Xibalba Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 No właśnie, gdzie jest domek dla Kostki??? Ktoś musi ją w końcu dostrzec. Niestety trzeba robić dużo ogłoszeń i odświeżać co kilka dni, nawet na kilku portalach tylko, ale żeby sunia nie spadała na sam koniec gdzie nikt jej nie zauważy. Przydałaby się pomoc w ogłaszaniu. Jest gdzieś taki bazarek z ogłoszeniami, albo był. Ma ktoś może namiary? Ja spróbuję odgrzebać na wątku Leo info. Quote
lenkaaaa2 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Jestem. Jak rozbujać ten wątek? Masakra z tą ciszą nooooooooooooooooooooo :-( Quote
Norkowa Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Jestem i ja !:) Można zapraszać osoby z dogo żeby zaglądały! Nie było żadnych tel?? Quote
lenkaaaa2 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Norkowa']Jestem i ja !:) Można zapraszać osoby z dogo żeby zaglądały! Nie było żadnych tel??[/QUOTE] Zapraszam cały czas i nic. Ola nic nie piszę na fb to raczej nie było nic konkretnego :shake: Quote
margoth137 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 wpadam na zaproszenie. taka piękna sunieczka ja nie wiem co z tymi domkami....................:( Quote
lenkaaaa2 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='margoth137']wpadam na zaproszenie. taka piękna sunieczka ja nie wiem co z tymi domkami....................:([/QUOTE] Dziękujemy za odwiedziny w imieniu Kosteczki! :Rose: Quote
margoth137 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 gdzieś też jest wątek Szafranka pieska z cmentarza. Będę do Kostki zaglądać, inaczej pomóc nie mogę.... Quote
lenkaaaa2 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='margoth137']gdzieś też jest wątek Szafranka pieska z cmentarza. Będę do Kostki zaglądać, inaczej pomóc nie mogę....[/QUOTE] Tyle wystarczy, może ktoś się w końcu znajdzie kto może i pokocha.... dziękujemy :* Quote
Maciek777 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Jestem na zaproszenie lenkiiii2:) Domu dać jej nie mogę, wspomóc finansowo (przynajmniej na razie) też nie, ale będę zaglądał:p Quote
lenkaaaa2 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Maciek777']Jestem na zaproszenie lenkiiii2:) Domu dać jej nie mogę, wspomóc finansowo (przynajmniej na razie) też nie, ale będę zaglądał:p[/QUOTE] Finanse już nieaktualne, już zebrane na sterylke itp. ;) Teraz tylko czekamy na domek. Dziękujemy za przybycie :* Quote
Marysia R. Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Zaglądam na zaproszenie:) Aż dziw, że sunią nikt się nie interesuje bo urocza i zdjęcia też ma śliczne. Na ale trzeba ogłaszać, ogłaszać, ogłaszać w końcu zauważy ją TEN dom:) Quote
lenkaaaa2 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Marysia O.']Zaglądam na zaproszenie:) Aż dziw, że sunią nikt się nie interesuje bo urocza i zdjęcia też ma śliczne. Na ale trzeba ogłaszać, ogłaszać, ogłaszać w końcu zauważy ją TEN dom:)[/QUOTE] :* Im nas więcej tym większa szansa :) pozdrawiam i dziękuje :* Quote
Xibalba Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Najnowsze informacje od Kostki są takie, że domek tymczasowy zamienił się w dom stały :) zostając w tym domu można powiedzieć, że Kostka wygrała los na loterii. Oby wszystki historie miały takie zakończenia@ Quote
Recommended Posts