Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaP']Już nie mogę się doczekać spotkania z Krecikiem ;-) Ciekawe czy nas pozna chłopczyna:roll: i czy się ucieszy na nasz widok ;-)[/QUOTE]

A kiedy się szykują odwiedzinki u Kreciorka? I czy świeże foteczki będą?

[quote name='Gabi79']Dzisiejsze wpłaty dla Lakiego:

madziakato [B]20,-[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose:

Jacek K. (nowy pan Dianki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248465-Dianka-(-pomóżmy-jej-opuścić-schronisko-Błagamy-o-deklaracje?p=21541054#post21541054[/URL] ) [B]70,-[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Wspaniale! Dziękujemy! :)

Posted

Agusia i Mysza pojadą do Krecika w sobotę. Też bym chętnie pojechała, ale mnie choróbsko zmogło i nie przechodzi:-(

Będą nowe foteczki i będzie można ruszyć z ogłoszeniami!!!!

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Super, na pewno takie małe i słodkie Kreciątko szybko znajdzie domek :)[/QUOTE]

Dla mnie wszystkie psiaki są śliczne i cudowne, ale Krecik wyjątkowo zapadł mi w serce.

Jest po prostu do zacałowania:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='Gosiapk']czyli nazwisko zaakceptowane? ;) Ciekawe co na to Mysza2 :)[/QUOTE]
Krecikowi wybaczę:):)

Rozmawiałam z Marzenką, kupiła mu nową obrożę, bo w poprzedniej kółko zaczęło się psuć.
Wszystko jest ok, nie ma sygnałów, że piszczy jak Marzenka wychodzi.
W sobotę dorobimy trochę zdjęć i ruszamy z ogłoszeniami.

Posted

[quote name='Gabi79']Agusia i Mysza pojadą do Krecika w sobotę. Też bym chętnie pojechała, ale mnie choróbsko zmogło i nie przechodzi:-(

Będą nowe foteczki i będzie można ruszyć z ogłoszeniami!!!![/QUOTE] Grypka? :/

[quote name='Panna Marple']Lucky Kretosław Myszowski-Szałaśnik;)[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']Szałaśnik podsiewierski miniaturowy:evil_lol:[/QUOTE]

Ale się rozkręciłyście :D

[quote name='Panna Marple']Super, mamy nową rasę:evil_lol:[/QUOTE] :D dodajmy jeszcze, że to oryginalna polska rasa :D

Posted

[quote name='jotpeg']proszę, jak ładnie; mały/czarny inspiruje! :p[/QUOTE]
Czego tu już na dogo nie było:):)
Był podwiadukt dąbrowski, był podhutnik polski:evil_lol::evil_lol:

Posted

No to ja mam podrownika świętokrzyskiego(Felek w rowie od szczeniaka), Franka...sama nie wiem(ona jest z katowickiego schronu, a błąkała się przy oczyszczalni ścieków-stamtąd trafiła do schroniska), no i Romanek owczarek krakowski miniaturowy:evil_lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']No to ja mam podrownika świętokrzyskiego(Felek w rowie od szczeniaka), Franka...sama nie wiem(ona jest z katowickiego schronu, a [B]błąkała się przy oczyszczalni ścieków[/B]-stamtąd trafiła do schroniska), no i Romanek owczarek krakowski miniaturowy:evil_lol:[/QUOTE] Franka Śmieciarka? :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysza2']Krecikowi wybaczę:):)

Rozmawiałam z Marzenką, kupiła mu nową obrożę, bo w poprzedniej kółko zaczęło się psuć.
Wszystko jest ok, nie ma sygnałów, że piszczy jak Marzenka wychodzi.
W sobotę dorobimy trochę zdjęć i ruszamy z ogłoszeniami.[/QUOTE]

Dzielny, kochany Krecio!!!!

[quote name='Gosiapk']Grypka? :/

Mega przeziębienie

Posted

[quote name='Panna Marple']Też mi rasa:eviltong:-może raczej odpad śląski:evil_lol:
Mój TŻ czule nazywa ją miss oczyszczalni:mad:[/QUOTE]
zdecydowanie miss oczyszczalni przebija wszystko:)