończa siewierska i stadionowiec sosnowiecki :) [quote name='Gabi79']Mega przeziębienie[/QUOTE] Trzymaj się dzielnie i zdrowiej! :glaszcze: Quote
Gabi79 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Gosiapk'][quote name='Gabi79']Dzielny, kochany Krecio!!!! O! Bardzo Ci współczuję. :/[/QUOTE] Dzięki!!!! Quote
Recommended Posts