mc666 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 (edited) [FONT=comic sans ms]Witajcie na wątku Saszy :smile: [FONT=comic sans ms][SIZE=5]ADOPTOWANA [/FONT] Sasza 1032/13 to młoda ok 2 letnia wysterylizowana suczka ma ok. 45-50 cm w kłębie. Jest żywiołowym silnym psem, potrzebuje dużo ruchu.Na smyczy trochę ciągnie ale jest tego skrupulatnie oduczana z dobrym efektem. W stosunku do innych psów z każdym musi się przywitać.Zaczepiona nie pozostaje dłużna. Podczas zabawy z mniejszymi psami trzeba zwracać uwagę,ponieważ trudno jej zachować umiar, a swoimi gabarytami może skrzywdzić towarzysza zabaw. Jest przyjazna w stosunku do człowieka, usłuchana, szybko się uczy i lubi być głaskana.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Kontakt w sprawie adopcji: 508746300[/FONT] Edited November 28, 2013 by mc666 ADOPTOWANA Quote
ania91sc Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 zapisuję :) strasznie przypomina mi "moją" Azę :) oby znalazła tak dobry domek jak i ona :) a tak wyglądała Aza (dla porównania): Quote
maciaszek Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Sasza powędrowała na katowicki wątek, na stronę Fundacji, ma też nowy opis na stronie schroniska. Quote
Romina_74 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Super :) Jestem u Saszy. Jest piękna! Zwróciła moją uwagę już na stronie schroniska z info, że na kwarantannie, no a w sobotę miałam okazję osobiście sunię poznać, kiedy już po spacerku wcale nie grzecznie siedziała w boksie :) Acha! Przepraszam za przekręcenie nazwiska Łukasz! Quote
mc666 Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Dziś się dowiedziałem że Sasza znalazła nowy dom, oby dobry :) Quote
Romina_74 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 no właśnie trochę mnie zatanowiło, że Łukasz spaceruje z innym psiakiem, ale pomyślałam, że może też dzieli czas na dwoje ... dowiedz się koniecznie w biurze gdzie poszła, zdobądź numer telefonu i dzwoń! życzę powodzenia pięknej suni, ale rękę na pulsie trzymać trzeba! Quote
madzia.uje93 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Fajnie, że tak szybko znalazła dom, oby dobry!:) Quote
Recommended Posts