Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

lenkaaaa2 napisał(a):
Oli nie na na dogo :( Ale już wstawiam najnowsze zdjęcia od niej.

poproś o banerek dla Kostki, taki jak ma Leo; zaraz napiszę kto takie robi :)

Edited by Xibalba
Posted

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Trzymajcie kciuki, jutro wizyta przed adopcyjna dla Kostuni w Krakowie[/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]!!!!!![/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][/FONT]

Posted

[quote name='lenkaaaa2']No i niestety Ola Kostki nie wyda do tego domu. :sad: Szukamy dalej!
Nie cała rodzina wiedziała o tym, że pies ma się pojawić... czyli standard. :sadCyber:

Całe szczęście, że wszystko wyszło na jaw w samą porę a nie za jakiś czas, gdyby psinka już jakimś cudem do nich trafiła. Banerek ładny, sunia przemiła, będzie dobrze. Na pewno znajdzie swojego człowieka :)

Posted

Jestem i ja:) Byłam na fb i już się wypowiadałam na temat tego co zrobili Ci ludzie, ale jestem zaskoczona, że ktoś może być tak idiotyczny!!!! Pies to nowy członek rodziny- całej rodziny!!1Ma być chciany, upragniony przez wszystkich a nie takie zawracanie dupy i robienie nadziei;(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...