Monia70 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Tam jest spokój, ciepło,przyjaźnie.Nie ma bólu, są domki i można z góry patrzeć na swoich dobrych ludzi:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Fionko na zawsze w pamięci zostanie dzień gdy Cię poznałam....jak wcinałaś kiełbachę...aż pociągnęłaś mnie za palec...tak Ci było mało....co się potem stało?...kiedyś nam opowiesz.....<*> ....zobacz jak wiele serc zdobyłaś....jak wiele łez się polało...<*> Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fionko,a ja dziś mam do Ciebie dwie prośby: pomóż nam odnależć Gromika.Tak bardzo mi zależy by odnalazł się cały i zdrowy.I tak bardzo czuję się bezradna... Dzisiaj kochanie czytając wiersze ten jeden ,który znalazłam chcę Tobie ofiarować.. posłuchaj skarbie: ,,Boże pomóz przetrwać wszystko,na kolanach Ciebie błagam żeby wróciły te dni,kiedy usmiech był na twarzy.. żebym spokojnie zasypiał i znów zaczął marzyć.. tam na obłoku hen nie zapomnij nas niech Ci wieczny sen rozjasni raz po raz Czasem zanuć sobie od niechcenia dowidzenia,dowidzenia dowidzenia.:-( :-( :-( ............................................. Zostajemy tu na ziemi jak sieroty czasem przefruń tuż nad nami jako motyl Pozostaniesz w naszych sercach i marzeniach dowidzenia piesku dowidzenia....,,:-( :-( :-( ------------------------------- Ela Quote
gamoń Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fioniu dziękujemy za czuwanie nad Milordzikiem.;) Dzięki Tobie jest z nim coraz lepiej;) Czuwaj prosimy nad wszystkimi biedakami. Quote
piekielnyaniolek18 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fionko mimo że Cię nie poznałam to cały czas płaczę.Mam nadzieje że Milka się Tobą zaopiekowała i teraz razem biegacie po łące i lasach... Co się stało z Gromikiem?? Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 O Gromiku mozzna pocztac w wątku: [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74884"]Niewyjasnione znikniecie Groma z DT!!!! Grudziadz potrzebny do szukania psa.......[/URL] Ela Quote
gamoń Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fioniu ! otocz parasolem ochronnym szczeniaczki z Ostródzkiego schroniska ,które wczoraj przyszły na swiat. Biegaj kochana po zielonych pełnych kwiatuszków Łączkach Quote
KrystynaS Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fioneczko pomóż nam odnaleźć małego ,nieśmiałego Tosia. Zaginął nam i nie wiemy gdzie. Fionuś nie daj mu wejść na TM. Odgoń go gdyby się pojawił w pobliżu. A my czekamy i szukamy go. Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Fionko,skarbie czuwaj nad Gromikiem,żeby juz wrócił..:-( Ela Quote
Monia70 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Fioneczko, bujasz pewnie w pięknych, puszystych , tęczowych obłokach.I jesteś szczęśliwa jak nigdy dotąd. Fionuś, nie wołaj do siebie mojego Dżekusia,proszę, zamknij przed Nim bramy TM. Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [COLOR=Navy][B]Fionuś pomóż Dżekiemu Moni, wspieraj go, szepnij mu na ucho, że wyzdrowieje i będzie dobrze !! [/B][/COLOR] Quote
halbina Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Tęsknie za Fionką i za tą atmosferą wspólnoty, jaka się wytworzyła na jej wątku... ale widzę, że Fionka w poczet świętych orędowników trafiła... :cool3: Quote
Monia70 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Fionuś, otworzyłaś jednak przed Dżekuniem barmę TM :-( On też już nie chcial walczyć.Był zmęczony, podobnie jak Ty. Mam nadzieję, że teraz biegacie szczęśliwi i zdrowi po zielonych łąkach. Quote
szajbus Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Fionko [img]http://4lapy.pl/galeria/ogien021.gif[/img] Quote
gamoń Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Fioniu weź pod swoje skrzydła sunię Niunie ,która zajęła miejsce w tej samej klateczce co Ty. Spraw aby wyzdrowiałą ,mogła biegac i znalazła super domek. Oto jej watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75599[/URL] Quote
kasia_r Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='gamoń']Fioniu weź pod swoje skrzydła sunię Niunie ,która zajęła miejsce w tej samej klateczce co Ty. Spraw aby wyzdrowiałą ,mogła biegac i znalazła super domek. Oto jej watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75599[/URL][/quote] To jest następczyni Fioneczki, więc prosimy wszystkich, którym Fionka nie była obojętna o pomoc dla Niuni. Quote
ewelinabuck Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Fioneczko -pamietam [*]aniolku kochany:-( Quote
Matusz Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 [COLOR=Navy][B]Fionuś skarbie mój najdroższy, tęsknię...[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [COLOR=Navy][B]Fionuś to już grubo ponad miesiąc jak Cię nie ma... Tęsknię za Tobą kochany aniołku:-(:-([/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts