Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie, gdzie jest domek dla Kostki??? Ktoś musi ją w końcu dostrzec. Niestety trzeba robić dużo ogłoszeń i odświeżać co kilka dni, nawet na kilku portalach tylko, ale żeby sunia nie spadała na sam koniec gdzie nikt jej nie zauważy. Przydałaby się pomoc w ogłaszaniu. Jest gdzieś taki bazarek z ogłoszeniami, albo był. Ma ktoś może namiary? Ja spróbuję odgrzebać na wątku Leo info.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Norkowa']Jestem i ja !:) Można zapraszać osoby z dogo żeby zaglądały! Nie było żadnych tel??[/QUOTE] Zapraszam cały czas i nic. Ola nic nie piszę na fb to raczej nie było nic konkretnego :shake:

Posted

[quote name='margoth137']wpadam na zaproszenie. taka piękna sunieczka ja nie wiem co z tymi domkami....................:([/QUOTE]
Dziękujemy za odwiedziny w imieniu Kosteczki! :Rose:

Posted

[quote name='margoth137']gdzieś też jest wątek Szafranka pieska z cmentarza. Będę do Kostki zaglądać, inaczej pomóc nie mogę....[/QUOTE]
Tyle wystarczy, może ktoś się w końcu znajdzie kto może i pokocha.... dziękujemy :*

Posted

[quote name='Maciek777']Jestem na zaproszenie lenkiiii2:)
Domu dać jej nie mogę, wspomóc finansowo (przynajmniej na razie) też nie, ale będę zaglądał:p[/QUOTE]
Finanse już nieaktualne, już zebrane na sterylke itp. ;) Teraz tylko czekamy na domek. Dziękujemy za przybycie :*

Posted

Zaglądam na zaproszenie:)
Aż dziw, że sunią nikt się nie interesuje bo urocza i zdjęcia też ma śliczne. Na ale trzeba ogłaszać, ogłaszać, ogłaszać w końcu zauważy ją TEN dom:)

Posted

[quote name='Marysia O.']Zaglądam na zaproszenie:)
Aż dziw, że sunią nikt się nie interesuje bo urocza i zdjęcia też ma śliczne. Na ale trzeba ogłaszać, ogłaszać, ogłaszać w końcu zauważy ją TEN dom:)[/QUOTE]
:* Im nas więcej tym większa szansa :) pozdrawiam i dziękuje :*

• 7 months later...
Posted

Najnowsze informacje od Kostki są takie, że domek tymczasowy zamienił się w dom stały :) zostając w tym domu można powiedzieć, że Kostka wygrała los na loterii. Oby wszystki historie miały takie zakończenia@